Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Rába: együttműködés az amerikai piacon

Győr - Öt évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Rába Futómű Kft. és az amerikai Marmon-Herrington.

A felek hosszú távú növekedést támogató, piaci és termékfejlesztéshez kötődő stratégiai kezdeményezések bevezetéséről döntöttek a speciális járműfutóművek és hajtásláncok piacán.

Az együttműködés a két társaság immáron 27 esztendőre visszanyúló üzleti kapcsolatára épül. Az új megállapodás a speciális tehergépjármű-, katonai és nem közúti (off-road) futóművek piacán a kiegyensúlyozott és fenntartható növekedést támogatva fókuszált üzletfejlesztési terveket körvonalaz.

˝A két társaság kooperációja tovább erősíti a Rába-csoport pozícióját a speciális tehergépjármű-szegmensben, és egybevág azzal a céllal, hogy fejlesztési és tesztelési kapacitásunkat és kompetenciáinkat a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzuk˝– emelte ki Pintér István, a Rába Nyrt. vezérigazgatója.

Az ötéves terv a két vállalat alapvető mérnöki, gyártási és pénzügyi erősségeire támaszkodva új termékek és szolgáltatások bevezetését irányozza elő, így a piacon már bizonyított, jelenleg alapvetően egyfokozatú és bolygókerék-hajtású futóművekből álló közös termékportfólió tovább bővíthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MSZP ellenzi a győri díjemeléseket

Kun András úgy véli, a közgyűlés előtt nem kaptak megfelelő tájékoztatást az akkor még csak… Tovább olvasom