Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Osztrák angyal a győri Presztízs Társaságban

A Presztízs Társaság – a megyei kereskedelmi és iparkamarával közös – összejövetelének Klaus Woltron volt a vendége a napokban Győrben.

Az ismert osztrák üzleti angyal az Innovációs Klubban tartott előadásával – elsősorban ausztriai példákon keresztül – adott betekintést sajátos tevékenységébe.

Szavaiból kiderült, hogy az üzleti angyalok olyan sikeres üzleti múltra visszatekintő magánszemélyek, akik tőkét fektetnek be újonnan induló innovatív cégekbe, személyes közreműködésükkel, tanácsaikkal, kapcsolatrendszerükkel segítik a cég vezetését.

A résztvevők hallhattak még a fenntartható fejlődésről, az innovációról mint a siker kulcsáról, az ígéretesnek tűnő iparágakról is, valamint olyan tippekről és trükkökről, amelyek az üzleti angyalok segítségével sikerre vihetnek egy "friss" vállalkozást. Klaus Woltron egyébként a leobeni egyetemen tanult kohászatot, doktori címét 1971-ben szerezte meg.Karrierjét nuklerátechnikai projektvezetőként kezdte, majd többszöri külföldi kiküldetés, illetve ügyvezetői állás után 1994 óta független és önálló vállalkozóként tevékenykedik.

Emellett több osztrák újságban publikál rendszeresen és sikeres könyvek – Az erdő, a fák és ami köztük van, Forgatókönyvek a holnap világára, A 21. század 7 bolondsága, Kapitalizmus és világvallások – szerzője.

Olvasóink írták

  • 1. Tabornok 2012. január 20. 09:56
    „Köszönjük az osztrákok segítségét, de ameddig a magas állami korrupció tönkreteszi a vállalkozásokat, addig nem tudunk előrelépni.
    Akkor tudunk fejlődni, amikor a magyar csaló "üzletember" ugyan úgy jár itthon, mint ha Ausztriában csalna. Magyarországon törvényesített gyakorlata van a csalásnak és a korrupciónak.
    Európában, állami korrupcióban Magyarország a második.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri zenész: ˝nem kell a kottához ragaszkodni˝

Országos díjjal ismerték el két győri zenetanár munkásságát, az ének- és a fagott-tanár az Artisjus Zenei Alapítvány kortárs zene képviselőinek ítélt kitüntetését vehette át. Tovább olvasom