Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Ónos eső esett Győrben, az utak csúszosak, jégbordásak

Huszonnégy órás szolgálatban vannak a Közút munkatársai, s jelenleg 33 géppel dolgoznak a megye útjain. Kritikus kérdés, hogy éjszaka -7 Celsius-fok alá süllyed-e a hőmérséklet. Videó.
21 óra 10 perc

Tudósítónk a hólepte Sopronról küldött képeket. Jutalma 3000 forint.

Este a hólepte Sopronban. Fotók: Tudósító


20 óra 36 perc

A 81-es főút a töltéstavai elágazóig viszonylag jó állapotban van, de azért csúszos részekkel is kell számolni.

Töltéstaván, a sági úton, Pázmándfalun és Pannonhalmán viszont meglehetősen síkos útszakaszok várják az autósokat; ezeken az utakon jobb esetben 40-45 km/órás sebességgel lehet kocsival közlekedni.

19 óra 55 perc

A 19 órás hivatalos mérések szerint a hóréteg vastagsága: Péren 9 cm (ebből friss 7 cm), Sopronban 30 cm (ebből friss 12 cm).

"Úgy tűnik ismét Sopronban lett a legvastagabb a hótakaró az országban" - tette hozzá Kiss Márton, Országos Meteorológiai Szolgálat Soproni Meteorológiai Állomás illetékese.

19 óra 23 perc

A járdák és az utak zöme ugyan le lett takarítva Győrben, de még így is érhet minket meglepetés. Galéria>>

19 óra

Jelenleg Győr-Moson-Sopron megyében borult az ég, a csapadék intenzitása fokozatosan gyengült, és a havazást a délutáni órák folyamán a megye keleti felén fagyott eső, ónos eső váltotta fel.

A  szerdai éjszaka első felében gyengül a csapadék, este 22-23 órára várhatóan mindenütt megszűnik, Győr környékén már csak kisebb ónos szitálás, Sopron térségében hószállingózás várható.

A megye többi részén is csak kisebb csapadékra kell számítani csütörtökön.

18 óra 47 perc

Sopronban és a város környékén napközben teljes létszámmal dolgoztak a hó eltolásán, illetve a jégmentesítésen. A gépek éjszaka is az utakon lesznek.


18 óra 35 perc

"Körülbelül délután 5 óra körül egy Győr irányába tartó Peugeot Partner a Mecsér-Lébény kereszteződéstől 300 méterre (Győr irányába) felborult, s az árokba csúszott.

A gépkocsi az oldalára borult, s villanyoszlopnak ütközött a tetejénél.

Egy rendőrautó van a helyszínen, illetve autómentő várakozik a közeli buszmegállóban.

18 órakor újra elhaladtam arra, azonban akkor sem volt még semmi változás" - tudtuk meg tudósítónktól. 


18 óra 5 perc

A Közút megyei diszpécserszolgálatától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jelenleg 33 géppel dolgoznak az utak megtisztításán megyénkben.

Éjszaka az összes gép járja majd a megye útjait; 24 órás szolgálatban vannak a Közút munkatársai.

A diszpécserszolgálattól megtudtuk azt is, hogyha -7 Celsius fok alá süllyed a hőmérséklet éjszaka, akkor ez már kritikus pontnak számít, s nem biztos, hogy a só ki tudja fejteni csúszásgátló hatását.


33 hókotró járja a megye útjait.
33 hókotró járja a megye útjait.17 óra 57 perc

Jelenleg megyénkben csak Mosonmagyaróváron és környékén esik a hó, míg a megye többi részében eső, ónos eső szitál. 

17 óra 43 perc

Munkatársunk helyszíni jelentése szerint Győrben a belvárosi utcák viszonylag kevésbé csúsznak, de azért láttunk jó pár majdnem hanyatt vágódó embert.

Az ónos eső ha nem is erősen, de továbbra is hull az égből Győr felett.  

16 óra 46 perc

Kapuváron és környékén a havazást eső váltotta fel, amely azonnal lefagy. A 85-ös főúton Kapuvár és Fertőszentmiklós között az út havas, hókásás, a kocsisor néhol lépésben halad.

16 óra 43 perc  

A havazást felváltotta az ónos eső Győrben. Egyelőre kevés helyen haladja meg a hőmérséklet a nulla fokot, így az ország nagy részén tovább tart a csúszásveszély.

