Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Tartályból jutnak vízhez szombaton két győri utcában

Teljes vízelzárás lesz vízvezeték felújítási munkák miatt.
Győrben az Ifjúság körúton az 1-91. számú házakban és a Földes Gábor utca 1-7. szám alattiakban november 18-án, szombaton reggel nyolc órától délután kettőig teljes vízelzárás lesz vízvezeték felújítási munkák miatt. 
Az érintett területen ivóvizes tartálykocsikból juthatnak vízhez.

Ugyanitt november 30-ig munkanapokon 8 órától 14 óráig több alkalommal egy vagy több épületet érintő vízelzárásra is  sor kerül. Nagyobb területet érintő vízelzárásnál ivóvizes tartálykocsit irányítanak a helyszínre.

A Pannon-víz szakemberei azt javasolják, hogy a felújítás idején, november 30-ig érdemes néhány palack ivóvizet tartalékolni. Javasolják, hogy mosógépeiket inkább az esti órákban vagy hétvégén működtessék.

A vízelzárások alkalmával meg fog változni az ivóvíz áramlás iránya, így a környéken átmeneti víznyomás ingadozásra és ivóvíz elszíneződésre lehet számítani. Az elszíneződést a vízben lévő vas vegyületek okozzák, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik.

Információ

Amennyiben problémájuk merülne fel, az éjjel nappal hívható diszpécser szolgálathoz fordulhatnak a 96/311-753 telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hangszert a kézbe Győr!

Hangszert a kézbe Győr!
Öt napon keresztül interaktív hangszerkiállítás és hangszersimogató várja a látogatókat, ahol… Tovább olvasom