Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Pádár: Sokak szemében vörös posztó vagyok

Győr - Egy szerkesztőségünkbe eljuttatott levél szerint „hatalmas adósságot halmozott fel" Pádár László győri önkormányzati képviselő felszámolás alatt álló cége és az általa képviselt civil kisebbségi szervezet. A képviselő szerint rágalmakról van szó, amelyek alaptalanságát bizonyítani is tudja.
„Valami fura dolog alakul" a győri önkormányzat egyik képviselője, Pádár László körül – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott névtelen levélben, amelynek írója példákat is sorol. Állítása szerint a képviselő cége, a P&P Rom Bt. ellen végrehajtási eljárás indult, a vállalkozás többhavi bérrel tartozik alkalmazottainak, Pádár László lakásait lefoglalta az APEH, s az általa vezetett Győr-Moson-Sopron Megyei Cigányok Érdekvédelmi Szövetségének is jelentős tartozásai vannak. A hírből annyi biztosan igaz, hogy a 2004-ben alakult P&P Rom Bt. ellen valóban felszámolási eljárás indult tavaly októberben, a képviselő szerint azonban a többi mindössze rosszindulatú vádaskodás.

– Az említett bt.-nek csak a kültagja vagyok (a két beltag ifj. Pádár László és Pádár Sándor – a szerk.), így a pénzügyei miatt nem terhel felelősség, ezért erről nem is kívánok beszélni. A vállalkozás egyébként évek óta nem működik, így alkalmazottai sincsenek, pénzt pedig nem is láttam belőle. Volt ugyan egy építőipari magánvállalkozásom, az azonban idén júniusban, négy és fél hónap működés után köztartozások nélkül megszűnt. Én mint Pádár László egyéni vállalkozó APEH-igazolással tudom bizonyítani, hogy köztartozásaim nincsenek, ahogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Cigányok Érdekvédelmi Szövetségének sem – mondta megkeresésünkre Pádár László, aki szerint a vádak oka közéleti tevékenysége lehet. A képviselő a győri közgyűlésnek és a cigány kisebbségi önkormányzatnak is tagja.

– 19 éves közszereplői múltam van, és tudom, hogy sokak szemében vörös posztó vagyok, többek között a győri Magyar Gárda-ügy miatt. Én voltam, aki kezdeményezte Szabó János volt agrárminiszter visszahívását a közigazgatási bizottságból, és nem felhőtlen a viszonyom a kisebbségi önkormányzatbeli képviselőtársaimmal sem, akik szerettek volna megfosztani a mandátumomtól – sorolta a lehetséges okokat Pádár László.

Gergely Zoltán, a győri MSZP szóvivője érdeklődésünkre elmondta: mivel Pádár László esetleges üzleti tevékenységét magánemberként végzi, s az semmilyen formában nem érinti önkormányzati, közéleti munkáját, sem a pártvezetés, sem a frakció nem kíván foglalkozni az üggyel.

Olvasóink írták

 • 8. Nooormális? 2008. augusztus 28. 23:27
  „TÜCSÖK !!!!! :)”
 • 7. Cady 2008. augusztus 28. 22:01
  „Az én szememben más vagy, Pádár fiam, de azt nem írom le, mert úgyis kimoderálják.”
 • 6. raffy2 2008. augusztus 28. 21:29
  „itt mindenki ártatlan ,mint a ma született bárány,ha valami kiderül róla.de egyszer minden kiderül(remélem).”
 • 5. MNA 2008. augusztus 28. 18:11
  „Az egyre nagyobbodó rasszizmust a cigányok gerjesztik a viselkedésükkel!Éljenek normálisan,nem lesz rasszizmus!A társadalom kártevői a pádárfélék!”
 • 4. Gab2000 2008. augusztus 28. 12:22
  „Ha az van akiírva mondjuk egy hivatalra intézményre, részönkormányzatra itt főleg erre gondolok hogy: Cigány Kissebségi Önkormányzat, meg Országis Cigány Önkormányzat.

  Akkor mán ne ugasson nekem senki hogy valakire azt a jelzőt teszem, hogy cigány , vagy azt hogy cigánybűnözés.
  Igenes ha gyereket a nevén kell nevezni és kész nem tiltakozni ellen, hanem tenni kell ellene és ezt főleg a saját berkeikben kéne megtenni.

  A Baross utcán, a hivatalokba flangáló fuxtól lógó embereket előbb viselkedniük kéne megtanítani és csak azután kérni.
  Rendezzék a soroikat Tisztelt Pádár Úr és azután lehet a markukat tartani.

  Egyelőre nem akarok ide többet írni mert az aztán qrvára kiverné a bitosítékot. (Lényeg a szocpolból és segéljből fentartott családok esete akiknek büdös a munka stb...)”
 • 3. Magyari 2008. augusztus 28. 08:24
  „Nem tiszetelt Pádár úr!
  Semmi gond, majd a vizsgálat kideríti van-e cigánybűnözés vagy sem! :) A rendőrségi nyílvántartásban azért nincsen kimutatás
  az etnikum bűnözési kultúrájáról, mert a liberális vezetés ezt
  mindig megtagadta! Be kell menni a legközelebbi börtönbe,
  /remélem ezt ön is mihamarabb tapasztalni fogja/ aztán lát-
  ni fogja a nem idén barnult egyének összetételét a fehéreké-
  hez képest!Vvagy kérdezze meg a falusi emberek tapaszta-
  latát ezzel kapcsolatban... Persze erre azt fogja mondani
  hogy a magyarok rasszisták!!! Én meg azt mondom erre hogy
  ti meg nagy arányban terrorizáló bűnöző réteg vagytok! Ennyi.”
 • 2. pax-- 2008. augusztus 27. 22:07
  „http://www.hirszerzo.hu/cikk.uszito_es_manipulativ_91_szazalek_szerint_van_ciganybunozes.77715.html
  bár rendőrségi nyilvántartás nincs!--de azért mindenki tudja!”
 • 1. Cancer 2008. augusztus 27. 22:02
  „Padar, a becsulet szobra”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliókkal kerülhet többe az építkezés

Győr-Moson-Sopron - Akár kétmillió forinttal is többe kerülhet egy átlagos családi ház építése… Tovább olvasom