Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Neupor Zsolt is Gyurcsány Ferenc új pártjába igazolt - videó

Több egykori MSZP-s politikus csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz – ezzel az új pártnak most már van képviselője a győri és a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlésben is.

Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy több szocialista politikus is csatlakozott a párthoz.

Az ügyvezető elnök tájékoztatása szerint az átlépők között van többek között Hordós István és Glázer Tímea is, akik korábban a Győr-Moson-Sopron megyei MSZP-ben voltak vezetők.


Videó: Cseh Róbert.


Ugyancsak pártot váltott Réti Csaba, Vámosszabadi polgármestere és Honvári János a vámosszabadi MSZP egykori városi elnöke is. Rajtuk kívül Gyurcsányékhoz igazolt Neupor Zsolt is – ő csütörtökig MSZP győri elnöke volt.

"Mostanrtól van képviselője a Demokratikus Koalíciónak a győri közgyűlésben" –jelentette ki Neupor Zsolt az átlépésről szóló sajtótájékoztatón.

A helyi politikus elmondta: örömmel vette ki részét a baloldali politizálásból szocialista frakcióvezetőként, a DK politikájának megjelenítésével is ezt a hagyományt folytatná. A Demokratikus Koalíciónak jelenleg majdnem ötezer tagja van.

Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. értelem 2012. február 26. 10:21
  „harta! Az a feneség, hogy Budai nem más, mint egy aljas és jellemtelen hazugsággyár vezetője, aki megrendelésre dolgozik. Igaz, azt igyekszik maradéktalanul az előírt normák szerint teljesíteni. Vajon miért is van az, hogy még egyetlen esetben sem történt semmilyen bírósági ítélet az általa öszehozott faljalantés halmazokból, pedig minden szinten a saját jól megfizetett kádereik ülnek? Vajon mi az oka annak, hogy a saját klientúrájuk ügyeiről semmit nem nyilatkozik? Például az egyik legnyilvánvalóbb korrupciós ügyet a mozgáskorlátozottak támogatását kötelezően egyetlen bankon keresztül, egyetlen meghatározott típusra (hab a tortán, hogy ez a típus alkalmatlan a célra és ezt a mozgáskorlátozottak országos szövetsége és akik kipróbáltákjelezték is!) és egyetlen márkakereskedőnél rendelték el, úgy, hogy akinek adtak erre utalványt de pontosan az alkalmatlanság miatt nem tudja, nem akarja igénybe venni azt hét évre kizárják ebből a lehetőségből! Ja és ráadásul a végén egy SUZUKI SWIFT 1,2-es autó közel öt millóba kerül amiből vajon kik és mennyi hasznot tesznek zsebre? Majd ha ezekre az ügyekre is időt szakít Buday akkor hivatkozzál ilyen tolvajokra. Havi 2300000-azaz kettőmillió háromszázezer forint adófizetőktől beszedett bérért, miközben mintha lenne egy bérplafon kettőmillióval. Nos ezekre reagálj de ne propaganda hülyeséggel.”
 • 56. révfaluiszúnyog 2012. február 21. 07:21
  „Hát ahogy elnézem a fejszerkezetét, nincs min csodálkozni. Ha hétfejű sárkányhoz igazolt volna, az is hihető lenne.”
 • 55. pancser 2012. február 20. 22:42
  „Erősödjenek csak, szívják el a Jobbik elől a levegőt. Inkább 100x ezek mint a Jobbik félig! Ugyanis ha meg tudják mozgatni a passzív szavazókat akik inkább balra húznak, ugyancsak megváltoznak az arányok, a Jobbik vissazcsúszhat 10 % alá, onnét meg a marginalizalódás, hőbörgő kisebbség lesz belőlük. Az emberek félnek, hogy Orbán összebalhézik a Nyugattal, már ez is éppen lég indok, hogy balra menjenek”
 • 54. Eva- 2012. február 19. 13:32
  „52-höz

  Más kifogás nincs?
  Hol mérhető ez Lázáréhoz?!
  Aki nek sikerült városát a legeladósodottabb cimkéhez juttatni!