A képeket 1 órája készítettem Csornán. Jól látható, hogy az utak havasak, ettől függetlenül a gépek a Városháza előtti téren dolgoznak. Fotó: Tudósító

16 óra 8 perc

Vége a két, egymástól pár kilométerre történt baleset miatti dupla útzárnak az M15-ösön - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Havazás az 1-es úton és az M1-esen. Videó: Cseh Róbert.

16 óra 1 perc

A Közút internetes oldalának információja szerint továbbra is félpályás útlezárás van érvényben Szil és Szilsárkány között a 86-os főúton.

15 óra 9 perc

Egymástól pár kilométerre két helyen is le kellett zárni baleset miatt az M15-ös út forgalmát szerda délután - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rajkai határátkelő közelében a csúszós úton egy román kamion szakította át a hídkorlátot; a lelógó kocsit most próbálják daruval visszaemelni a tűzoltók. Az országba belépő teherautóknak a baleset miatt a szlovák oldalon kell várakozniuk - közölte Kocsis Tünde alezredes.

Hozzátette: pár kilométerrel odébb egy teherautó és egy kamion ütközött össze, itt teljes az útzár; a forgalmat Hegyeshalom felé terelik. Egyik balesetben sem történt személyi sérülés.

15 óra 5 perc

Már az egész országra kiadták a narancssárga riasztást az ónos eső miatt - tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szerda délután a honlapján.

A másodfokú riasztás szerint tartósan, több órán át tartó ónos esőre kell számítani, amelynek mennyisége meghaladhatja az 1 millimétert is.


Forrás: OMSZ.
Forrás: OMSZ.


Emellett, a hófúvás miatt, citromsárga, vagyis elsőfokú riasztás is érvényben van az ország több régiójában, Észak- és Közép-Magyarországon, valamint a Közép- és Nyugat-Dunántúlon.

A szerda éjfélig szóló figyelmeztető előrejelzés szerint ezeken a területeken várhatóan havazás miatt kiadják az elsőfokú riasztást, ami azt jelenti hogy 24 óra alatt akár több mint tíz centiméter hó is eshet.

A délutáni tájékoztatás szerint az ónos eső miatt szerda éjfélig érvényben marad az országos narancssárga riasztás. A dél-alföldi területeken eső miatt adhatják ki a citromsárga riasztást, itt a csapadékmennyiség a 20 millimétert is meghaladhatja.

Korábban Bozóki István, az OMSZ munkatársa azt mondta, hogy akár 15 centiméternyi hó is hullhat az ország északi és északnyugati területein, illetve a fővárosban is szerdán; délután és este inkább ónos esőre lehet számítani.

Csütörtökön valamivel kevesebb csapadék várható, ezzel együtt magasabb lesz a hőmérséklet, pénteken megint havazásra és ónos esőre lehet számítani - mondta Bozóki István.

14 óra 59 perc

Kisebb koccanás volt a Szent István úton Győrben - részletek itt, fotók.

14 óra 15 perc

Frontálisan ütközött két kamion a 86-os főúton Szil és Szilsárkány között. Bővebb részletek itt!

14 óra 3 perc

Az 1-es főúton és az M1-esen is rendkívül nehézzé tette a közlekedést az intenzív havazás - képgaléria.


Ítéletidő az 1-es főúton és az M1-esen - képek: Cseh Róbert.

13 óra 54

Győr belvárosát kezdi ellepni a hó.


13 óra 48 perc

Csak kisebb fennakadásokat okoz a folyamatosan eső hó Győr-Moson-Sopron megyében - közölte a Magyar Közút Zrt. szerda délután.

Sopron közelében, a vejkei dombnál több, nyári gumival útnak induló teherautó is megfeneklett a hóban, míg a várost elkerülő úton egy keresztbe fordult kamion okozott egy ideig forgalmi akadályt.

Mihályka Imre, a Kisalföld Volán személyszállítási igazgatója azt mondta, hogy csak néhány perces késések fordulnak elő.

Megjegyezte: havazás esetén a leggyakrabban a Rábaközben válik nehézzé, esetleg lehetetlenné a buszközlekedés.

13 óra 42 perc

Reggel óta közepes, erős intenzitással havazik a megye nyugati részén. Győr térségében csak a délelőtt folyamán kezdett havazni. A hőmérséklet jelenleg mindenütt fagypont alatt van: Sopronban -2.6 fokot, Győr-Péren -1.9 fokot mértünk - közölte Kiss Márton, Országos Meteorológiai Szolgálat Soproni Meteorológiai Állomás illetékese.

