Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Saját dolgozója lopta meg a győri Audi-t

Győr - A Kisalföld információja szerint a gyár dolgozója és a velük összejátszó néhány benzinkutas jó pár millió forintot „tankolt le" Audi-üzemanyagkártyákról. Úgy tudjuk, a Győrt elkerülő sztrádaszakasz melletti egyik kúton egy hete tartott akciót a rendőrség.


A Kisalföld információi szerint a győri Audi dolgozója és az M1-es Győr melletti szakaszánál lévő egyik töltőállomás néhány alkalmazottja egymással összedolgozva saját zsebüket töltögették az autók helyett az autógyár számlájára. A cég egyik alkalmazottja vitte az üzemanyagkártyát, a kút kezelői az egyeztetett jutalék ellenében leigazolták a tankolást.

Úgy tudjuk, afelett is szemet hunytak a töltőállomáson, hogy az üzemanyagkártya nem az éppen megtankolt autóhoz tartozott. Arról nincs információnk, hogy a hatalmas összeget mennyi idő alatt „tankolták le" az Audi kártyáiról.

Az október végi akcióról és a csalás részleteiről a győri és
a megyei rendőr-főkapitányságon is próbáltunk információt szerezni, de elhárították megkeresésünket, mondván: az ügyről hétfőn sajtótájékoztatón számolnak be, addig nem kívánnak nyilatkozni. Így arra sem kaptunk választ, hogy hányan vettek részt a visszaélés-sorozatban. Az Audinál ugyancsak elutasító választ kaptunk, hozzátéve, hogy még nem teljes az ügy. Azóta megvolt a sajtótájékoztató, a rendőrség tájékoztatóját a cikk alján lévő linkre kattintva nézhetik meg.

Az, hogy a szóban forgó töltőállomásnál lecserélik a személyzetet, a Kisalföldben megjelent álláshirdetésből kiolvasható: vendéglátó-ipari végzettséggel, nyelvtudással shopeladókat, benzinkútkezelőket keresnek. 

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Diákcsemege 2008. december 09. 21:07
  „Sajnos, vagy nem az emberek tőlünk nyugatabbra sem mások mint itthon, ugyanis a Hungaro (BME villamosmérnök) Ausztriában nyomtam a gázt és bizony az itteni SZÜLETETT osztrák kollégák is úgy lopták a gázolajat mint a pinty!!!”
 • 21. Mozat 2008. december 08. 21:36
  „Hitetlen kommentje olyan szagú mintha kihagyták volna a dologból és most jól kikáromkodja magát, tehetetlenül. :)
  Szerintetek a nagyoknál mekkorába mennek a mutyik? 18M Ft??? Nevetséges. Csak sajna nekünk az átlag embereknek ez marha sok és felháborodunk ezen jogosan, csak az a baj hogy semmi nem fog változni!”
 • 20. HighDefender 2008. december 08. 20:44
  „Többször jártam a benzinkuton szeretek oda bemenni ha arra járok.Vendéglátás udvarias az árak mind a többi autópályás benzinkutakon a shop rész tiszta rendezett.Bizonyára ez a rendezetség, szervezetség csak nagy szigorral és sok odafigyeléssel érhető el.Szeretnék sok ilyen kutra betérni.”
 • 19. Poltergeist 2008. december 08. 20:40
  „EZ ITT A REKLÁM HELYE.

  SZOLGÁLUNK ÉS FÉLÜNK."csak valaki mondja meg hová kell mennünk és mit kell csinálnunk."”
 • 18. upho 2008. december 08. 18:09
  „hova tunt a rendorsegi sajtotajekoztato linkje amit kommenteltem? megint mit muvel a kisalfold? szanalmas...”
 • 17. Judytka 2008. december 08. 15:42
  „Most akkor aki nincs megfizetve,az lopjon??Több hozzászólásból ez jön le.Ilyen alapon mindenki lophatna...De feltételezem,hogy ez nam amolyan "megélhetési" tankolás volt..hanem jó buli!”
 • 16. elemér 2008. december 08. 15:03
  „Na és ha megfizetik az embereket akkor nem lopnak ? Azért lopnak, mert van lehetöség rá. Legtöbbet pedig nem az egyszerü dolgozók lopják.”
 • 15. upho 2008. december 08. 12:32
  „a bemutatohoz: nem Audi Motor Hungary Kft. hanem Audi Hungaria Motor Kft. Ha mar 2 autot is kapott a rendorseg, ennyit igazan illene tudni, de ha megsem akkor el kene olvasni a foton levo blokkot... Egyebkent betegre rohogtem magamat a bemutaton, idegesito attunesek, az a korozo kamera pedig csucs :)))”
 • 14. Poltergeist 2008. december 08. 10:42
  „Hú ,de nagy kunct.Alkalmasin állandóan megy mutyi az Audinál egy kanyarért 1 millát kapnak a smasszerok amit persze elosztanak.Lehet számolni mit és mennyit visznak ki és ki van benne.Aztán nyugodtan ellenőrizhetik őket mert olyan jól meg van szervezeve mint annak a rendje.”
 • 13. elemér 2008. december 08. 00:34
  „Na hogyan megy a dolog a benzinkutnál ? Ott ugy megy hogy fizetsz azt mehetsz, mert nem a benzinkut felel?s ki lop az Auditol. Mikur egy benzinkut kap értesitést hogy figyelni kell egy számlát, akkor már felel?s.”
 • 12. mummus 2008. december 07. 21:33
  „Ne legyenek illúzióink !
  Minden győri kútnál ez megy, manipulálnak a fiktív fals számlákkal, a kártyákkal, a hóvégi leltározásokkal ( ! ) főnöki segédlettel, beavatottak (adminisztratív,műszaki, stb) igénybevételével.
  Kútra rálátó ablakomból látom,mi megy ott éjjel !
  Hogy tankolnak a kamionok,taxisok, stb. ( a gázolajozásnál nyíltan megy a kannázás)
  Érdekes, hóvégén éjjel sokan sürögnek-forognak a kútfejek körül !
  Hol a vizsgálat ? Hogyan élnek kútkezelők,a pult mögött álló alkalmazottak, a vezetők talán a felsőszintű vezetőhöz hasonlítható életszínvonalon ?
  Hol a rendőrség? , hol az APEH ? Firkálják fel a szabálytalan parkolókat, a járdára hugyozókat, járják a garázsboltokat, kutatva egy csomag lejárt élesztőért, miközben érdemi munkát végeznének !”
 • 11. dzsonibravo 2008. december 07. 19:52
  „Egyébként a kisalföldnél mennyire fogynak az üres A4-es fehér lapok???
  Gondolom soha senki nem vitt haza egy db-ot sem???