  Mostanában a feljelentések gyorsan történnek--azt "csiripeleik a verebek" elég is hozzá.
  Amikor az tán felmentés történik, vagy a vád elejtése, akkor a verebek nem szoktak csiripelni.

  Mondjuk Borkairól is csiripelnek---- bizonyítható belőle pont annyi, mint amennyit Te tudsz bizonyítani.

  Ez a sározó szöveg bizony fidesz technika.
  Előbb kéne minden kétséget kizárólag bizonyítékhoz jutni---és csak akkor sározni kezdeni tán...
  és
  még akkor is ott a védekezés lehetősége.

  Itt nem! Itt szívósan dolgozunk azon, hogy senkiben ne lehessen bízni--legyen anarchia, mert abban aztán vívan él, aki abban érdekelt.
  Törvényeket pedig visszamenőlegesen hozunk---hogy aki nem fért bele ebbe s abba--arra most jöhet a vizes lepedő!
  Így aztán senki sincs biztonságban.
  Vigyázz ! mert Te sem!”
 • 53. villamosvezető 2012. február 19. 11:42
  „Fidesz-Kdnp, Jobbik, Mszp, DK, Pro-Urbe, Lmp ez hat párt akik valószínűleg indulnak a 2014-es helyi választásokon.
  Szinte borítékolható a hatalomváltás! Vagy ha nem akkor sem lesz egyedüli többség!

  A kérdés ki lesz a mérleg nyelve?”
 • 52. harta 2012. február 19. 10:20
  „Amugy Neupor elleni feljelentés mellett egy kis emlékeztető a másik DK-sról...

  Ők lennének akikben bíznunk kell???

  Bruttó 303 ezer forintért adott tanácsokat Győr város előző polgármesterének, Balogh József szocialista politikusnak az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei elnöke, Molnár Csaba. A tanácsadási szerződés egészen 2006. október 31-ig szólt, vagyis Molnár október 1. és 31. között gyakorlatilag munka nélkül vehetett fel százezreket, hiszen az önkormányzati választás nyomán a városnak fideszes polgármestere lett, aki semmilyen tanácsot nem kért, és nem is kapott Molnártól.

  Jah és mellette többszázezer ftért orsz.képviselő is volt emellett...”
 • 51. kukszi 2012. február 19. 08:51
  „Pontosan, úgy van ,ahogy "harta" leírta.
  Verebek azt csiripelték a Conpab cég jelzés Pap J. Aller I. Balogh J., akkori Mszp vezéreket jelenti Kónyi bejegyzéssel. ???!!!!
  HVI pályázat kiírásakor,ez a cég nem is létezett ezért az első fordulóban ebben a térségben nem is hirdettek győztest , viszont a második fordulóban már az ő jelöltjük nyert.
  Legyőzte a jelöltjük,az első fordulóban már felvételező szakembereket.
  Érdekes dolog ugye, a győztesnek szakmai végzettsége, se gyakorlata ebben a témában nem volt, de volt MSZMP-és szülői háttere !!!!.”
 • 50. zsukov 2012. február 19. 01:34
  „Huzzzanak má.....”
 • 49. Köszörűs 2012. február 18. 22:18
  „Harta!
  "Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!"
  Én nem értek arabusul.
  A tiszta egyenes magyar beszéd híve vagyok.
  Bűnös?
  Hogy úszta meg a két hetet?”
 • 48. Eva- 2012. február 18. 21:59
  „47-hez
  Budai 14 milliót keres most csak rajta---vicces!

  Itt oda vissza minden közszereplő be van sározva
  aki még nincs , az majd lesz.
  Bizonyítva tisztességes módon semmi nincs!

  Hűtlen kezelés rám is bármikor rámhúzható--ha koccanok a kocsimmal--és azt utólagosan a családi büdzséből kell javítani--nem akartam kárt okozni, de volt körülmény, ami miatt megtörtént az esemény.

  a fenti esetben pedig mivel még koccanás sem történt
  egzakt dolog nem igen bizonyítható.
  ( a hatalommal való visszaélés, meg a hűtlen kezelés Polt előtt anno nem állta meg a helyét.
  ár azóta változtak a bírák! Most Handó Tünde a kecskeméti (Zushlag) bíróságra küldte a Hagyó ügyet--természetesen gyorsítási céllal! :)”
 • 47. harta 2012. február 18. 21:38
  „Köszörüs. Szili nem lepett be a Fideszbe... Ők viszont beléptek!

