Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Színre léptek a városvédők

Győr - A városháza tisztségviselőinek a városi ügyekhez való hozzáállását is kifogásolta kedden Széchenyi István, a nemrég alakult Arrabona Városvédő Egyesület elnöke.
A bemutatkozás alkalmával a neves, tapasztalt építészekből, humánpolitikai szakemberekből álló elnökség és a bizottsági tagok ismertették a szervezet célkitűzését és az eléréséhez szükséges eszközöket. Úgy gondolják, Győr lakóinak érdekvédelme, a város anyagi javainak gyarapítása megköveteli, hogy a rendezési tervet a napjainkban előállt gazdasági helyzetnek megfelelően módosítsák. A módosításnak a munkahelyteremtés ösztönzését, a gazdasági fejlődés, a szakemberképzés elősegítését, az idegenforgalmi potenciál kihasználását, az árvízvédelmi rendszer és a közlekedésszervezés felülvizsgálatát kell szolgálnia. A cél eléréséhez az egyesület a nyilvánosság előtt zajló „kérdezz-felelek" módszerét is igénybe kívánja venni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs vevő a péri reptérre

Május 4-én jöhettek (volna) a péri repülőtér leendő vevői, hogy beadják pályázatukat a győri polgármesteri hivatalban, de a zárójeles megjegyzésünkből gondolhatják: nem volt senki, aki ezt megtette. Tovább olvasom