Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Mobil ENSZ-Akadémia a SZE-n

Szerdán közös szervezésben a Magyar ENSZ Társasággal Mobil ENSZ-Akadémiát rendez a Széchenyi István Egyetem. 2011-ben a mobilitást szem előtt tartva a konferencia nem kizárólag a fővárosban zajlik, a második állomás: Győr.

Az esemény célja kettős: egyrészt a Magyar ENSZ Társaságot, a világszervezet céljaival és tevékenységével kapcsolatos információ-disszeminációs tevékenységében kívánják támogatni, másrészt pedig az ENSZ Academic Impact (UNAI) programjához való csatlakozásukat, az abban való részvétel és közös munka lehetőségét szeretnék a megjelentek elé tárni.

Az ENSZ-Akadémia a MENSZT (Magyar ENSZ Társaság) háromévenként ismétlődő előadássorozata. Az idei esztendőben a törekvés a mobilitás formájában valósul meg, a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott nyitókonferencia után - tematizált programtervek alapján - a nem fővárosi egyetemeknek is lehetőségük van vendégül látni a rendezvényt. A Széchenyi István Egyetem a tudásalapú társadalom gondolatköréhez kapcsolódó előadásokkal és szakértőkkel készül, a részletes programtervet ide kattintva megtekinthetik.

A rendezvényre szeretettek várnak minden kedves érdeklődőt.

A harmadik előadássorozatra márciusban Szegeden kerül sor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dunakapu tér: Az Arrabona Városvédő Egyesület cáfolja Sándor János állításait - közlemény

˝A közelmúltban a Kisalföld napilapban megjelent egyoldalú közleményre egyesületünk a megszólítottság jogán választ ad.˝ Tovább olvasom