Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

MikulásGyár Győrben is!

A MikulásGyárban rászoruló családoknak gyűjtenek ajándékokat karácsonyra. Ha Ön is szeretne segíteni, olvassa el, mire van leginkább szükség!

A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként.

Kiemelten fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így kérik, amennyiben lehetőségük van, vigyenek minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot stb. A Mikulásgyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna. A Felvonulási térre vagy az ország 13 Plazájába hozott ajándékokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

A MikulásGyár dolgozói Győrben a Plazában várják a segíteni szándékozó embertársaikat.

Ajándék, adomány küldése postai úton

A Magyar Posta közreműködésével idén a legkisebb településen élőknek is lehetősége nyílik az ünnepek közeledtével adományokkal segíteni a rászorulókat. Az adakozók bármely csomagfelvevő postán leadhatják ajándékukat a Mikulásgyárnak december 1. és 19. között, ahonnan a Magyar Vöröskereszthez juttatja azokat a Posta. Az adományokat az ország valamennyi postáján átveszik. A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

Az ajándékok feladása az ország bármely csomagfelvevő postáján ingyenes!


Az ajándékok útja

A Felvonulási téren, az összes postán és a 13 Bevásárlóközpontban (Plazában) összegyűjtött ajándéknak, felajánlásnak rengeteg helye van. Hazánkban a rászorulók és nagycsaládosok köre, száma évről évre nő. Ahhoz, hogy őket megtalálják a MikulásGyár dolgozói, és az ajándékokat karácsonyig – köntösbe bújtatva – eljuttathassák hozzájuk, minden évben a Magyar Vöröskereszt segítségét veszik igénybe. A Magyar Vöröskereszt az a szervezet, mely a legnagyobb és naprakész adatokkal rendelkezik a rászorulók és nagycsaládosok köréről, és olyan országos logisztikai rendszerrel bír, melynek köszönhetően a csomagok ellenőrizhetően jó helyre való eljutása biztosított. A rászorulók és nagycsaládosok mellett minden évben figyelmet fordítanak a hátrányos helyzetűekre is, így 1-1 kijelölt napon árvaházi gyermekeket, segítséggel élőket látnak vendégül a Felvonulási téri sátorban, hogy az ajándékok mellett személyes élménnyel is gazdagítani tudják az ünnepet számukra.

A MikulásGyár dolgozói a győri plázában is várják a segítőszándékú embereket
A MikulásGyár dolgozói a győri plázában is várják a segítőszándékú embereket

A MikulásGyár kirendeltségei az országban:

- a Felvonulási téren lévő sátor,
- CORVIN Bevásárlóközpont,
- Duna Plaza,
- Csepel Plaza,
- Alba Plaza, Székesfehérvár,
- Debrecen Plaza,
- Győr Plaza,
- Kanizsa Plaza,
- Kaposvár Plaza,
- Miskolc Plaza,
- Nyír Plaza,
- Szeged Plaza,
- Szolnok Plaza,
- Zala Plaza.

2010. december 9. és 19. között.
Nyitva tartás: 10 órától 22 óráig.

A MikulásGyár hivatalos honlapja ide kattintva megtekinthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekordszél, lehűlés

A Bakonyban 171 km/h-s széllökést mértek. Péren 12 óra alatt 14 fokot esett a hőmérséklet. Hétvégén… Tovább olvasom