13 óra 35 perc

A 82 számú főút nehezen járható. Veszprémtől Győrig havas az út, hótakarító géppel nem találkozott tudósítónk. A hó továbbra is szakad, a haladási sebesség max 40-50km/h a dombos részek még kevésbé járhatók. Információink szerint Csesznek és Veszprémvarsány között több autó is küzködik a dombokkal, egy gépjármű árokba csúszott, így még lassabb a haladás.

A 82 számú főút nehezen járható Veszprémtől Győrig.
A 82 számú főút nehezen járható Veszprémtől Győrig.


13 óra

Fertőszentmiklós és Kapuvár között a főutat teljesen belepte a hó. A 85-ösön a haladás 40 km/óra sebességgel lehetséges.

Hóhelyzet Kapuvár és Fertőszentmiklós között a 85-ös főúton

12 óra 06 perc

Információnk szerint Sopron közelében a 84-es főúton egy kamiont elakadt, ezért jelenleg csak fél pályán közlekedhet a forgalom. 

12 óra 02 perc

A Magyar Közút Győr-Moson-Sopron megyei diszpécserszolgálatától azt az információt kapta portálunk, hogy megyénkben egyelőre nem kellett lezárni utat a reggel 9 órakor kezdődő intenzív havazás óta.

Eddig körülbelül 5 cm-es hó esett.

Hókotró Győr belvárosában.
Hókotró Győr belvárosában.


A győri, csornai, fertőszentmiklósi és a mosonmagyaróvári üzemmérnökség teljes kapacitással dolgozik, s tisztítja az utakat.

A Közüt először a főutakat, majd a buszok útvonalait, majd végül a mellékutakról takarítja el a friss havat. 

Információnk szerint 12 óra körül végeznek nagyjából a Közút gépei a főútakkal, s ezután jöhetnek a buszok útvonalai.

Hamar beköszöntött idén a tél.
Hamar beköszöntött idén a tél.

 
11 óra 40 perc

Tudósítónk szerint Kapuvár és Csorna között az út havas, de járható, gyakorlatilag nincs forgalom. Kapuvár és Veszkény között nincsenek felállítva a hófogók, ezért a csapadék lassan teljesen belepi az utat.

Csorna és Kapuvár belterületén az utakat tisztítják, a településeket összekötő szakaszokon azonban tudósítónk nem találkozott hókotróval, ahogy elakadt járművel sem.

Bágyogszovát és Győr között jégbordák nehezítik a közlekedést.

10 óra 53 perc

A havazás miatt lezárták a rédicsi határátkelőhelyet >>

10 óra 49 perc

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a Dunántúl nagy részén és a délkeleti országrészben szerdán kiterjedt, tartós ónos esőre és intenzív havazásra kell felkészülni. A cég ezért arra kérte a közlekedőket, hogy az adott térségekben csak akkor keljenek útra, ha halaszthatatlan dolguk van, akkor is csak megfelelő műszaki állapotú és a téli közlekedésre alkalmas felszereltségű gépkocsikkal. Indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az utak állapotáról.

A társaság Útinform osztályának reggel 7 órai jelentése azt tartalmazza, hogy Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Veszprém, Somogy, Baranya, Fejér, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében havazik, havas eső esik, illetve szállingózik a hó, latyakosak, vizesek és nedvesek az utak.

Vasvár, Körmend, Lenti és Nagykanizsa térségében, Ajka és Veszprém környékén, továbbá Marcali és Szántód közelében havas és hókásás a burkolat. Nagyatád és Szekszárd térségében pedig ónos eső miatt szórják a burkolatot, itt több szakaszon kell jegesedésre számítani.

A meteorológiai előrejelzések szerint szerda éjfélig a Dunántúlon és északon összességében 5-20 centiméter, de az Alpokalján és a Bakonyban 20 centiméter fölötti friss, úgynevezett tapadó hó is hullhat.

A közútkezelő arra figyelmeztetett, hogy amíg nem áll el az ónos eső, nem tudnak eredményes munkát végezni, mert a csapadék lemossa a jégről a sót, mielőtt a só a jeget megolvasztaná. A cég szakemberei és munkagépei 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan dolgoznak.

Zala megyében hajnal óta folyamatosan esik a hó, az utak egyelőre járhatók, de délelőtt intenzív havazásra, esetleg ónos esőre is lehet számítani - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatóságának ügyeletese.

