Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Mikuláscsomagot kapott az összes autó a Bajcsy-Zsilinszky úton Győrben - fotók

Vajon büntetést rejtenek a piros csomagok? Cikkünkből kiderül.

A kisalfold.hu munkatársai péntek dél körül különös jelenségre lettek figyelmesek a győri Bajcsy-Zsilinszky úton: az összes itt parkoló autó szélvédőjén mikuláscsomag "piroslott".

Mivel elképzelhetetlennek tartottuk, miszerint húszból húsz autós olyan bátor legyen, hogy potyázzon a győri belvárosban, meglestük az egyik kocsinál, mit is rejt az átlátszó csomag.

Nos, aggodalomra semmi ok: az egyik közismert győri szórakozóhely hirdeti a hétvégi buliját ilyen figyelemfelkeltően.

Az, hogy ez a kétségkívül "ügyes" reklámfogás kinél veri ki a biztosítékot, s ki tudja viccesen felfogni - Önökre bízzuk.

Hasonló mikuláscsomagokról tavaly májusban is írtunk.
 
Véleményeiket bátran írják meg kulturáltan a hozzászólásokban!

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Alina01 2011. július 25. 16:40
  „Persze offoltam, mert a Kisalföld nem merte megjelentetni, hogy ezzel ingyen reklámozzák azt a szórakozóhelyet.”
 • 20. Alina01 2011. július 25. 16:24
  „moderálva offtopic”
 • 19. mima 2011. július 24. 08:49
  „Kedves Kisalföld!Kérem, járjanak utána, hogy ezekre a hirdetőkre nem vonatkozik-e bármilyen jogszabály ami tiltaná, hogy egyáltalán hozzányúljanak más tulajdonához.Mi a belvárosban lakunk, naponta tele a szélvédő mindenféle hirdetésekkel, télen még az ablaktörlőlapát is tönkremegy, mert a hidegben az alápakolt szórólapoktól ( ami esetenként összefogva 3-4 féle is ) deformálódik.”
 • 18. Filtec 2011. július 23. 21:26
  „Ha megláttam volna, hogy felemeli az ablaktörlőmet, akkorát oda..am volna neki, hogy eltörik a keze.
  Az igaz mikulás csomagot sem szabad az ablaktörlő gumija alá tenni, mert ahhoz fel kel emelni, és hozzányúlni tilos.”
 • 17. scilla 2011. július 23. 14:33
  „Alerich, teljesen igazad lenne, ha arról szólna a hozzászólásom, hogy ki miről írhat, stb. Erről viszont szó nincs, egyszerűen élek a lehetőséggel, pontosabban a divattal, ha úgy látod, hogy fikázok bárkit, bármit is, és mellesleg leírom a véleményemet. Továbbá érdeklődöm - fejlődésem érdekében -, hogy akkor ez most divat-e, vagy netán már kötelező hozzáállás lesz-e. Ezenkívül célzok egy lehetőségre a továbblépés, ablakbezárás, egyéb elfoglaltság vonatkozásában. Így tehát nem értek egyet veled, miszerint bárkinek is diktálnék, legkevésbé képzelem azt, hogy "szerencsére itt vagyok én". Amiben egyetértek veled, az az, hogy amit leírtam, valamilyen szinten off topic, ráadásul el is felejtettem hirtelen felindulásomban ezért elnézést kérni - mindenkitől -, ezt most pótolom.... A véleményemet viszont ugyanúgy leírhatom, mint ahogyan más is, és lám, ugyanúgy fikázhatsz, mint ahogyan más is, vagy ahogyan mást is fikázol. Részemről nem fikázásnak szántam, mint ahogyan a kétszer is leírt "nem feltétlenül azokra vonatkozik" szövegből kiderülhet(ne) számodra is, hanem egyszerűen most bukott ki belőlem, sok előzmény után. Ja, azt azért még tisztázzuk, hogy nem személyeskedni akarok, egyszerűen a megszólítás okán éreztem úgy, hogy válaszolnom kell. Legfőképpen azért, mert nem szeretném, ha bárki azt hinné, hogy bármit is "diktálni" akarok.”
 • 16. Alerich 2011. július 23. 12:46
  „9. scilla
  De szerencsére itt vagy Te,hogy megmondd,ki mit írhat miről,mikor,milyen stílusban.Ja ,és bőszen fikázod a neked nem tetsző hozászólókat-nem a hozászólásokat.Szerinted ez az oldal arra való,hogy minden "újságírói"(már aki) hulladékot ideöntsenek elénk,amit nem tartottak érdemesnek kinyomtatni?Én pl tegnap láttam négy fehér autót egymás mögött parkolni,és a rendszámuk első betűi összeolvasva azt adták ki hogy F U C K!Tessék már egy cikket írni erről!
  Egyébként,nem mélyen tisztelt cenzor!A 9. számú bejegyzés miért nem OFF TOPIC?
  Legalább lenne következetes.(Ha többen vannak akor ís!)”
 • 15. misskittina30 2011. július 23. 09:19
  „Megtudhatjuk melyik szórakozóhely reklámozza így magát? :)
  Biztos nem a Mammamia :)”
 • 14. Ennyi 2011. július 22. 23:00
  „Ma nekem is feltünt de mikor jobban megnéztem,láttam hogy esetleg valami reklám fogás,nem hiszem hogy komplett volt aki kitalálta,feltünő volt,hiszen szinte minden kocsin volt!!!!”
 • 13. Axl.Bundy 2011. július 22. 22:29
  „december 6-át írunk?”
 • 12. Black_panther 2011. július 22. 22:27
  „Mindenesetre kulturáltabb így bezacskózva odabiggyeszteni a szélvédőre a szórólapot. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor esőben a papír ráázik, aztán meg rászárad. Na persze itt a zacskó színe a lényeg.”
 • 11. Túrabakancs 2011. július 22. 21:43
  „Azoknak a sofőröknek igenis rossz vicc, akik rossz passzban vannak ilyen-olyan
  okokból kifolyólag!. /pl. rezsi befizetése, lakástörlesztés stb./ Persze hogy
  utólag poén ez a hirdetési mód, viszont amíg ki nem derül a turpisság, addig
  az adott személynél a vérnyomás nem biztos hogy egészséges értékeket mutat.
  Szóval ebben a gyatra gazdasági helyzetben ez nem illő hirdetési mód.”
 • 10. Megakrieger 2011. július 22. 19:39
  „oda a pont peet2 -nak! :)

