Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Nagy sikert ért le a Kontraszt Fotográfiai Társaság - fotók

A közelmúltban alakult győri székhelyű Kontraszt Fotográfiai Társaság kimagasló sikert ért el a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok (MAFOSZ) XXX. Szalonján.

A Magyarországon tevékenykedő fotóművészeti alkotócsoportokat tömörítő MAFOSZ éves pályázatán a Kontraszt Fotográfiai Társaság alkotásai kapták a legtöbb pontszámot és az ezzel járó plakettet, valamint a szalon II. díját is elnyerték. Egyéni pályázóként Szabó Béla összesített II. díjat nyert a Balti-tenger c. sorozatával, Ferenczi Attila III. díjat kapott Aratás c. alkotására.

A Tatán megrendezett ünnepélyes díjátadón vehette át Becker Irén, Erdélyi Ákos és Prauda Miklós a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) kitüntető elismerését az AFIAP címet.


Nagy sikert ért le a Kontraszt Fotográfiai Társaság

A Kontraszt Fotográfiai Társaság tagjai Becker Irén AFIAP (Budapest), Erdélyi Ákos AFIAP (Rábapatona), Erdős László (Öttevény), Ferenczi Attila (Győr), Mekli Zoltán E-MAFOSZ (Győr), Péli László AFIAP (Dabas), Prauda Miklós AFIAP (Dabas) és Szabó Béla EFIAP (Öttevény) nagyrészt hivatásos fotográfusok, vagy kimagasló tevékenységet folytató autonóm alkotók, aki a fotóművészetet magas szinten művelik. Rendszeres résztvevői rangos hazai és nemzetközi kiállításoknak, pályázatoknak. Fotóik megjelennek hazai és külföldi könyvekben, folyóiratokban is.


Csoportkép: balról jobbra: Szabó Béla, Erdős László, Prauda Miklós képviselték a tatai díjátadón a Kontraszt Fotográfiai Társaságot, előttük a közösség itt kapott díjai és elismerései.
Csoportkép: balról jobbra: Szabó Béla, Erdős László, Prauda Miklós képviselték a tatai díjátadón a Kontraszt Fotográfiai Társaságot, előttük a közösség itt kapott díjai és elismerései.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így parkolsz: nyakon csípték a szabálytalankodót Győrben

A szabálytalankodó nem igazolta magát, majd autójával az őt feltartóztató közterület felülegyelő… Tovább olvasom