Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Összetartás Győr-Moson-Sopron megyében

Előadássorozatot szerveztek az áldozatvédelem megerősítéséért.

Szakmai összefogás az áldozatokért Győr-Moson-Sopron megyében elnevezésű projekt keretében harmadik alkalommal került sor a „Kisebbségi jogok, jogsértés, bántalmazás helyzete az EU-ban" című szakmai előadásra a győri Nyugat-magyarországi Egyetemen október 10-én.


A TÁMOP 5.6.1.C-11/2-2011-0022 számú pályázat projektjében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya konzorciumi tagként vesz részt, a Győri Gyermekvédelmi Központtal és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatával. Az összefogás célja, hogy a bűncselekmények áldozatait segítő rendszer szervezettebben működjön, az áldozatvédelmi gondoskodás minden érintett számára elérhetővé váljon, az áldozattá válás esélye csökkenjen.

Az utolsó rendezvényen a bántalmazás és az erőszak-ciklus pszicho-szociális, generatív megközelítéseivel, a gyermekvédelmi jelzőrendszer és a civil jogvédelem rendszerével ismerkedhettek meg a témakörben érdeklődő hallgatók. A színvonalas előadást Dr. Haász Sándor főiskolai docens tartotta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a győri férfit, aki lopni próbált egy háztól

A gyanúsított férfi visszament annak a győri háznak az udvarába, ahol előző nap lopni próbált.… Tovább olvasom