Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 31°C Még több cikk.

Olvasóból tudósító: Havonta ötvenezer forint a legjobbnak

Győr-Moson-Sopron - A Kisalföld havonta akár ötvenezer forinttal jutalmazza az olvasóktól érkező legérdekesebb tippet, SMS-t, fotót, videót, tudósítást. A júniusi díjat megosztva a győri Szadlis Judit és a soproni Karácsonyi Gergely kapja.
Olvasóink elmondták, jó érzés volt viszontlátni lapunkban, portálunkon tudósításukat.

Naponta kapunk olvasóinktól tippeket, fotókat, videókat a tudosito@kisalfold.hu e-mail címre, illetve a 30/827-9166-os számra. Az olvasói tudósítások rendre előkelő helyen végeznek az olvasottsági, nézettségi versenyben.

Szadlis Judit
Szadlis Judit

Huszonkét éves olvasó-tudósítónk Szadlis Judit, akinek a második gondolata az volt, hogy minket, azaz a Kisalföldet értesítse a hajnali tűzesetről (Autók égtek a parkolóban). S jól tette, ugyanis videóját jutalmaztuk!

– Hatalmas robbanásra ébredtünk fel a párommal aznap este, hirtelen nem tudtuk, hogy mi történik odakint. Kinéztünk az ablakon és láttuk, hogy égnek az autók. Azonnal fényképezőgépet ragadtam – meséli az orosházi származású fiatal hölgy, aki két és fél éve él Győrben. Megszerette a várost, ugyanúgy, mint a család napilapját, a Kisalföldet.

– A kezdeményezést nagyon jó ötletnek tartom, mert az újságírók nem lehetnek ott mindenütt... Az olvasók pedig igen, így az érdekes és váratlan eseteket telefonon vagy e-mailben egyszerre kommentálhatják, illetve fotózhatják, amit másnap a kisalfold.hu, illetve a Kisalföld napilap is leközöl – hangsúlyozza Judit, aki rendszeresen olvassa lapunkat és az online-t. Sőt, feliratkozott a kisalfold.hu hírlevelére is, így naponta „tisztában van" a legfrissebb információkkal.

– Mindennapjaim része már a Kisalföld, olvasom és a képgalériákat is rendszeresen megnézem. A viharról készült olvasói tudósítások és fotók kifejezetten tetszettek – tette hozzá a fiatal hölgy.

Karácsonyi Gergely
Karácsonyi Gergely

Több látványos fotót is küldött a soproni esőzésekről szerkesztőségünkbe Karácsonyi Gergely. A fiatalember több alkalommal is küldött fotókat olvasó-tudósító rovatunkba, egyikkel kiérdemelte a legjobbnak járó huszonötezer forintos készpénznyereményt.

Soproni esőzések
Sopronra szakadt az ég szerdán
Sopronra ismét rászakadt az ég - sok kép olvasóinktól
http://sopronklub.kisalfold.hu
– Az Ady Endre úti diákotthon ötödik emeletéről voltunk szemtanúi a hatalmas, jéggel érkező esőzésnek, ami percek alatt özönvizet okozott az utcákon – emlékezik vissza Gergely. – Figyeltük, ahogy az aluljáróban hömpölyög az áradat és láttuk, hogy komoly baj lehet. Megragadtam a fényképezőgépet és leszaladtam az utcára, egyenesen az autós-aluljáró felé. Fotóztam, majd átmentem az Ikva-partra, ahol szintén készítettem pár felvételt a látványosan megáradt patakról. A vihar érkezte után egy órával pedig már küldtem is a felvételeimet a kisalfold.hu-nak.

Gergely figyelmét korábban ismerősei hívták fel arra, hogy portálunk várja az olvasói fotókat. Később aztán más alkalommal is küldött képeket hasonló témában. – Jó érzés volt számomra, hogy az interneten és a napilapban is viszontláthattam a fotóimat, a díjazás pedig meglepett, ettől még jobban örülök!


Hogyan lehetek olvasóból tudósító?
Van egy híre a Kisalföld számára? Baleset, tűzeset, rendkívüli esemény, különleges jelenség, vagy egy érdekes történet szemtanúja volt? Küldje el szöveges, képes vagy videoüzenetét a tudosito@kisalfold.hu e-mail címre. Vagy egyszerűen tippjét, javaslatát. SMS-t is küldhet a 30/827-9166-os számra.

Pénzt kapok érte?
A Kisalföldben is közölt tudósítói hírekért fontosságuk alapján
3–6 ezer forintot fizetünk. Természetesen csak abban az esetben
tudjuk teljesíteni ígéretünket, ha ismerjük a szerző kilétét. Persze
bizonyos esetek indokolhatják a névtelenséget. A legjobb
tudósítások havonta akár 50 ezer forintot is érhetnek.

Hol jelenik meg?
A beérkezett olvasói tudósításokat a kisalfold.hu/tudosito lapon
közzétesszük, a legfontosabb hírek, a legjobb képek pedig
a Kisalföldben is megjelennek.

Olvasóink írták

 • 1. Magyari 2008. július 04. 08:25
  „Mivel a győri rendőrkapitányság már használja közel egy hónapja
  a lehallgatásbiztos TETRA Sapura rádiókat, ezért az újságírók
  már nem tudnak ott lenni hamar a különféle esteknél! Gondolom
  emiatt volt szügség az "olvasóból riporter" lehetőség kigon-
  dolására. Végül is nagyon jó ötlet!!! Most már csak a minőségre
  kell nagyobb hangsúlyt fektetni, tartalom és képminőség szen-
  pontjából.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balaton: Az árak alig emelkedtek, a víz huszonöt fokos

Balaton - A füredi móló már két hónapja mediterrán hangulatot idéz, a tó vize 25 fokos, az árak alig… Tovább olvasom