Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Perel az utcalány

Győr - A Kisalföld 2007. december 8-i számában megjelent Zárkát hozott a Mikulás a vállalkozó utcalánynak című írásból olvasóink már ismerhetik azt a 39 éves prostituáltat, aki úgy döntött, kártérítést követelve bepereli a győri önkormányzatot.

Indoka az, hogy türelmi zóna nem lévén a városban – bár van vállalkozói engedélye is –, rendszeresen megbüntetik, s ilyen körülmények között nem tudja működtetni vállalkozását.

Kapcsolódó írás:
Zárkát hozott a Mikulás a vállalkozó utcalánynak >> 


Hogy mi lesz az ügy kimenetele, azt nem tudni. Annyi azonban biztos, amit a téma kapcsán Nagyné dr. László Edit, a győri polgármesteri hivatal közigazgatási osztályvezetője már közölt lapunkkal: a szexuális szolgáltatásra mint „máshova nem sorolt, egyéb szolgáltatásra" szóló passzus megléte mellett is jogszerűen intézkedik a rendőrség, ugyanis Győrött az elmúlt években nem alakítottak ki türelmi zónát. V.-né tevékenysége engedélyezett területre szól, így az ország bármely türelmi zónájában nyújthat szexuális szolgáltatást. Győrben – a meglévő jogszabályok ismeretében – erre nincs lehetőség, tiltott kéjelgésnek számít a lakásban és a közterületen végzett szexipar.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tudni vélik, mitől habzik ismét a Rába

Rába mente - A Greenpeace szerint megtalálták a csütörtök óta habzó Rába szennyezőjét. A… Tovább olvasom