Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Összetörte autóját, majd továbbhajtott Győrben - fotók

A sofőr időközben járművéből, a nyitott légzsák mögül kiszállt. A járőrök vele szondát fújattak, majd pozitív eredménye miatt mintavételre előállították.
A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 18-án 4 óra 30 perckor Győr-Adyvárosban ellenőriztek egy törött állapotban közlekedő Suzuki típusú személygépkocsit és vezetőjét.

A gépkocsivezető a rendőri fényjelzésre járművével megállt, majd az egyenruhásoknak többszöri felszólításra adta át az iratait. A rendőrök az intézkedés közben az autó motorteréből sűrű füstre lettek figyelmesek. A sofőr időközben járművéből, a nyitott légzsák mögül kiszállt. A járőrök vele szondát fújattak, majd pozitív eredménye miatt mintavételre előállították.

Baleset Győr-Adyvárosban. Fotó: police.hu


A gépkocsit a kiérkező katasztrófavédelem munkatársai áramtalanították.

A helyszínre érkező közlekedési rendőrök megállapították, hogy a 33 éves helyi férfi Győrben, a Szigethy Attila út - Ifjúság körút kereszteződésében nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. Az autó a nedves úton felfutott a gyalogosvédő járdaszigetre, ahol kidöntötte a műanyag kikerülési irányt jelző táblát, majd a gyalogosforgalom irányítására szolgáló fényjelző készüléket. Az ütközést követően a baleset okozóját a Kodály Z. úton vonták intézkedés alá a járőrök.

Az intézkedők a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették - közölte a rendőrség hétfőn.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Médiabál Győrben 2015 - A Kisalföld kollégái kapták a médiadíjat - fotók, videó

A régió legnagyobb társasági rendezvénye a Médiabál, melyet szombaton rendeztek az egyetemi… Tovább olvasom