A közútkezelő tíz munkagépe dolgozik a megyei utakon, így egyelőre valamennyi út járható. A főutakat alásózták, a burkolaton még nem marad meg a hó, de az utak latyakosak, nedvesek.
 

10 óra 41 perc

Győr-Moson-Sopron megyéből eddig nem érkezett hír útzárról, hóakadályról.

Ettől függetlenül az utak rendíkvül csúszosak, vigyázzanak magukra az autóban!

10 óra 33 perc

A Közút friss tájékoztatása szerint megszűnt az útzár a 83-as főúton. Információnk szerint az útzár nem megyénkben, hanem Pápa és Ajka között, Farkasgyepűnél volt.

A Veszprém Megyei Közút tájékoztatása szerint egy kamion fordult keresztbe az úton, s a több tonnás járművet kellett menteni.

10 óra 23 perc

A Közút információi szerint szerdán 10 óra előtt műszaki mentés kezdődött a 83-as főúton.

A műszaki mentés teljes útzár mellett történik. Bővebb információk hamarosan. 

10 óra 14 perc

Az Országos Meteorológiai Szolgálat sárga riasztást adott ki a Nyugat-Duántúlon: régiónkban gyenge hófúvás várható. A friss hóval fedett területeken a szél alacsony hótorlaszokat emelhet.

Az OMSZ előrejelzése szerint szerdán sokfelé várható csapadék: az ország északi, északnyugati részén havazás, másutt havas eső, ónos eső, fagyott eső, majd eső valószínű.

Éjszaka délnyugat felől egyre több helyen megszűnik a csapadék, az Északi-középhegységben hó, másutt havas eső, ónos eső, eső egyaránt lehet. Holnap főként keleten, délkeleten fordulhat elő kisebb eső, zápor, északnyugaton hószállingózás.

Szerdán a megerősödő keleti, északkeleti szél helyenként hófúvást okozhat, estétől azonban jelentősen mérséklődik a légmozgás.Írjanak, ha nehéz közlekedési helyzetet tapasztaltak a megyében!

Ha Olvasóink bárhol hóakádályt, nehéz közlekedési helyzetet, balesetet észlelnek, kérjük, jelezzék az online@kisalfold.hu e-mail címre.

A téli időjárásról fotókat szintén erre az e-mail címre várunk.


10 óra 3 perc

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint szerdán borult időre számíthatunk, eleinte sokfelé kiadós havazással, majd napközben a magasban érkező enyhébb levegő hatására egyre többfelé ónos esőbe, majd esőbe vált a halmazállapot.

Az északi, északnyugati országrészben egész napos havazás valószínű, e tájakon estig 30 cm-t elérő friss hóréteg is hullhat. A Dunántúl nagy részén és a főváros térségében is lehet 5-20cm-es hó, mely napközben erősen olvadhat az érkező eső miatt.


Nagy pelyhekben hull a hó a Kisalföldön.
Nagy pelyhekben hull a hó a Kisalföldön.


Átmenetileg többfelé ónos eső hullhat, ami miatt jelentősen lelassulhat a közlekedés, komoly fennakadások lehetnek, vezessünk óvatosan! Erős melegfronti hatással számolhatunk. Reggel országszerte fagyni fog, délután északon -2, délkeleten +3 körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön és pénteken nem várható lényeges időjárás-változás, de tovább enyhülhet a levegő. Továbbra is többfelé alakulhat ki eső, zápor, északnyugaton havas eső, hó.

A hétvége igazi téli időt tartogat: szárazabb, de hidegebb levegő érkezik ugyanis hazánk térségébe, ezért éjszakánként kemény fagyokra, nappal is fagypont körüli értékekre van kilátás. Kisebb hószállingózás, havazás bárhol kialakulhat - nagy eséllyel szombaton.

