Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Önkormányzati választás 2014 - Az MSZP bemutatta megyei listáját Győrben

Az MSZP szerint a helyi önkormányzatok komoly gátat jelenthetnek a kormányzat politikájával szemben.
Erről Beke Károly, a szocialisták országos elnökségének tagja beszélt csütörtökön, a párt Győr-Moson-Sopron megyei listájának bemutatásakor, Győrben.

Mint mondta, a párt tavaly a fenntartható fejlődést biztosító megyei programot dolgozott ki, amelynek sarokpontjai között a foglalkoztatás bővítését, a gazdasági bizalom és kiszámíthatóság fokozását, valamint a mindennapi létbiztonság és életminőség fokozását említette.

"Az erős Magyarországhoz erős önkormányzatokra van szükség, nem pedig egy gazdag és gazdagodó kormánypártra" - fogalmazott, arra kérve a választókat, hogy ne a "bukott fideszes politikusok által vezetett jobboldali listára", hanem az MSZP-re voksoljanak október 12-én.

Kránitz László, az MSZP megyei elnöke és megyei önkormányzati listavezetője arról beszélt: jelentős szerepre készülnek a 21 tagú testületben, amelybe szeretnének a Jobbiknál több képviselőt küldeni.

Az eseményen elhangzott, az MSZP listájának második helyén a győri közgyűlésben 20 évig dolgozó Hegyi Zoltánt indítják, harmadikként a közel háromezer lelkes rábaközi Kónyt 1990 óta polgármesterként irányító Aller Imrét, negyedikként a megyei közgyűlésben az előző ciklusban dolgozó, nemrég újra bekerült, Moson-vidéki Stinner Sándort, ötödikként pedig a soproni Keizler Kálmánt, a párt megyei irodavezetőjét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még a MÁV sem tudja, lesz-e a győri vasútállomáson ingyenes wifi

A vasúttársaság vigasztalásképp annyit közölt, már 700 kocsit szerelt fel a MÁV-START wifi… Tovább olvasom