Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Segítséget nyújtott, aztán mégis csak elhajtott

A rendőrség keresi annak a tehergépkocsinak a vezetőjét, amely december 3-án, péntek délelőtt a győri belvárosi McDonaldsnál elütött egy gyalogost.
December harmadikán, pénteken délelőtt történt közlekedési baleset Győr belvárosában.

Egy ismeretlen gépjárművezető tehergépkocsijával a Czuczor Gergely utcából kanyarodott a McDonalds udvarába, mikor az átjáróban a gyalogjárdán elütött egy gyalogosan közlekedő férfit. Az autó vezetője azonnal felsegítette a vétlen járókelőt, majd az ÉGÁZ ügyfélszolgálatára bekísérte. Türelmét kérte addig, míg autójával leparkol, s aztán tisztázni tudják a baleset körülményeket. A balesetet szenvedő gyalogos azonban hiába várta vissza az ismeretlen járművezetőt. A férfi adatainak hátrahagyása nélkül hajtott el a helyszínről.

A Győri Rendőrkapitányság kéri a tehergépkocsi sofőrjét, hogy a baleset tisztázása érdekében jelentkezzen a rendőrségen. Ugyanakkor szemtanúk jelentkezését is várja, akik a baleset körülményeiről érdemi információval rendelkeznek. Bejelentés tehető személyesen, a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, vagy a 96/520-092; 96/520-094 telefonszámon hivatali időben, illetve a 107 vagy 112 ügyeleti számon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitva maradt az akna fedele, elfagyott a vízóra Öttevényen

Negyvenezer forintja bánja az öttevényi tulajdonosnak a figyelmetlenséget: vasárnapra virradóra… Tovább olvasom