Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Párbeszédre kérik Győr és környéke polgármestereit

Postára adták Győr és környéke polgármestereinek címzett leveleiket a megye 1-es és 2-es választókerületeinek MSZP és az Együtt PM országgyűlési képviselőjelöltjei, Fábián György és Varga Márk hétfőn Győrben.

A levelek feladását követő sajtótájékoztatón elmondták, fontosnak tartják a társadalmi egyeztetést, mert vissza kell adni Magyarországnak a párbeszéd lehetőségét.

Varga Márk hangsúlyozta, a kampányban is meg kell jeleníteni a közös érdekképviseletet, a párbeszédet, ezért választókörzetében Győrön kívül 33 településre, minden polgármesternek küld levelet.

Abban beszélgetésre kéri a települések vezetőit arról, hogy milyen Magyarországot szeretnének, településeiken melyek azok a problémák, amelyek a legégetőbbek.

A három alappilléren – az oktatás megújításán, új és valós munkahelyek teremtésén, a szegényeket segítő, a középosztályt megerősítő és a tehetősektől több szolidaritást elváró adózáson – alapuló programot is megvitatják.

Fábián György sajnálkozását fejezte ki, hogy ő csak három polgármesternek címezheti a levelet, köszönhetően annak, hogy a kormány a Kubatov-listák alapján átírta a települések földrajzát az országba.

A képviselőjelölt szerint érdekes módon Győrladamér, Győrzámoly, Győrújfalu Mosonmagyaróvárhoz fog tartozni a választásokon. De ő szívesen küldi el a levelét azokra a településekre is a polgármestereknek, mert úgy véli, azok is Győrhöz tartoznak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Unió egykori biztosa, Kovács László Győrbe jön szerdán

A politikus beszélgetőpartnere Fábián György lesz. Tovább olvasom