Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Regionális állásbörze Győrben

A győri Széchenyi István Egyetem Új Tudásterének aulája lesz a helyszíne november 4-én, kedden a regionális állásbörzének, amit a munkaügyi központ és a Széchenyi-egyetem kommunikációs és szolgáltató központja szervez.


A rendezvényt reggel 9 órakor Széles Sándor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal vezetője és dr. Égert János, a győri egyetem műszaki tudományi karának dékánja, a rendezvény fővédnökei nyitják meg. A börze 16 óráig várja az érdeklődőket.

A börzére a november 3-i, hétfői felkészítő nap programjain készülhetnek fel a széchenyis hallgatók. Ennek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén. A felkészítő nap a Széchenyi István Egyetem Új Tudásterében található ÚT 114-es teremben lesz a munkaügyi központ szakembereinek közreműködésével. A jó önéletrajz fél siker címmel 14 órától a „Szarvashibák az önéletrajzban" témával foglalkozik Klaj-Gerber Melinda. 14.30-tól spekulatív álláskeresés témában Telefonálási technikák címmel tart előadást Kóbor Adrienn. Ezt követően 15 órától Kibicher Orsolya várja az érdeklődőket az állásinterjú fajtáival, aranyszabályaival Kényes kérdések az állásinterjún címmel. A felkészítő napot Nagy Anita zárja a biztonságos külföldi munkavállalás, az Eures-hálózat bemutatásával.

(Részletes információk a http://karrier.szeportal.hu oldalon.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Értékeink védelmében – rendőrségi figyelemfelhívás

Gyakran jelennek meg településeinken az úgynevezett házaló árusok. Sajnos azonban nem mindegyikük… Tovább olvasom