Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Szerető gazdára várnak

Győr - Buldózer, Béni, Lédi, Morphi és még sokan mások várnak gazdira az Emberek az Állatokért Alapítvány menhelyén.
Emberek az Állatokért Alapítvány
A menhely helye, elérhetősége: Győr, Pápai út, szeméttelep, körülbelül 100 méter után balra, dupla zöld kapu. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 30/2276-445,
17–20 óra között. Aki az állatokról bővebb információra kíváncsi, látogassa meg a www.menhelygyor.hu internetes weboldalt.

Kutyák:
Buldózer: rotweiler és német juhász keverék, kan, kétéves. Nagyon erős. Telepőrzésre kiválóan alkalmas, egyedüli kutyának való.
Morphi: négy év körüli németjuhász-keverék, kan. Családi házba ajánlják, mert elég nagy mozgásigénye van.
Frédi: szetterkeverék, kan, három év körüli. Családi házba vagy telepőrzésre ajánlják egyedüli kutyaként.
Boni: ötéves terrierkeverék, kan. Családi házba ajánlják nagy mozgásigénye miatt. Kicsit szeleburdi, de egy türelmes gazdi mellett kitűnő családi kutya válhat belőle.
Béni: kétéves németjuhász-keverék, kan. Családi házba ajánlják, szukákkal jól kijön.
Léna: ivartalanított szuka, snaucerkeverék, kétéves. Igazi egyéniség, tele van energiával. Kanokkal jól kijön, családi házba ajánlják tapasztalt kutyásoknak.
Ice: két év körüli skótjuhász-keverék, kan. Hosszú szőre miatt tökéletes családi házhoz, kerti kutyának. Aranyos, hízelgő, társaságot igénylő kutya.
Lédi: nyolcéves ónémet juhász szuka. Még ivartalanításra vár, kanokkal jól kijön.

A menhelynek szüksége van műanyag létrákra. Amennyiben nyitvatartási időn kívül visznek adományt a menhelyre, kérik, hogy azt emeljék át a kapun.

Az Emberek az Állatokért Alapítvány célja, hogy a menhelyről minél több kutyát jó gazdához juttasson. Emellett azonban fontosnak tartjuk felvilágosítani azokat is, akik csak fajtatiszta kutyát szeretnének. Ha kóbor kutyát látunk, a nyakában piros (önkormányzati) bilétával, akkor a következőt kell tenni: befogni a kutyust, majd az önkormányzatnál a 96/550-441-es számon a biléta sorszáma alapján megmondják a gazda nevét, lakcímét és az állatorvost is, aki az oltáskor a bilétát adta a kutyusnak. Kérjük, segítsenek így az elkóborolt kutyusoknak és gazdájuknak! Ez mindenki érdeke.

Egy százalék
Kérik, hogy amikor az 1 százalékról döntenek, gondoljanak az alapítványra. A menhely adatai a felajánláshoz: Emberek az Állatokért Alapítvány, adószám: 18530021-1-08. Akik pénzzel szeretnék az állatokat támogatni, továbbra is az alábbi számlára utaljanak: K&H, 10200249-33018676.

Olvasóink írták

 • 1. roti12 2008. április 05. 19:24
  „A Menhelyről akartam elvinni egy kistestű kan kutyát, de nem adták ki, mert kan rotweiler mellé vittem volna. AZt mondták, vacsorára nem adnak ki kutyát,
  A szakértő dolgozók megállapították látatlanban, hogy a kan rotweilerek kis kutyákat esznek, és ezt általánosították a fajtára.

  A sintértelepről aztán vittem egy kan kis kutyust, és a roti legjobb barátja lett, már első találkozásra. A roti oljában tanyázik és a szeme előtt eszi el előle a kajáját.
  Hát ennyit a túl okos elvakult állatvédőkről...
  Egy kutyákhoz nem értő olvasó”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az autóbusz-vezető munkaideje hatvan óra is lehet

Bár nem tudtunk meggyőződni arról, hogy valóban a Kisalföld Volán autóbusz-vezetői küldték-e a… Tovább olvasom