Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Nem vették fel? Pótfelvételi a győri Széchenyi István Egyetem képzéseire

A Széchenyi István Egyetem 2011. augusztus 9-ig pótjelentkezést hirdet. Csak azok jelentkezhetnek, akik 2011-ben nem jelentkeztek, vagy akik a 2011. évi nyári felvételi eljárásban nem nyertek felvételt egyetlen magyarországi felsőoktatási intézménybe sem.


A pótjelentkezés hivatalos adatait a Nemzeti Erőforrás Minisztérium saját honlapján, az országos napilapokban és a www.felvi.hu internetes portálon teszi közzé. A Széchenyi István Egyetem részletes pótfelvételi adatai a http://felveteli.sze.hu címen olvashatóak.

A nyári pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra, tagozatra, s csak költségtérítéses képzésre lehet jelentkezni. E-jelentkezéssel vagy a külön a pótfelvételire készült papír alapú jelentkezési lap kitöltésével és beadásával lehet bekerülni a felvételi eljárásba. A felvételi rendszere nem teszi lehetővé több lap beadását.

A papír alapú lapra a befizetési csekket a jelentkezőknek a megfelelő helyre kell ragasztaniuk. Az eljárási díj befizetése nélkül nem érvényes a jelentkezés.

A papír alapú jelentkezési lap postára adási határideje, az ahhoz mellékelt csekk befizetési határideje 2011. augusztus 9., kedd éjfél. A papír alapú jelentkezési lapokat, a mellékletként csatolandó pontszámítási dokumentumokat kizárólag postai úton, a következő címre kell küldeni: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220

A pontszámításhoz szükséges dokumentumok hiánya (középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, többletpontra jogosító igazolás, mesterszak esetén oklevél és oklevélátlag igazolás másolata, kreditátviteli határozat, többletpontra jogosító igazolás másolata, stb.) érvénytelenné teszi a jelentkezést. A papír alapú jelentkezéshez szükséges mellékleteket kizárólag fénymásolatban fogadják el, ezért faxon vagy e-mailben ne küldjenek pontszámításhoz dokumentumokat!

Az e-felvételi a www.felvi.hu internetes oldalon érhető el. Az e-felvételivel jelentkezők adatlapjainak beküldési, az eljárási díj utalási határideje 2011. augusztus 9., kedd éjfél. Az ezen időpontok utáni postai bélyegzővel, regisztrációs adatokkal beérkezett jelentkezési lapokat az Oktatási Hivatal nem fogadja el.

Pótfelvételi információk telefonon: 30/591-1455, 30/591-4509, 30/591-4338, 30/591-2152. A jelentkezési információs mobiltelefonok augusztus 9-ig a hét minden napján 8 órától 20 óráig hívhatók.

Vezetékes telefon: 96/613-610. A vezetékes telefon a Felvételi Tájékoztató Pont irodában (igazgatási épület, I. emelet, 109-es iroda) tartandó konzultációk időpontjában - július 25-én, hétfőn, július 26-án, kedden, 27-én, szerdán, 28-án, csütörtökön, 29-én, pénteken, augusztus 1-jén, hétfőn, 2-án, kedden, 3-án, szerdán, 4-én, csütörtökön 10 órától 14 óráig - hívható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikuláscsomagot kapott az összes autó a Bajcsy-Zsilinszky úton Győrben - fotók

Vajon büntetést rejtenek a piros csomagok? Cikkünkből kiderül. Tovább olvasom