Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Műszaki szakoktató-jelöltek sikerei

Az Országos Tudományos Diákköri Konferenciák a szakmai megmérettetés igen fontos fórumai, a tudományos felkészültség próbái, amelyen immár négy évtizede eredményesen szerepelnek a győri Széchenyi István Egyetem mérnöktanár szakos hallgatói.

Talán nem véletlenül, hiszen a Műszaki Tanárképző Tanszék mindenkori vezetése igen nagy figyelmet fordít a diákköri tevékenységre.

A XXX. Jubileumi OTDK Pedagógiai - Pszichológiai - Andragógiai Szekcióját 2011. április 7-9. között rendezték a Kecskeméti Főiskola Tanárképző Karán.

A szekcióban 277 pályamunkát mutattak be a szerzők, többségük a nagy múltú egyetemek mesterszakos hallgatói voltak. Ezen a konferencián először vettek részt a győri Széchenyi István Egyetem végzős műszaki szakoktató szakos (BSc) hallgatói. A házi TDK-n továbbjutott 2 fő az országos megmérettetésen is derekasan helyt állt.

Széles Gábor "A felnőttképzés pszichológiai és módszertani kérdései" c. munkájával III. helyezést ért el, Szász Kadosa Mórt pedig az igen színvonalas prezentációjáért a zsűri külön dicséretben részesítette.

Témája: "A lányok nevelését befolyásoló nézetek alakulása a történelem folyamán". Mindkét hallgató témavezetője dr. Vásárhelyi Zsuzsanna szakvezető volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tavasz új játszótérrel ajándékozta meg a mórás gyereket

A győri Móra Ferenc Általános és Középiskola új játszótérrel gazdagodott, melynek létrejötte szülői,… Tovább olvasom