Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Sebestyén Balázs és társai: Győrben szólt a Morning Show - VIDEÓ, fotók

A népszerű rádiós műsor csütörtök reggel Győrben ébresztett. Még Kasza Tibi se hiányzott. Fotós összeállítás.
Győrben szólt a Morning Show - Fotó: Cseh RóbertOlvasóink írták

 • 20. Hyppolit 2012. május 15. 10:31
  „Graciela! Főleg az őszinteségedet tisztelem, kimondod, ami a szíveden van. De attól, hogy anno pl. a 3+2 zenekar egymás után több teltházas sportcsarnokos koncertet adott, attól még szánalmas olcsó lakodalmas zene. Lehet szeretni azt is, persze, de egyén abból "belsőleg építkezni" nem tud.Nem a hallgatottság dönti el a mindenkori szintet, hanem a benne rejlő értékek, legyen az populáris, vagy komoly műfaj. Amit Sebestyén Balázsék csinálnak, abban se ötlet, se humor, székrekedős erőlködős direkt jópofizás. Úgy vannak, mint az egyszeri gyerek, aki akkorát akart szellenteni, mint az apja, aztán besz.rt..Ennyi a műsor. Jó szórakozást hozzá, aki igényli!”
 • 19. egyhozzászóló 2012. május 11. 19:46
  „A pökhendi, "szinten felüli" majmoknak való a Bartók Rádió, meg az MTV. De könyörgöm az. hogy ki-mit hallgat, vagy néz, nem lehet mérce. Mindenki azt tegye, ami neki jólesik és hagyja a másikat is szórakozni.”
 • 18. graciela 2012. május 11. 15:46
  „17.-re Miért lenne szinten aluli és selejt? Engem szórakoztat, és elhiheti, hogy nem tartom magamat sem szinten alulinak, sem selejtnek, és nem is vagyok az. Normális ember vagyok, normális emberi értékekkel, és igen, hallgatom, sőt szeretem is őket. Azért mert a rádióban vannak és bohóckodnak, és ebből még jól meg is élnek - ez a probléma? Ez a gond?
  Nem is kell minősíteni, mert nem is szabad minősíteni mások ízlését. Azért, mert nekem uram bocsá´ nem tetszik valami, az attól még nem szinten aluli és nem nézem le. Konkurens csatorna reggeli műsorát utálom, ki nem állhatom őket, de nem tartanám szinten alulinak azokat, akik azt hallgatják, sem az ott szereplő műsorvezetőket.

  ízlés és vélemény dolog miatt leminősíteni valakit - na, az az igazi szinten aluliság. Nem elítélendő amit tesznek - csak szórakoztatnak, aztán ez valakinek tetszik, valakinek meg nem.”
 • 17. Hyppolit 2012. május 11. 08:54
  „2. graciela! Sokszor azt mondom, nem létezik,hogy ennyire selejt, szinten aluli műsort egyáltalán ember hallgat. Aztán újra és újra rájövök, hogy súlyosan tévedek. Van, akinek még tetszik is. Nem minősítem ezt az igényt, mindenkinek szíve-joga. De ezért cseppet sem csodálkozom azon, amilyen az áltagszint és szellemi igény ebben az országban. Ezt bárki lépten-nyomon megtapasztalhatja...”
 • 16. Mankapunka 2012. május 11. 00:01
  „pindla

  SZólhattak volna,elvittem volna őket fátvágni,meg kertet ásni. Ne már a beton közepén csinálják ezt fölöslegesen.”
 • 15. pindla 2012. május 10. 20:11
  „Mikor elmentem arrafelé, éppen stihlfűrészes favágás ment. Valaki elmagyarázná, hogy ez hogyan kapcsolódik kicsiny városunkhoz, miért jó éppen nálunk ilyen népi játékot játszani (ha már éppen itt csinálták, csak van valami apropója). Aki meg unatkozik, annak minden szórakozás megteszi, még ez is. Boldogok a lelki szegények...”
 • 14. Túrabakancs 2012. május 10. 20:08
  „Manapság a koncerteken meg az ilyen rendezvényeken nagyrészt tini fiatalok a nézelődők, úgy
  látszik ez egy új kikapcsolódási hóbort, ill. elfoglaltság a részükről . Ahelyett hogy sportolna a sok zsíros
  fiatal, ehelyett a média meg a buli ami lefoglalja őket. A Balázsék azért nem rosszak, és csípem őket,
  de fanatikusan soha nem rajonganék értük, az olyan szánalmas, és saját magunkra nézve megalázó.”
 • 13. enéh 2012. május 10. 16:35
  „Tündenéne
  Nem kell mindent halálosan komolyan venni. A kommenteket sem. Csak olyan jól esik a májnak egy kis gonoszkodás. A lényeg, hogy már nem nagyon éri el az igerküszöböt, hogy ilyen sztárok bohóckodnak. Max. akkor, ha valamit osztogatanak. Bevallom, 20 éve én is sorban álltam a Gesztinél jégkrémért.”
 • 12. palinka27 2012. május 10. 16:28
  „ez így igaz. jót tenni mindenkivel egyszerre lehetetlen.
  akinek tetszik, nézze, akinek nem, ne nézze.
  attól még felesleges ilyen hülyeségek miatt fikázni azt, akinek tetszik.
  bevallom, nekem sem tetszik, így hát nem is mentem oda.
  ettől függetlenül én örülök annak, hogy itt voltak, mert biztosan élmény volt azoknak, akik szeretik.
  ez ilyen egyszerű. ennyi.
  :)”
 • 11. Tündenéne 2012. május 10. 15:41
  „Mindenki olyan jól tudja, hogy mi zajlik ezekben a műsorokban, ébresztősókban, mónikasókban, stb., pedig állítólag senki se nézi/hallgatja... Hogy ítélkezhettek? Én se szeretem a lakodalmas, mulatós zenét, kiráz a hideg tőle, de attól még ha valakinek az tetszik, ám legyen, engem aztán nem zavar. Kit érdekel? Aki ott volt ma is ezen, az biztos azért volt ott, mert tetszett neki - és akkor mi van? Ettől nem lesz se butább, se szegényebb, se értéktelenebb. Pontosítok: NEM ETTŐL lesz az. Okosabb, értékesebb talán az, aki teszem azt mondjuk egy komolyzenei zenekarban játszik? Hát elmondom, ismerek komolyzenészeket, értelmiségieket, professzorokat, igazgatókat, stb., és NEM feltétlenül jobb fejek, mint bárki, aki ma délelőtt ott ácsorgott a "kalitka" előtt. Ott vannak hőn szeretett országunk szintén hőn szeretett vezérei. Na, ők jobbak? Nézzetek már magatokba. Fikázni, véleményt nyilvánítani mindenki tud olyan dolgokról, személyekről, amiket/akiket nem is ismer, meg leszólni, lenézni másokat eltérő érdeklődéséért, közben meg a lényegesebb dolgokról nem esik szó. Na szerintem EZ a nevetséges. :(”
 • 10. borsmenta 2012. május 10. 14:54
  „9. enéh

