Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Nyílt nap a Móra-iskola alsó tagozatán

Győr - Bemutatkozik a Móra Ferenc Általános és Középiskola alsó tagozata a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek.

Szerda délelőtt 8–11 óráig bemutatóórákra várják az érdeklődőket, akik betekinthetnek a második osztályosok magyar- és matematikaóráiba, ugyancsak látogathatók az emelt szintű képzés keretében tartott rajz-, angol- és úszásórák is.

Hogy a kisgyermekes szülők is nyugodtan részt vehessenek a 17 órakor kezdődő tájékoztatón, ez idő alatt a kicsiknek játszóházat szerveznek a tanító nénik. A leendő iskolásoknak a megújult Móra-móka című kifestő-foglalkoztató füzettel kedveskednek a pedagógusok.

A Móra Ferenc Általános és Középiskola a 2011/2012. tanévben sokféle lehetőséget kínál a leendő első osztályosoknak. Folytatódik az élsportolói képzés és a rajz és vizuális kultúra tanítása emelt óraszámmal; többéves hagyományra tekint vissza a – Győrben elsőként alkalmazott – guruló tanrendű képzés.


A Móra-iskola jövőre is meghirdeti az idegen nyelvi orientáltságú első osztályt angol és német nyelvből. A csoportbontású – és kezdetben játékos formában tartott – nyelvoktatás a felső tagozaton is folytatódik, célja, hogy már a hatodik osztályban elérhető legyen az alapfokú nyelvvizsgának megfelelő tudás, melynek gyakorlati alkalmazását külföldi iskolákkal szervezett cserekapcsolatok biztosítják.Újdonság a csoportfoglalkozások keretében tartott képzés informatikából és logikából. Akik ezt a formát választják, matematikai gondolkodásukat, logikai képességüket fejleszthetik; már a második félévtől informatikaoktatást is kapnak, és hamar válnak tudatos számítógép-használókká.

A Móra-iskola vár minden érdeklődő szülőt és gyermeket. (X)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hólepel takarta be Győrt: az utak csúszósak - fotó

Pár centis hó lepte el Győrt. A városban néhány útszakaszra még nem jutott el a sózó autó. A… Tovább olvasom