Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Széket cserélhettek a mentők

Győr - A válság a mentőket is sújtja, nem futotta például a meglévő székek cseréjére. A Győr és Környéke Motorosok Baráti Körének tagjai segítségével a Mentésügyi Alapítvány beszerezhette ezeket, a székek hétvégén a győri diszpécserközpontba kerültek.

Az elhasználódott székek cseréjét nem tudták finanszírozni központi forrásból, így a lehető legjobbkor érkezett a Győr és Környéke Motorosok Baráti Körének segítsége. Igaz, a válság idején a civil szervezet is az előző évekhez képest nehezebb anyagi helyzetbe került, a jótékony tevékenységgel mégsem hagytak fel. Kovács Barnabás, a 24 órás szolgálatot ellátó mentők irányítócsoportjának vezetője úgy tájékoztatott: a válság a mentőket sem kerüli el, így a civilek részéről érkező forintok kiemelt segítséget jelentenek. A motorostalálkozókon a mentők eddig is minden támogatást megadtak a szervezőknek, s ez a jövőben sem lesz másként, legalábbis az ünnepélyes székátadáson ezt hallottuk. Fogarasi Zoltán vezető mentőtiszt, a megyei Mentésügyi Alapítvány kurátora reméli, a motorosoknak lesznek követőik, legalábbis számítanak a civilek segítségére.

A jótékony motorosok felajánlását köszönettel fogadták a mentők. Fotó: K. Cs.
A jótékony motorosok felajánlását köszönettel fogadták a mentők. Fotó: K. Cs.
Segítség lehet

A megyei Mentésügyi Alapítvány eddig és a jövőben is többek között mentéstechnikai eszközök és égési sérülések ellátására szolgáló kötszerek és gélek vásárlására, a működési költségek fedezésére használja fel a kapott összeget. Az alapítvány számlaszáma: CIB, 10700031-27068809-51100005, adószámuk: 18973987-1-08.

 

Olvasóink írták

 • 3. fióka 2009. szeptember 18. 20:40
  „Hát igen ezek előtt a Győri Motorosok előtt meg lehet emelni a kalapot ahol tudnak ahol lehet segítenek.
  Köszönet nekik és a többieknek:
  Frühwirt Csaba
  Horváth Ernő
  Tóth Imre
  Villányi László
  Albert József
  Gomboc Zoltán
  Gömbi
  Kukori
  Farkas Kálmán
  Reményik László

  üdv.:Stiffler”
 • 2. MSR 2009. szeptember 18. 13:30
  „Kicsit tájékozódni kéne! A mentők vezetőinek nincs millás fizetése. Ők is a közalkalmazotti bértábla szerint kapják a pénzüket. Meg kéne tudni különböztetni a BKV-t az OMSZ-tól.”
 • 1. imre1964 2009. szeptember 18. 08:57
  „Nevetséges ami az országban megy.
  A vezetők milliós fizetéseiből sok széket meg felszerelést lehetne venni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Farkassá˝ átalakított robogók

˝Báránybőrbe bújtatott farkasoknak˝ nevezte szakértőnk azokat a segéd-motorkerékpárokat, amelyeket nagymotor teljesítményűre tuningolnak fel a fiatalok. Tovább olvasom