  Pártíz ember nézett kettőt, akik egy üvegkalitkában ültek és fecsegtek.
  Nevetséges.”
 • 9. enéh 2012. május 10. 14:36
  „Volt pár ráérő ember, aki nézte őket. De mire Pösze Tibi sorra került, már kevesebben voltak. Gondolom, azért kell őket kalickába zárni, hogy kiszűrjék az út zaját, meg a hatalmas tapsét.”
 • 8. Mankapunka 2012. május 10. 14:23
  „Ja,és persze te meg ott állsz,mint a bálám szamara,és nem történik közben semmi.

  Még egy kőkemény száraz zsemlével sem dobnak fejbe,hogy felébredj.”
 • 7. Mankapunka 2012. május 10. 12:51
  „Nekem már tegnap is ez a plexi tetszett,ami tök karcos a sok ruhatörölgetéstől.

  Kicsit olyan gagyi feeling-je van az egésznek.

  Valaki árulja el,mit értelme van ennek,hogy egy téren látsz embereket egy sátorba bezárva,és hangszórón keresztül hallod mit mond???”
 • 6. bojtár 2012. május 10. 12:47
  „http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T93eLfS9cPA#!”
 • 5. graciela 2012. május 10. 10:46
  „3-asra:

  Mi az emberi érdem? Mitől "érdemes" arra valaki, hogy örüljünk, ha városunkba látogat? Egy ember értékeit mi határozza meg? Azért mert ők "csak" szórakoztatnak, személyiségükkel, humorukkal, jelenlétükkel jó érzést keltenek jó pár emberben, az kevés? Vagy mi kell hozzá?
  Ha valaki művész, színész, vagy tudomisén elismert ember kis hazánkban, csak neki örülhetünk? Függetlenül attól esetleg, hogy emberileg akár esetleg uram bocsá´ nulla? Csak ott indul el egy ember, hogy mi a végzettsége, foglalkozása? Például aki egy "senki", egy átlagember, egy dolgozó hangya, szürkeségben éli az életét, na, ő is érdemtelen?”
 • 4. ezvanbakker 2012. május 10. 10:43
  „Ez tényleg "nagy" hír. Én sem tartozom a hallgatók táborába, ugyanis nyilalásom van az összes "ébresztő-show"-tól.
  Régen hallgattam a Bochkorékat, de már évek óta őket sem. A Balázs műsorát még annyira sem bírom, mert ők meg a Bochkort igyekeznek utánozni. Na már most ha az eredetit sem hallgatom, a másolatot miért hallgatnám.”
 • 3. Örkény 2012. május 10. 10:38
  „Olyan boldogok lehetnek most a győriek és a többi emberek, akik e csudának részesei lehettek.
  Nekem azért lenne egy szerény kérdésem!
  Kik ezek az emberek???
  Milyen elévülhetetlen érdemeik vannak?
  Ha nagy bunkóság, de azért régen a fradi szurkolók dala megalapozottabbnak tűnt.
  "mennyből a Flóri lejött hozzátok..."”
 • 2. graciela 2012. május 10. 10:32
  „1.-re reagálva: Én úgy sajnálom, hogy ha valaki saját magát ´"kínozza" és olyan híreket olvas, ami őt nem érdekli. "Hozzászólásra érdemtelen hír", de az első hozzászólás általad, kedves Hyppolit, már meg is született. :D :D :D
  Engem érdekel a hír, szeretem a Morning Showt, és Kasza Tibit. Nem arról van szó, hogy eret vágnak-e vagy sem, nem is értem....
  Örülhessünk már annak, hogy itt voltak, leagalábbis azok, akiket érdekel!”
 • 1. Hyppolit 2012. május 10. 09:44
  „Hozzászólásra érdemtelen nulla hír.Ki az a "kaszatibi"? Ha nem lett volna itt, hányan vágnak eret magukon?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Te vagy a divat! 2012 - képgaléria

A Petőfi Sándor Művelődési Házban megnyílt a "Te vagy a divat!" pályázatra készült ruhatervekből… Tovább olvasom