  A megjelent hirdetések között a fénymásolóban keresnek munkaerőt, ez is bizonyító erejű!!!!!!

  Látható:EZ AZ ÜGY LÉTEZIK!!!!

  Várjuk a sajtótájékoztatót az ügyben”
 • 10. Imcsi 2008. december 07. 18:28
  „Gondolom ebben a témában laza lehetett az Audi belső ellenőrzése!
  Ekkora fogyasztás mellett már saját benzinkútja is lehetne a cégnek!”
 • 9. elemér 2008. december 07. 14:11
  „Ezért kell megfizetni a rend?röket, mert ?k is lopnak. Nagy kereset benzinkutnál nem volt az USA-ban, mert tulaj voltam itt abban az id?ben mikor Mo.-n császárkodtak. Több mint millio gallont árultam havonta. Egy gallon az 3.8 liter.”
 • 8. Diákcsemege 2008. december 06. 22:07
  „Mielőtt elfelejteném, egy "régi" vagány éves fizetését alapul véve bizonyára nem kockáztatott volna ennyiért, ilyen elektronikai fejlettség mellett.”
 • 7. Diákcsemege 2008. december 06. 22:03
  „Az előző érában 12 évig (´78-´90) nyomtam a gázt a Hungaronál, és bátran mondhatom, hogy akkoriban a kutasok az élet CSÁSZÁRAI voltak.
  A mai benzinkutasok csak hírből tudják, hogy milyen nagyságrendű volt akkoriban egy kútkezelő fizetése, persze a mellékessel, amit mi hagytunk ott.
  Mai mércével mérve, egy jól fizetett bankvezérrel lehetne összehasonlítani, de elképzelhető, hogy a bankár is kezicsóklomot köszönne, ha tudná, hogy akkoriban mennyi volt az annyi.”
 • 6. Hitetlen 2008. december 06. 21:36
  „Hát igen a közmondás is azt mondja, hogy fejétől bűzlik a hal. De miért nem lépnek ellene már régóta!! A kúton dolgozók bevannak jelentve minimál bérbe és még azt is meg csapolja a ,,tisztelt" segg fej góré ha ő úgy dönt hogy valamiért elvesz tőlük lovét. Ellenben ő maga meg a havi 4-5milliót zsebre vágja, nem nagy szám ez higgyék el ez a valós azon a kúton. Ekkora összeg persze, hogy meg szédíti a kis paraszt emberke fejét mert hírtelen jött lovét nem tudja kezelni. Jön az új nő a ,,régi"(feleség) aki, mikor még ,,kis"ember volt kitartott mellette, meg megy. Majd jön az új ház új környéken ami 50-60millió. És jönnek a föld másik kontinesen-i nyaralások-telelések. És jönnek a cég (OMV) főnökei, segg nyalás csontig. A melósokat meg, nem ember számba venni, pedig ők is családosak, akiknek el kell tartani az övéit. Nem kell ezek után csodálkozni, hogy valahogy meg akarják keresni a pénzüket. De ez a fajta piszkos oldal és ebbe csak hallgatólagosan szemet hunyt a segg nyaló mert ő nem így szerzi a millióit. Mondjuk a gerinctelen valuta váltásból, vagy a irreálisan magas áraival a büféjében, a túlsó oldali kúthoz viszonyítva 50-70%-al drágább az ára az élelmiszeren is!! Remélem lefog áldozni a napja az ilyen seggnek. Pedig pár éve még ő is ,,csak" egy egyszerű kutas volt.”
 • 5. kisem 2008. december 06. 18:44
  „Úgy 10 évvel ezelőtt jött a kúthoz a kamion, majd a személykocsi, meg a műanyag kanna. Nem különösebben takarva. Volt még jó pár tömlő és 20 literes műanyag kannák a csomagtartóban. Nem egy.
  Lehet, hogy a szereplők ugyanazok.”
 • 4. knifemaster 2008. december 06. 17:18
  „#1
  Szerintem nem a fizetés volt az ok,hanem szenvedélybetegség...”
 • 3. knifemaster 2008. december 06. 17:17
  „Elomndások alapján 1 hónap alatt, egy ember volt aki "üzletszerüen "tankolt több millió értékben.
  A maradék meg összejött az apránkénti 20 30 50 100 kilóméteres kiruccanásokból.S mivel a vezéreknek saját kártyájuk van ,ki tudja ki mennyit tett hozzá a végeredményhez.”
22 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragédia M1-esen: a vétlen áldozat fia kezei közt halt meg

Két fia és unokája szeme láttára halt meg egy hatvanéves banai asszony szombaton délelőtt - nem… Tovább olvasom