Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Országos dili a lájkgyűjtő borotválkozás, de nincs veszélyben Horváth Péter szakálla - videó

Bár volt olyan másfél óra, amikor 1500 lájkot kapott a Révai-bál Facebook-oldala, komolyan nem fenyeget az a veszély, hogy Horváth Péter búcsút intsen szakállának.


Mint arról portálunk január végén hírt adott, egymillió lájkért cserébe a győri Révai gimnázium igazgatója, Horváth Péter kész levágatni szakállát.

Nos, eltelt több mint három hét, kíváncsiak voltunk, hogyan áll a lájkok száma a legnagyobb közösségi portálon, illetve egy asztalhoz ültettük az akció ötletgazdáit Horváth Péterrel.

"Kicsit megijedtem, hogy veszélybe került az érettségim a Révaiban"

"Négy-öt éve nagy népszerűségnek örvend a győri középiskolások körében a Révai-bál, a rendezvény folyamatosan teltházas, átlagosan 600 fő szórakozik velünk.

Ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy idén megpróbáljuk a Facebookon még inkább ismertté tenni a bált. Ekkor jutott eszünkbe, hogy egymillió lájkért cserébe megkérjük igazgató urat, vágassa le a szakállát.


Videó: Cseh Róbert


Január derekán az egyik szünetben vetettem fel neki az ötletet, s nagy örömömre szinte azonnal vállalta a lájkgyűjtő akciót a Facebookon" - kezdte Kottán Klaudia, a Révai diákönkormányzatának tagja.

"Amikor előbb a kisalfold.hu, majd az országos média is felkapta hírt, s alig másfél óra alatt több mint 1500 lájk érkezett az oldalunkra, akkor kicsit megijedtem, hogy veszélybe került az érettségim a Révaiban" - mondta nevetve Kottán Klaudia.

Kedd délig több mint 5200-an lájkolták a Révai-bál Facebook-oldalát, míg Horváth Péter lájkgyűjtő akcióra felhívó fotóját közel 8300 Facebook-tag tetszését nyerte el.   


"A diákok akkor képesek a legjobban teljesíteni a tanulmányi munkában, ha élvezik közben az iskolai közösséget"

Klaudia egyik szervezőtársa, Horváth Vivien hozzátette: "közel húszan dolgozunk azon, hogy a Révai-bál minél jobban sikerüljön február 15-én. Sztárvendégnek meg tudtuk nyerni Chris Lawyert, aki külföldön is letette már a névjegyét DJ-ként.

Az idei kampányunk után jövőre is szeretnénk hasonlóan vicces akcióval előrukkolni, akadnak ötleteink, de egyelőre nem szeretnénk konkrétumokat elárulni".


Akik szívesen látnák szakáll nélkül az igazgató urat: Horváth Péter a két ötletgazdával, Kottán Klaudiával és Horváth Viviennel - fotó: Cseh Róbert.
Akik szívesen látnák szakáll nélkül az igazgató urat: Horváth Péter a két ötletgazdával, Kottán Klaudiával és Horváth Viviennel - fotó: Cseh Róbert.


"Nagyon örülök annak, hogy a kiváló tanulmányi eredményeink mellett az utóbbi hetekben arról szóltak az országos hírek is, hogy ilyen jó hangulatú kampánynak helyet ad a Révai gimnázium.

Úgy gondolom, hogy a diákok akkor képesek a legjobban teljesíteni a tanulmányi munkában, ha élvezik közben az iskolai közösséget" - közölte érdeklődésünkre Horváth Péter, aki Klaudiát és Vivient humorosan azzal fogadta igazgatói irodájában: "lányok, biztos nincs nálatok olló, ugye?".

A pénteki Révai-bálnak egy mókás promo videója szintén elkészült a napokban. A legnagyobb videómegosztó portálon, a YouTube-on több mint 8000-en nézték meg azt a kisfilmet, melyben feltűnik Horváth Péter is.


Olvasóink írták

 • 4. Mankapunka 2013. február 14. 11:11
  „Kislány, tudjuk, hogy a Révai a szíved csücske, de akkor sem lesz belőled igazi újságíró. Ezt már a többi kis barátod is megmondta.”
 • 3. AnnaMeri 2013. február 14. 09:39
  „Minden OK! Végül is nem a szakáll lévágása volt a cél, hanem figyelem felkeltés ... Ez, viszont, ,megvan)”
 • 2. gutentag 2013. február 13. 14:09
  „Mi a baj a cikkel? Nincs benne bűnözés vagy nem hal meg senki, akkor már nem is érdekes? Szerintem aranyos. :)”
 • 1. pörkölt 2013. február 13. 11:17
  „Ez aztán a hír!vegre nyugodtan aludhatok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliárdos fejlesztések Győrben - videó

Fekete Dávid alpolgármester szerint a város jól használta fel az uniós forrásokat. Tovább olvasom