Mikulás enyhülést hozhat - jósolja a köpönyeg.hu.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. annobon 2010. december 02. 08:32
  „"A Baross-híd gyalogosan katasztrófa" Most jöttem át a hídon (kocsival) és azt tapasztaltam, hogy autóval tökéletesen járható, de a havat úgy tolták le róla, hogy a biciklisávra került a latyak. Vigyázni kell a bringásokkal, mert azt kikerülendő néha "beszambáznak" az autósok elé...”
 • 39. mecsoka 2010. december 01. 22:55
  „A Baross-híd gyalogosan katasztrófa, bokáig érő víz (gondolom most már jég) van. Gyirmóton (az Aranyhalnál) a gyalogos közlekedés szintén felejtős, csak az autóút közepén lehet valahogy átbukdácsolni.”
 • 38. Túrabakancs 2010. december 01. 22:34
  „Mankapunka! /28/
  Tényleg punnyadtak az emberek. Lehet hogy én vagyok őrült, de alig
  várom hogy havat lapátolhassak, igaz nem egész nap! A cégnél ahol
  melózom kivettem a munkatársam kezéből a hólapátot, és letisztítottam
  több száz négyzetméter útfelületet, pedig abszolút nem az én feladatom lett volna.
  Egy ilyen mozgás után teljesen feltöltődöm, sokkal jobban érzem magamat utána.”
 • 37. astra1 2010. december 01. 21:49
  „33-36 Megjött a fórum...???”
 • 36. Peti85 2010. december 01. 20:48
  „"32. Madarász 2010.12.01. 19:37
  Elég hülyén csinálták meg azt az utat, a széle felé lejt és mellette 50 centivel végig árkolták."
  <<<<< Mármint maga az út lejt a széle felé? Csak mert az úgy szabályos aztán 50 centi padka és árok....leírás alapján szabályos, de nem tudom melyik útról van szó, nem vagyok ismerős arra.”
 • 35. unkown 2010. december 01. 20:25
  „győrtől kapuvárig jó az út, csak vizes”
 • 34. Rinpócse 2010. december 01. 20:10
  „Nem is oly régen még téli gumink sem volt,alkalmazkodni kellene a téli útviszonyokhoz,nem csak száraz aszfalton kell autózni,ahol lehet,próbálni a megcsúszás ellen kormányozni,fékezni,kevesebb koccanás lenne”
 • 33. zotya975 2010. december 01. 19:41
  „Nem csak Manka, én általában 6 ház elől lapátotlom a havat. Egy az enyém, mellettünk a ház lakatlan, a következő a munaktársamé, a másik odlalon van egy jó szomszédunk, utánna egy idős néni, mejd a saroknál egy cég, ahol baxnak rá. Higyjétek el, eddíg még egyszer sem lett bajom. Próbáljátok ki!”
 • 32. Madarász 2010. december 01. 19:37
  „4 óra körül a koroncó bekötőút kész katasztrófa volt, a lenyomott hóra esett az ónos eső, sózó autónak nyoma sem volt, nagyon lassan lehetett haladni, szinte lépésben. Elég hülyén csinálták meg azt az utat, a széle felé lejt és mellette 50 centivel végig árkolták.”
 • 31. astra1 2010. december 01. 19:25
  „Tudtam hogy a Manka ezt is megszakérti... Ő már biztos feltette a tolólapot előre... Csak hogy a szomszédnak jobb legyen.”
 • 30. psiho 2010. december 01. 18:49
  „Most jöttem a városból autóval,
  Belváros, Metró, szabadhegy.
  Az utak járhatóak, legalábbis számomra.
  EMBEREK TÉL VAN !

  Meglepő ??????”
 • 29. Sphinx 2010. december 01. 18:47
  „Én ezt még mindig nem értem... December van.... A közút munkásait igazából csak a téli hónapokban látni....szóval nem tudom, hogy Ki Mit várt decemberbe?? Meleg-hógolyót vagy mit??? "Kritikus kérdés, hogy éjszaka -7 Celsius-fok alá süllyed-e a hőmérséklet."---- ez most mi??? Miért akkor mi lesz??? Megfagy minden---- és erre akkor kell gondolni, amikor már nyakig benne vagyunk.... naneeee....nehogymár ott tartunk, hogy akkor kapunk a fejünkhöz ( pontossabban csak a közút ) , amikor már nyakig ülünk a ......ba !!!!! Kéremszépen....Nehogymár itt kell tartanunk......ezt játszák el minden évben..... de ez csak nálunk van így..... Más országokba gondolkodnak is...figyelik az időjárás-jelentést, és ha jön a cudar idő...akkor nem a probléma csökkentésével küzdenek, mint hangya a .....val---mert akkor már mindegy....hanem megelőzik a bajt---gondolik itt arra, hogy havazás előtt ha kell akkor már 1 órával sózzák utakat.... Száűnalom az egész.....meg nem tudom miért kell most ezt olyan nagy dobra verni...havas lesz az autó??? vagy mi??? vagy a cipőnk------neeeeee !!!!
  Ésszel kell közlekedni, meg fel kell öltözni és tudásul kell venni mindenkinek, hogy TÉL VAN !!!!!! Ilyen egyszerűűűű”
 • 28. Mankapunka 2010. december 01. 18:31
  „Hát Túra,jó nagy <moderálva> mennek végbe a héten. Gyönyörű lesz még a másik fele.

