Kisalföld logö

2015. 10. 09. péntek - Dénes 12°C | 16°C

Moziünnep nincs, de kedvezményes mozizás van!

Elmarad az idei moziünnep, ám az üzemeltetők egyéni mozis kedvezményekkel várják több városban a filmezni vágyókat. Érdemes előre lefoglalni jegyünket, nehogy hoppon maradjunk.

- Idén nem rendezik meg a tavalyihoz hasonló Moziünnepet, ám a mozik üzemeltetői saját név alatt, de a filmforgalmazókkal együttműködve egyénlieg szervezik meg a különböző, mozizással kapcsolatos rendezvényeket, ahol ugyancsak kedvezményesen juthatunk mozijegyhez - nyilatkozta portálunknak Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR igazgatója.

- Mozihálózatunk 13 városban van jelen, ezeknek mindegyikében, így Győrben és Sopronban is vásárolhatunk kedvezményes mozijegyet, 500, illetve a 3D-s filmekre 700 forintért - tudtuk meg Buda Andreától.

Az akció az említett mozihálózatnál szeptember 16-tól (csütörtök), 19-ig (vasárnapig) tart.


Győrben örülünk az akciónak

- Szeretek moziba járni, tavaly több filmet is láttam a Moziünnep keretében. - nyilatkozta portálunknak Szabó Gergő, győri néző - Tavaly 1 órát álltunk sorba, mire kiderült, sajnos egyik filmre sincs jegy, melyet aznap játszanak. Idén remélhetőleg nem történik hasonló eset. A rutinosabbak előre lefoglalhatják helyet.

A kedvezményes mozizási lehetőséget Győrben is sokan kihasználják. Fotónk illusztráció.
A kedvezményes mozizási lehetőséget Győrben is sokan kihasználják. Fotónk illusztráció.


- A filmek jók, de többségét szerintem már látta a filmközönség - tette hozzá Szabó Gergő.

Buda Andrea kérdésünkre elmondta: az idei akciós filmlistát is a közönség igényei szerint válogatták össze.

- Minden műfajból láthatunk filmet, így a különböző korosztályú és ízlésű emberek is megtalálhatják a kedvükre való alkotást. Továbbá egy premier előtti film is terítékre került. Tavaly, az akció során 60-80%-al nőtt meg a mozik látogatottsága - osztotta meg portálunkkal a Cinema City marketing és PR igazgatója.

Érdekesség

Az európai átlaghoz képest jó helyen állunk mozizásban. Romániában egy ember 0,2-szer megy el moziba egy év alatt. Nálunk ez az arány 1,2-1,5. Franciaországban, Angliában, Lengyelországban ez a szám 3-4, a tengerentúlon még ennél is magasabb.


Moderálásra küldöm 6. annobon 2010.09.20. 08:29

Bizony megnéztük a ´´Ragadozókat" 3-an, 1500-ért! Érdekes, hogy a terem 99%-ban tele volt! Előtte pár hónappal megnéztük a "Perzsia hercegét" teljes áron a párommal és 4-en (!) voltunk a teremben! Akkor számoljuk csak ki a bevételt? Melyik esetben több? De úgy látszik a CInema Citynek nem érdeke, hogy teltházas előadások menjenek, jó nekik ´a baromi drága és itt-ott vannak a nézőtéren´ elve is!

Moderálásra küldöm 5. stylebymeblog 2010.09.17. 13:46

Újra mozifanatikus leszek :-))))

Moderálásra küldöm 4. mecsoka 2010.09.17. 11:19

Én ma megyek. Elviszem anyukámat mozizni :) A jegyfoglalás pedig nagyon praktikus ;)

Moderálásra küldöm 3. sorriso 2010.09.17. 10:27

Én is megnézem az Eredetet:)
de azért a teknősös animációs sem volt rossz, szerintem felnőttek is élvezhetőnek találják, és jónéhány aktuális globális probléma felmerül benne, ami szerintem nem a gyerekeknek szól elsősorban.

Moderálásra küldöm 2. graciela 2010.09.17. 10:16

Mi vasárnap az Eredetre megyünk, már lefoglaltam a jegyet. 500 Ft-ot még ki tudok fizetni egy mozijegyért. Mivel drága a jegy, ezért ilyenkor mindig el szoktam menni legalább 1 filmre, mennék többre is, de az idő rövidsége nem engedi, nem fér bele több az időmbe. Amúgy szeretek moziba járni, csak ne lenne olyan hangos.

Moderálásra küldöm 1. igazmondó 2010.09.17. 07:57

Javaslom megnézni az Eredet c. filmet. Más értelmes nem nagyon van a kínálatban.

ez meg: "Tavaly 1 órát álltunk sorba, mire kiderült, sajnos egyik filmre sincs jegy"

Aki ekkora balfék, hogy napjainkban blindre odamegy aznap jegyet venni, mikor a neten 2 perc alatt lefoglalható, az meg is érdemli hogy órákig szobrozzon a pénztár előtt.hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Díj a biológiai sokféleségért Kunszigetnek

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!