Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Soma kutya a szerkesztőségben: Ön is elvitte kedvencét a munkahelyére?

Pénteken tartották a "Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Napot". A kisalfold.hu munkatársát Soma, az öt éves Golden retriever kísérte el a szerkesztőségbe. Szavazás.
A "Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap" a Zöld Zebra Egyesület új, állatbarát programja, melynek Facebook oldalát ide kattintva tekinthetik meg.

Dióhéjban a lényeg: augusztus 15-én, pénteken elvisszük munkahelyünkre házi kedvencünket (kutya, macska, degu, hörcsög), s együtt töltjük vele a napot.

A kisalfold.hu újságírójával Soma, az öt éves Golden retriever tartott a munkába. Soma nagyon barátságos kutya, imád emberek között lenni - Ákos koncerten és a veszprémi Utcazene Fesztiválon is járt már -, s ahol megfordul, többnyire rengeteg simogatást zsebel be. Persze, ezeket a sorokat egy elfogult gazda írta.

Ha Ön is elvitte ma kedvencét a munkahelyére, fotózza le, s küldje el nekünk a fényképet a tudosito@kisalfold.hu e-mail címre! Ígérjük, bővítjük vele cikkünket.


Soma a győri szerkben
Soma a győri szerkben

Visszatérve a jeles napra: miért éppen augusztus 15.? Augusztus 16. ugyanis a Hontalan Állatok Világnapja, s mivel az akció elsősorban a gazdátlan állatokra igyekszik felhívni a figyelmet - az örökbefogadásukra, az állatok ivartalanításának fontosságára -, az ehhez a dátumhoz legközelebb eső pénteket választották a szervezők.

Egyes kutatók állítják: a társadalmat többek között az jellemzi a legjobban, hogyan viszonyul a gazdátlan állatokhoz.

Az Egyesült Államokban komoly hagyománya van a szóban programnak, amelynek keretében augusztus 15-én mindenki magával viheti a kutyáját a munkahelyére. Bővebb részleteke itt találnak!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik: komoly problémák vannak a győri közlekedésben

"2014-es önkormányzati programunkban már korábban jeleztük, hogy komoly fejlesztésekre és… Tovább olvasom