Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Rendeződött az elszámolás, nem zárják el a vizet

A győri székhelyű Pannon-Víz rt. arról értesítette az új győri fürdőt üzemeltető Rába Quelle Kft.-t, hogy ha jelentős összegű víz- és csatornadíj-hátralékát nem rendezi, mától megszünteti a létesítmény vízellátását. Sipőcz Ernő elnök-vezérigazgató szerint az adós végül rendezte tartozását, s nincs vészhelyzet.
– A fogyasztó szolgáltatásból való kizárása a legsúlyosabb szankció, s akkor kerül rá sor, ha valaki jelenetős összegű tartozást halmozott fel – magyarázza Sipőcz Ernő elnök-vezérigazgató, aki elmondja azt is, a rendeletben előírtaknak megfelelően értesítették az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat győri szervezetét is a szankció alkalmazásáról, amelynek kezdőideje ma, azaz február 5. lett volna. A Pannon-Víznél kérdésünkre nem kommentálták, mekkora a jelentős összeg, azt viszont elmondták, bizonyos tartozások nemcsak a harminc, hanem a hatvan, sőt, a kilencven napot is meghaladták. Szerencsére a szankcióra nem kerül sor, s lesz víz az élményfürdőben.
Kovacsics Imre, a Rába Quelle Kft. ügyvezető igazgatója mosolyogva fogadta megkeresésünket, s azt mondta, minden egyes fillérről elszámoltak a Pannon-Víz rt.-nek. Kérdésünkre, hogy kapott-e cége felszólítást a fizetésre, igennel válaszolt, s azt is hozzáfűzte, nekik is voltak követeléseik az rt.-vel szemben, az egyeztető tárgyalásokon azonban tisztázták a különbségeket, s egyezségre jutottak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egészségi állapota miatt nem vezethet buszt

Kálmán Imre gönyűi buszsofőr tíz évvel ezelőtti balesetéről a múlt héten írtunk. A vétlen vezetőt… Tovább olvasom