  Eva

  Erről mi a véleményed? Ő lesz az új megváltó?

  Az Mszp kormány idején Neupor Zsolt igazgatta a VKSZI-t és szerződést kötött a Conpab Kftvel, melyet néhány nappal azelőtt alapították, hogy a cég 2007. május 29-én szerződött a vidékfejlesztési intézettel helyszín és technikai háttér biztosítására a 2007. május 23. és június 1. között időszakra. e szerint a felek a szerződést hat nappal a teljesítés megkezdése után írták alá, a kontraktust a VKSZI részéről Neupor Zsolt akkori igazgató - az MSZP győri elnöke - jegyezte, a szerződésekhez kapcsolódóan az elvégzett szolgáltatásról, annak szerződés szerinti megvalósulásáról semmilyen irat nem áll rendelkezésre a VKSZI-nél. Hozzáfűzi, hogy a teljesítési igazolásokat - amelyek "érdemi információval nem bírnak", és amelyekből nem lehet az elvégzett szolgáltatásra következtetni - a szerződésekhez hasonlóan Neupor Zsolt írta alá. Kitér arra is, hogy míg a vállalkozási szerződésekben helyszín és technikai háttér biztosítását, addig a Conpab Kft. által kiállított számlákon oktatást tüntettek fel, holott a cégadatok szerint a társaság tevékenységi köre kizárólag üzletviteli tanácsadásra terjedt ki.”
 • 46. Eva- 2012. február 18. 21:18
  „43-hoz!

  Elfogadom a bocsánatkérésedet--mert Tőled az újabb támadás hiánya már bocsánat kérés. :)

  igen --igazad van!
  Régi vitát nyitottál ki.
  Azt hiszem meg kéne nézni, az első frakciójából kiülő képviselőt, aki pártlistán jutott be bárhova. Messsze vezet a precedens.

  Ez az aktus amire utaltál is
  mszp ---dk különbség
  volt megegyezés a tisztességes szétválásról---nem teljesült.
  Arra is volt precedens korábban.

  A jogi helyzet pedig az, hogy a parlamentben MINDEN esküt tett képviselő maga rendelkezik mandátumával. annyi különbség va, hogy aki pártlistás ott lemondása idején pártja jelől
  ha egyéni körzet képviselője, akkor pedig új választás dönt.

  a dk új hang!
  nem támadja a szükséges lépéseket, de kifejezi a szolidaritás szükségességét a generációk között
  a társadalom szereplői között.
  itt az alapvetése:

  fusd át!
  http://program.demokratikuskoalicio.hu/”
 • 45. öszödiböszme 2012. február 18. 21:17
  „40. drKotász 2012.02.18. 19:05
  kondás először is szerényebben. Másodsorban oda írtam bocsánat. szóval mi a bibi pubi? Gondolom te nem ahhoz az orvostársadalomhoz tartozol aki most hagyja el az országot. Viszont nekem is nagyon sok kisnyugdíjas rokonom van.42. Köszörűs 2012.02.18. 20:24 Köszönöm.”
 • 44. Köszörűs 2012. február 18. 21:02
  „Harta!
  Miért nem a Szili Katalinért haragszol?
  Az MSZP országos listájáról került a parlamentbe,majd összeült a Fidesszel.”
 • 43. harta 2012. február 18. 20:43
  „Eva

  Mi a véleményed arról, hogy se Neupor a győri közgyűlésbe se Molnár az országgyűlésben nem azért ül bent, mert az emberek rájuk, mint az akkor még nem is létező DK ra szavaztak... Hanem még mint Mszpre. Ez tisztességes szerinted?