  (bár kétlem, hogy nem tűnne fel a parkolóőrnek, úgyhogy adnának mellé valszeg mégegyet)”
 • 9. scilla 2011. július 22. 19:36
  „Nem feltétlenül csak az előttem kommentelőknek szól, de már halálra idegesítenek az ilyen hozzászólások, mint pl. gratulálok, ez hír??? ez cikk??? az újságíró hülye, a cikk nem jó, értelmetlen megjelennie, BÁRMIről szóljon is.... Ez most a divat? Fikázzuk a cikkeket, ha politikáról, balesetről, bajról, örömhírről, szépről, csúnyáról, bármiről szólnak??? Akiknek SEMMI nem hír, és semmi nem felel meg, az mi a fenéért nem olvas szépirodalmat, vagy lesi a tévét gúvadt szemekkel, vagy kirándul, vagy csinál gyereket - mi a fenéért kell feljönni a netre és MINDEN cikket fikázni??? Oké, engem is idegesítenek a húdebeharangozott semmik, felháborodom némely cikkek slendrián megjelentetésén, ha úgy tűnik, át sem olvasta a szerző - de álljon már meg a menet?? Ezzel a cikkel mi a baj?? Meg még sok másikkal is... Sokféle ember van, sokféle érdeklődési körrel, van, akinek tetszik egy téma, van, akit nem érdekel, vagy éppen irritál. Ott az egér!!! Jobb oldalon kis x, zárd be, lépj tovább, vagy aludj, de ne fikázz mindent, ha jogos, ha nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mondom, ez most dühömben jött ki, és nemcsak azoknak szól, akik itt morognak.”
 • 8. peet2 2011. július 22. 19:26
  „Ingyen mikuláscsomag és még fizetni sem kell...
  Én megtartanám és ha beállnék egy fizetős parkolóba parkolójegy helyett ezt tenném ki a szélvédőre és fel sem tünne ,hogy nem fizettem...
  Ez ilyen ajándék megtévesztő”
 • 7. 123_456 2011. július 22. 15:35
  „"ahogy a Supernem is énekli" háááát... gratulálok az "igényes" cikkhez. Örülök, hogy semmi érdekes nem történt a városban/megyében/országban, és szakítottak időt ennek a fenomenális reklámfogásnak a közlésére. Vagy az az igazi reklám, hogy kikerült a Kisalföldre? Mert akkor a célját elérte az amúgy szerintem figyelemfelkeltő, ötletes reklám.”
 • 6. oslako 2011. július 22. 15:24
  „és EZ van a főoldalon, VEZETŐ HÍR! mi kukák meg hozzá is szólunk...”
 • 5. akela4 2011. július 22. 14:03
  „Ugye a dörzsöltebbek vagy átteszik egy közeli autóra, vagy egyszerűen a kukába dobják feltűnés nélkül, a kis hányada pedig bosszankodva bontja ki a gyanús csomagot.
  A reklám szerintem nem éri el a megfelelő számú potenciális fizetővé válható közönséget.
  Mindenesetre poénos megoldás és mindenképpen díjazom.”
 • 4. MézesBÖdön 2011. július 22. 14:01
  „Spanyolviasz?
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/mikulascsomag_az_ingyenes_parkoloban/2158739/”
 • 3. pappe 2011. július 22. 14:01
  „"A kisalfold.hu munkatársai péntek dél körül különös jelenségre lettek figyelmesek a győri Bajcsy-Zsilinszky úton" Hát én igenis örülök neki, hogy a munkatársak még a hivatalos ebédidejükben is témát keresnek a belvárosban. A szerkesztőség és a kedvenc éttermük között félúton...”
 • 2. Alerich 2011. július 22. 13:55
  „Szeghalmi Balázs!
  Ehhez az íráshoz-mint az Ön többi "munkáinak" jelentős részéhez nem áll módomban "kultúráltan"hozzászólni.
  Aggodalomra pedig igenis van okunk,csak már késő!”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvételi után: 3300 karrier alapkövét tette le a győri Széchenyi-egyetem

A győri egyetemen közel 3300 új hallgató kezdi meg tanulmányait szeptemberben. A legtöbb pontra a nemzetközi tanulmányok szakon volt szükség. Videó. Tovább olvasom