Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Nemzetközi buszjáratok: másutt a győri megálló

Olvasói kérdés: "Eddig bejöttek Győrbe a Budapestről európai nagyvárosokba induló OrangeWays-buszjáratok és visszaúton is a városközpontban lévő buszpályaudvaron raktak le minket. Azonban ezentúl az autópálya pihenőjében lehet csak Győrnél le- és felszállni. Miért? Nekünk ez hátrány."

Az OrangeWays Zrt. ügyfélszolgálatának lapunkhoz küldött tájékoztatása szerint a megállóhely-változás oka, hogy a győri buszmegálló a nemzetközi járataikon rendszerint legalább harmincperces kitérőt okozott.

"Természetesen a győri utasok is fontosak számunkra, ezért nem szüntettük meg a megállót, hanem módosítottuk. A sztrádán Győrhöz közel található töltőállomásokon minden esetben megállunk. Az eddigi gyakorlat szerint csak akkor álltunk meg Győrben, ha volt elővételben vásárolt buszjegy" – áll a társaság közleményében.

Így a cég minden, M1-es autópályán haladó járata megáll Győrnél, ami naponta legalább tizennyolc buszt jelent. Az OrangeWays elnézést kér utasaitól, akiket kellemetlenül érintett a változás. Az esetlegesen felmerülő többletköltségeket igyekeznek ellensúlyozni új törzsutaskedvezmények bevezetésével, amelyek honlapjukon (OrangeWays.com) olvashatók.

Olvasóink írták

 • 7. Oscar 2011. április 28. 17:33
  „a Blaguss megy minden nap kétszer is”
 • 6. ZzZ 2011. április 28. 14:58
  „"Így a cég minden, M1-es autópályán haladó járata megáll Győrnél, ami naponta legalább tizennyolc buszt jelent." Éppen ma hívtam fel az orangeways-t,mert Bécsbe a reptérre szerettem volna utazni Győrből és azt mondták hogy nem állnak meg az M1-en. Legalább egyeztethetnének hogy mit nyilatkoznak! Kérem a cikkírót hogy kérdezze már meg hogy akkor most mi a helyzet.”
 • 5. Oscar 2011. április 28. 09:38
  „Őnök szerint az ikrényi , az abdai utas mit csinál. Vagy ő is panaszkodjon.Miért is lenne a győri kiváltságos.
  Vagy a győrieknek ki kel ny....ni? mert győri? Ha utazni akar szóljon a MÁV-nak menjen a vonat az autópálya pihenő felé.”
 • 4. Goldmund 2011. április 28. 08:54
  „Saját magát szívatta meg ezzel az OrangeWays. Gyakorlatilag lemondott a győri utasokról, mert oda tömeközlekedéssel ki sem lehet jutni. Vagy annyira kevés győri utas volt, hogy ez nem számított?”
 • 3. Oscar 2011. április 28. 08:43
  „Mire gondolt a T. utas,A repteret is beviszik a városba ?”
 • 2. Ladyzsu 2011. április 27. 11:30
  „Nagyon "okos" volt aki ezt kitalálta, abszolút utasbarát. De mivel nincs más lehetőség- Kisalföld Volánnak nem volt
  rentábilis fenntartani azt a heti 1-2 járatot- hadd utazzon taxival a város határáig a kedves utas....”
 • 1. miracle 2011. április 26. 14:06
  „Javaslom, hogy Budapesten is csak a Budapest-táblától induljon, mert a városi szakasz +30 vagy még több perc többletet okoz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatvanegy éve a hallás szakértője

A hallásromlás korunkban egyre gyakoribb egészségi probléma. Tovább olvasom