Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Szabad strandok: hol szabad fürödni?

A győri polgármesteri hivatal a június 1-jétől kijelülte az Aranypart I. partszakaszt szabad strandkénti hasznosításra.
A győri polgármesteri hivatal közigazgatási irodája a június 1-jétől szeptember 30-ig terjedő időszakra szabad strandkénti hasznosításra az Aranypart I. partszakaszt jelölte ki azzal a feltétellel, hogy 340 cm-es vízállás felett nem használható.

A kijelölt szabad vizekben hat éven aluli, továbbá úszni nem tudó tizennégy éven aluli gyermek csak felnőtt felügyelete mellett fürödhet.
A vízi balesetek megelőzése érdekében, a helyszíni szemlén részt vevő szervekkel egyetértésben, a következő vízterületeket, partszakaszokat fürdésre veszélyesnek, egészségre ártalmasnak minősítették, melyekben tilos fürödni: adyvárosi tározótó, a József Attila-lakótelep területén létesített két tározótó, az Iparcsatorna teljes hosszában, Rába bal partja (volt újvárosi strand), bácsai vízáteresztő zsilip környéke (Holt-Duna-ág), pinnyédi híd győri hídfője, püspökerdei átvágás teljes hosszában, Győr-Újváros, mákos-dűlői volt kavicsbánya, Győr-Gyirmót, Marcal (kálváriarész), bácsai bányagödrök, Holt-Marcal (Rabkerti-tó), győrszentiváni volt szabad strand.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ígérik, nem lesz bűzös

A több mint négymilliárd forintba kerülő győri szennyvíztisztító beruházása újabb fontos szakaszához… Tovább olvasom