  Csak ne lenne az a sok indokolatlanul fékezgető autó,amit megtanulhattak volna,hogy nem nyomunk féket kanyarban,hanem finom gázt adunk,hogy ne csűsszon meg az autó.

  Hidd el,múltkor volt lehetőség,még be is linkeltem az állásajánlatot,hogy lehet jönni terítőzni,és meg lehet mutatni a vezetéstudást. Azt hiszed,jelentkeznek az emberek??? Nagy francokat,idejönnek,és szidják a Közút kezelőt,de mikor lehetne menni dolgozni,akkor meg inkább segélyért kiáltozik.

  Látom,ma is csak a sírásról szól az összes komment,de hogy valamit tett volna a közösség érdekében???? Áhhh,az az ő hírnevét rombolná,ha 2 hólapátolást tenne a háza előtt.
  Sírjatok csak,és remélem éjjel majd együtt nevetek pár FKF-essel,hogy hogyan szenvednek az emberek,mert sírás-rívás az életük. De tenni nem tesz ellene egyik sem,inkább megnézi a Való Világot,és azon csámcsog.

  Jó csuszkálást,meg termlszetjárást.”
 • 27. astra1 2010. december 01. 18:29
  „Pont ez az. Se mínusz 10 ,se egésznapos hóesés....”
 • 26. dr73 2010. december 01. 18:12
  „Hétfőn hazudtak a meteorológusaink ismét,mivel nem ezt ígérték.
  Szerdára enyhülést,délutántól esőt,melegfronti hatást!
  Vicc.”
 • 25. annobon 2010. december 01. 17:52
  „22-höz: "Végre tolják az utakat? hát ez vicces." Ez tényleg vicces, két ember megfogja az út végét és elkezdi tolni? Inkább a havat tolják le az utakról, nem? :)”
 • 24. bálint83 2010. december 01. 17:48
  „http://www.origo.hu/nagyvilag/20101201-havazas-ho-fagy-rendkivuli-idojaras-es-akadozo-kozlekedes-europaban.html

  Ahogy végig olvastam a cikket úgy gondolom, hogy Magyarországon még úgyis istenes a közlekedés és a helyzet!
  Nem tudom hogy mért sírtok!?
  Németországba például egész nap mínusz 10 fok volt és havazik!
  Az utak havasak de mégse a közút kezelőt szidja mindenki!”
 • 23. astra1 2010. december 01. 17:25
  „Hát itt már sosem lesz rend ?”
 • 22. Gittácska90 2010. december 01. 17:10
  „Végre tolják az utakat? hát ez vicces. Péren ezt nem lehet elmondani.. még jó hogy az önkormányzat a faluért van.. persze. Bokáig érő hó van az utakon, most meg esik az eső .. nem lesz korcsolyapálya jellege az utcáknak..”
 • 21. háté 2010. december 01. 17:07
  „Amikor a hülye miatt más kerül bajba!
  Sűrű hóesés-
  9:35 Nagy Imre ut-Somogyi B. ut sarok. Egy kresztudor a belváros felé közlekedve a kötelező haladási irányt jelző táblát-- /egyenesen-és jobbra,/ semmibe véve, balra akar kanyarodni.
  A mögötte jövő látja, hogy az hülye és valahogy megáll, de az utánuk jövő nem számítva a hülye autósra, hogy ne legyen baleset fékez a hóban csúszik és valahogy felkormányoz a járdára.
  A kerssztudor megy a maga útján nem is sejti, hogy mások kerültek bajba az ő ökörsége miatt!
  Szerencsére nem történt baj, mert fa mellett ment el az autó, a bajba jutott akkor dudált rá, amikor visszatolatott és tovább tudott haladni, amikor amaz már a francba volt
  --ezeket miért nem bünteti a rendőrség? --a Nagy Imre úton folyamatosan ez történik!”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr és Namíbia egyetemének együttműködése

A győri Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Kar együttműködési programjának keretében Samuel… Tovább olvasom