  Lényegében így csak magukat képviselik, nem a választókat, nem ők adták nekik a felhatalmazást! Illegitimek lényegében!”
 • 42. Köszörűs 2012. február 18. 20:24
  „drKotász!
  Egy doktortól azért igazán elvárhatnánk, hogy de beszéljen marhaságokat.
  A vizitdíj fizetése alól rengeteg ember fel volt mentve. A kisnyugdíjasok is.
  Azonkívül a vizitdíj,dobozdíj,kórházi napidíj,esetenkénti 300.ft.-jai egyenként évi 6000 ft.-ban voltak makszimalizálva.
  Tehát együttesen nem haladhatták meg az évi 18ezer forintot.
  Hol vagyunk már ettől?!”
 • 41. Eva- 2012. február 18. 19:43
  „26-hoz

  légy kedves idézz a videoról, vagy a leírt szövegből a magadéhoz hasonló kitételeket, amelyek gyűlöletet jeleznek .....mondjuk bárki felé.

  A dk nem az mszp.
  Ezt azért nem fogod fel, mert egyszerűen nem akarod felfogni!

  Bizony lényeges a különbség.

  ((a 3oo ft esetében a nyugdíjasokra hivatkozni, akik heti többször...//ezért visszatérítés járt volna egy megadott esetszám után// mentek volna orvoshoz, bizony gyenge érv!. Az adó bizony emelkedett, mert csak az fizetett 36%-ot , akinek 5 millió forint felett volt az évi keresete.A tandíjat, ha GyF-kormánya bevezeti, akkor mellé nem költségtérítést lehetővé tevő diákhitel társult volna, hanem ösztöndíj.

  Ha 2006-tól bevezetik a kiigazításokat(alias:megszorításokat), akkor most előrébb lennénk.))

  Mégegyszer kérlek Kedves "harta"! olvasd el saját soraidat és idézz hasonló tartalmúakat az általad megkifogásolt interjúkból, tájékoztatókból.

  Ja és kárt Te okozol a mai ifjak lelkében azzal a gyűlölet dömpinggel, amelyet bizony olvashatunk mindenütt mostanság, aki véletlenül azt mondja, hogy bizony 2oo6-tól kezdeni jobb lett volna!

  Azt pedig a fidesz retorika akadályozta meg!

  Most mit fogsz csinálni a következő években, amikor már nincs magánnyugdíj pénztári megtakarítás, nincs újabb szektorális adó , bankadó lehetőség, kevés a deviza tartalék---és nincs más út, mint a lakosság bevonása a finanszírozhatóság biztosításába--afféle romániai modell szerint.

  Te vonulsz elsőként utcára--bűnbakot kiabálva--feledve, hogy 2006-ban is azt tetted?”
 • 40. drKotász 2012. február 18. 19:05
  „27. öszödiböszme
  Rongyos 300ft? És az a nyugdíjas,akinek egy héten többször orvoshoz kell járni, annak mennyire rongyos, te böszme.”
 • 39. öszödiböszme 2012. február 18. 18:41
  „33. Csetneky 2012.02.18. 16:44
  Persze. 300 ft az 300 ft. Ergo nem fityiszre szavaztak ha nem a saját zsebükre. Mond csak nekem milyen bűnöm van?
  túrósbakker36. Gondolom szeretsz más dicsfényében tündökölni? Csetneky tud érvelni, pedig nem dicsért meg. Te mit tudsz? Szajkózni a párt által kiadott sémagondolatokat. emútnyocév blablabla. Viszont egy igazságot mondtál. Szdsz emberkék. A fityiszkéd volt nekik az ovis csoportjuk. Romeltakarítás?? Nézd meg mit mondott a bóvlikirályod a Bajnai munkájáról??? Példaértékű volt. Ezt mondta. Vagy hazudott”
 • 38. Dirac 2012. február 18. 18:11
  „33. Csetneky 2012.02.18. 16:44

  Nagyon bátor vagy Csetneky, mindjárt jön a két statisztika zseni (géjózsi és mirék´l), akik simán megmagyarázzák neked ezt a matematikai anomáliát. :D”
57 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

`A megye költségvetése pontosan a fele Kóny költségvetésének´

A megyei közgyűlés elnökének miért nem csökken a fizetése? A válasz: a munkatörvény könyve nem engedi, s durván fél millió forintnál nem lehet alacsonyabb a havi díjazása. Tovább olvasom