Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Ráfolyt a gyros öntete, aztán betörte a büfé ablakát

A rongáló megpróbált elmenekülni, de az alkalmazottak utolérték.
A járőrszolgálatot ellátó egyenruhások 2015. január 1-jén 02 órakor észlelték, hogy a győri vasútállomás előtt egy férfi a földön rángat egy másikat, akinek vérzik a karja és a fején is megsérült. A rendőrök a két férfit igazoltatták, a sérültet a mentők ellátásra kórházba vitték.

Az intézkedők megállapították, hogy az ittas férfi ököllel betörte Városház téren lévő büfé ablakát és elfutott - álla a rendőrség sajtóközleményében. Az alkalmazottak a rongáló után szaladtak, s mikor utolérték a lökdösődés közben a férfi elesett, a kezében tartott sörösüveg összetörött és könnyű sérüléseket szenvedett.

A 25 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásakor elmondta, késő este ment be a városba, előtte otthon italozott. A büfénél sört és gyrost rendelt. Attól lett ideges, mikor az alkalmazottak beszóltak neki, hogy evés közben az öntet ráfolyt a kabátjára. Dühösen visszaszólt nekik és kinyújtott kézzel lendületből beverte a kiszolgálópult üvegét. Megpróbált elfutni, de a büfések utolérték.

A Győri Rendőrkapitányság a 25 éves rédei lakos ellen kisebb kárt okozó rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást - írja a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Detoxikáló Győrben: több fiatal drogozik

A szilveszteri és újévi ünnepségek alatt naponta négy-öt beteget vittek be a detoxikálóba. Tovább olvasom