Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Strandfesztivál augusztusban

Vizes pólós szépségverseny, bikinis strandszépeválasztás és interaktív játékok mindennap lesznek. A győri BMC Rádió strandfesztivált szervez augusztus 4-től 10-ig.
A rádiósok már a főpróbára készülve bemérik, hol legyen a színpad a győri uszoda főépülete mellett.
Olyan helyet kerestek, ahol nyáron is sok ember megfordul. A BMC Rádió munkatársainak kézenfekvő megoldásként kínálkozott a győri strand. Az augusztusi melegben egész biztos, hogy rengetegen keresik majd fel a fürdőt, hogy enyhet találjanak a hűsítő habokban. Augusztus 4–10. között színes programok, kívánságműsor és játékok is várnak majd rájuk szárazon és vízen egyaránt.

No meg a lehetőség, hogy mondataikkal bekerüljenek a rádió műsorába, a legszebb lányok képe pedig a Kisalföldben jelenjen meg. Ihász Ancsa, a rádió műsorát a strandról irányító ceremóniamester elmondta, nem engedik, hogy sima napozással töltsék az emberek az idejüket. Meg fogják majd mozgatni a férfiakat és a nőket egyaránt a tréfás vetélkedőkkel és a színpadhoz csábító programokkal.

Minden bizonnyal az egyik legnagyobb érdeklődésre tarthat igényt a férfiak körében a vizes pólós szépségverseny, amelyben a naponta jelentkező hölgyek mérhetik össze egymással „adottságukat". Erre lehetőség lesz a bikinis kategóriában is. Naponta hirdetnek győztest a strandfesztiválon, de ahogyan Száraz Lajos, a rádió marketingvezetője elmondta, augusztus 10-én egy nagy döntőt is tartanak a strandon, ahol a fesztiválhét és egyben 2003 győri strandszépét is megválasztják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Madárgyűrűzés

A gyirmótiakat a szomszédos települések lakói már évtizedek óta csak „gólyásoknak”… Tovább olvasom