Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Torlódás Győrben, a Rónay Jácint úton szerdától - térkép

Javítási munkálatokba kezd a győri Rónay Jácint úton szerdán a Pannon-Víz Zrt, az útkezelők az érintett szakaszon félpályára szűkítik a forgalmat.
A félpályás zárás éppen egy középszigettel ellátott csomópontban van. A félpályán váltakozó irányú forgalom nem biztosítható, ezért a Rónay J. u. - Kálóczy tér forgalmát ideiglenes jelzőlámpa irányítja szerdától.

A jelzőlámpa csak két fázist tud irányítani, hármat már nem, ez a két fázis a Kálóczy téri irány és a Rónay-nak a Kossuth-híd felőli iránya.

A jelzőlámpa miatt az Ady E. utat lezárják a Rónay-nál, a Dózsa György rakpart egyirányú szakaszát ideiglenesen kétirányúsítják, és megállási tilalmat rendelnek el szerda reggel hat órától.A Rónay J. u. Damjanich u. és Kálóczy tér közötti szakaszát egyirányúsítják a Damjanich u. irányába.

A jelzőlámpa üzemelése miatt a Rónay - Kálóczy tér gyalogos-kerékpáros átvezetéseit ideiglenes megszüntetik. A beavatkozás miatt torlódásokra kell számítani.

Az útkezelők azt tanácsolják: aki a Rónay Jácint úton keresztül szokott a Belvárosba autózni, az szerdától a Jedlik hidat válassza. Aki az Adyba megy, ki tud jönni a Dózsán át.

Aki a Rónay - Dózsa útvonalon szokott menni, menjen a Rónay - Damjanich - Báthory - Dózsa útvonalon.

A tömegközlekedés menetrendjét, útvonalát a korlátozás nem érinti.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Frissdiplomásokat avattak a Széchenyin Győrben

A téli záróvizsga-időszakban harmincheten teljesítették a Széchenyi-egyetem Petz Lajos Egészségügyi… Tovább olvasom