Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Önkényes lakásfoglalók Győrben

A győri rendőrök állampolgári bejelentés alapján elfogták azt a három férfit, akik október 16-án hajnalban a GYŐRSZOL egyik lakótelepi bérlakásának ajtaját betörték és oda önkényesen beköltöztek.
A Győri Rendőrkapitányság ellenük betöréses lopás kísérlete miatt folytatja a nyomozást. Az ajtó megrongálásával harmincezer forint kárt okoztak.
A Győri Rendőrkapitányság betöréses lopás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik október 17-ét megelőző időszakban Győr-újvárosban törtek be egy önkormányzati lakásba. A GYŐRSZOL tulajdonában lévő lakatlan bérlakás ajtaját kitépték és onnan a gázórát, falikutat, mosogatót, csaptelepeket, zuhanytálcát és a gázkonvektort eltulajdonították. A lopással közel kétszázezer forint, a rongálással százhúszezer forint kárt okoztak.

A Soproni Rendőrkapitányság betöréses lopás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki ez év nyarán behatolt egy osztrák állampolgár használaton kívüli panziójába. Az elkövető a Balfon lévő lakatlan ingatlan bejárati ajtaját fejszével betörte, beköltözött és több hónapig életvitelszerűen ott lakott. A lopással és rongálással mintegy kétszázezer forint kárt okozott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Besurranó tolvaj egy győri lakásban

Győr-nádorváros egyik lakásában járt az éjszakai órákban egy ismeretlen tettes az elmúlt napokban. Tovább olvasom