Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Óbudán is presztízses minőség

Budapest III. kerületében egy 192 lakásos társasház energetikai felújítását a ZBR Klímabarát otthon Panel Alprogram keretében Presztízs-díjas győri vállalkozás végezte el.
Többször számoltunk be olyan épületfelújításokról, amikor az energiamegtakarítás mértéke az országos átlagnál jóval magasabb, 50 százalék körüli, vagy azt meghaladó. Talán ezért is választották ki Budapest III. kerületében egy 192 lakásos társasház felújításához a győri Ablakcentrum Kft-t., amely vállalkozás a jelentős energiamegtakarítást eredményező minőségi kivitelezők között az élen áll.

A társasház közös képviselője elmondta, az átadott épület 5 éves átlaghoz mért első fűtési idénybeli megtakarítása 52,4 százalékos, míg az azonos fekvésű, felújítás nélküli épülethez képest mért megtakarítás 60,1 százalékos. A lakók felújításra fizetett havi törlesztőrészletének több mint fele a kisebb energiafelhasználásból már megtérül. Ez még nem tartalmazza az ez évben elkészült napkollektoros melegvíz-rásegítő rendszer megtakarítását. Ezzel a beruházással a szén-dioxid-kibocsátásuk évente 430 ezer kilogrammal lett kevesebb.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mosoni-Duna nincs a fejlesztési tervben

A Kisalföld által indított országos népi kezdeményezés hatvannapos időtartama alatt, amit az… Tovább olvasom