Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 4°C Még több cikk.

Sztárokkal a turistákért

Két sportolót és két előadóművészt kért fel Győr, hogy segítsen minél több hazai turistát csábítani a megyeszékhelyre.

A „Találkozzunk Győrben 2010-ben!" kampány két arca a labdához ért jól – hiszen Pálinger Katalin válogatott kézilabdázó, Vincze Ottó futballista –, a másik két arca pedig a hangjával hódított magának közönséget, Polyák Lilla színész musicalszerepeiről híres, Fekete Dávid a Megasztár tehetségkutató műsor felfedezettje. Népszerűségüket idén Győr kamatoztatja idegenforgalmi céllal. Ilyen vonzerő már a helyi szállásadókat is összefogásra ösztönözte: kultúrát, kulináris élvezeteket, felfrissülést, gyermekörömöt biztosító programcsomagokat azonos áron biztosítanak.

A kampánynyitó sajtótájékoztatón kedden elhangzott, hogy idegenforgalmának növelése érdekében Győr idén új kommunikációs stratégiát vet be. Intenzívebben jelenik meg az országos médiumokban.

Győr arcai: Itt született vagy itt élő neves emberek vállalták a város népszerűsítését: Vincze Ottó, Polyák Lilla, Pálinger Katalin és Fekete Dávid országosan ismertek, akárcsak Borkai Zsolt polgármes
Győr arcai: Itt született vagy itt élő neves emberek vállalták a város népszerűsítését: Vincze Ottó, Polyák Lilla, Pálinger Katalin és Fekete Dávid országosan ismertek, akárcsak Borkai Zsolt polgármester. Fotó: Krizsán Csaba

A leglátványosabb új elemet pedig kétségkívül az jelenti akciójában, hogy a város arcául választott négy ˝celeb˝ kerül rá prospektusaira, plakátjaira, ők szerepelnek a reklámfilmben is, amit a mozikban láthatnak majd a nézők. S a turistáknak, akiknek így sikerült a figyelmét felkelteni a győri fesztiválok, műemlékek iránt, megkönnyítheti a döntését a kedvező ár, amit a szállásadók kínálnak. Szállodák, panziók – összesen 15-en – egységesen biztosítanak négy programcsomagot. Az alvóhely és a városnézés mellett a Kul-Túra elnevezésű múzeumbelépőt, színház- és koncertjegyet tartalmaz, az Aktív felfrissülés elnevezésű tutajozást, élményfürdőzést, kerékpározást, a Győrkőc-csomag állatkerti és bábszínházi belépőt, a Kulináris élvezetek nevű borkóstolót, különleges menüsort, éjszakai fürdőzést. Borkai Zsolt polgármester reméli, mindennek hatására idén valóban sokan ellátogatnak Győrbe. Bízik az eredményes kampányban, mert szerinte olyanok népszerűsítik, akikre büszke lehet a város.

A város arcául választott négy ˝celeb˝ szerepel abban a reklámfilmben is, amit a mozikban láthatnak majd a nézők.
Polyák Lilla kedvenc helye a Duna és a Rába partja, Pálinger Kataliné a sportcsarnok. Mindegyiküket főként gyermekkori emlékeik kötik erősen a városhoz. Vincze Ottó játszótértúrákra szokott menni a kisfiával, Fekete Dávid pedig fellépésein, interjúin mindig elmondja, hogy győri. Eddig is népszerűsítette a várost, ezért vágyott is a szerepre, amit hivatalos megbízatása jelent. A sztárok persze nem lehetnek ott minden rendezvényen és minden turista fogadásakor, de sok helyen láthatók lesznek életnagyságú papírbábuik, például a budapesti Hungexpón pénteken nyíló Utazás turisztikai kiállításon.

Olvasóink írták

 • 2. t-a-ibi 2010. március 04. 05:50
  „Mit mondjak ? -egyre jobban csalódok Borkaiban és a város vezetésében.

  Még hogy Győr arcai! A két hölgy valahogy elmegy, de a két paprikajancsit Győr arcának kitenni.

  Úgy érzem egyre jobban kijön a polgármester alkalmatlansága, a város vezetésére.
  Jobban járt volna Győr ha marad ott ahol volt, a katonai pályán.”
 • 1. Hedon 2010. március 02. 19:42
  „"A Nyugat kapuját idén olyan sztárok ajánlják, akik szívvel-lélekkel kötődnek a városhoz"
  Vince Ottó !!!????
  Ez egy kicsit erős ! A többit pedig sajnos hiteltelenné teszi vagy teheti!
  Ő egy izig vérig pesti alak, Aki csupén nő ügye miatt költözött fel
  ideiglenesen Győrbe.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilépett a Fidesz-frakcióból Horváth Vilmos

Egy fővel csökkent a Fidesz-frakció létszáma a győri közgyűlésben, Horváth Vilmos ugyanis –… Tovább olvasom