Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Nyomtalanul eltűnt a győri tűzoltó

Március 4. óta hiába keresnek egy győri tűzoltót, a férfi civilben volt, amikor utoljára látták, s már csak az autóját találta meg a családja. Félelmük tehát érthető.


A 49 éves férfi, Kertai Géza korábban a győri parancsnokságon dolgozott, legutóbb az Audi belső tűzoltóságát erősítette. A Kisalföldet lánya értesítette, bízva abban, ha van remény édesapja megtalálására, akkor a nyilvánosság segít.

Elmondta: édesapja március 5-re virradó éjjel, egy óra körül ment el otthonából Jancsifaluban, azt mondta, dohányozni indul. Ekkor látta utoljára élettársa is.

Negyedóra múlva autójával együtt eltűnt, telefont nem vitt magával. Fekete farmernadrág, barna cipő és barna pulóver volt rajta. Másnap délután autóját és minden személyes holmiját (papírok, pénztárca stb.) érintetlenül megtalálták az Iparcsatorna környékén.

"A rendőrségen is bejelentést tettünk, tűzoltókat bevonva keresték a helyszínen" – mondta az eltűnt lánya. Búvárokat nem vetettek be az illetékesek.

Megtudtuk: a Győri Rendőr- kapitányság körözést indított el és kéri, hogy aki tud valamit a képen látható férfiről, tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést a 112-es vagy 107-es számon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autószerviz épül a hajléktalanok egykori téli krízisszállója helyén Győrben - fotók

Az egykori téli krízisszállót alig pár nappal alatt "elpucolták" tavaly március közepén, most pedig gőzerővel épül egy új autószerviz-központ itt. Tovább olvasom