Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Miért nem működtek az utastájékoztató totemek egész Győrben? - fotók

A "beszélő" totemoszlopok többnyire egy napig voltak némák: hétvégére már helyre állt a rendszer Győrben.
Hétfő, 18.15

"A régióban az ÉNYKK Zrt. indulásával egységes informatikai rendszerek kerültek bevezetésre, ennek kapcsán vált szükségessé a meglévő rendszerek szinkronizálása.

A győri utastájékoztató táblák múlt heti üzemzavarát a kiszolgáló környezetet biztosító új forgalomirányítási rendszerre történő átállás okozta.

A szükséges módosítások megtörténtek, így a táblák a mai naptól már biztosítják az utasok tájékoztatását" - mondta portálunk érdeklődésére Szabó Zoltán, az ÉNYKK Zrt. koordinációs igazgatója.

Csütörtök, 17.26

A kisalfold.hu információi szerint több órája nem adnak tájékoztatást az utasoknak a "beszélő" totemoszlopok. Várhatóan 1-2 nap múlva indul újra a rendszer.

"Szerverfrissítés miatt vannak üzemen kívül a totemoszlopok" - olvasható a győri buszmegállókban.

Ezzel kapcsolatban a kérdéseinket elküldtük az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-nek (ÉNYKK) - mint ismert ebbe az állami cégbe olvadt bele év elejétől a Kisalföld Volán -, amint megérkeznek a válaszok, frissítjük hírünket.

Addig is nézzék meg a néma, győri totemoszlopokat!


Némaság: nem műkődnek az utastájékoztató totemek egész Győrben

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csibi kutya nem érdemelt golyót a győri üzletembertől

Semmi nem indokolta, hogy légpuskával lőjön a szomszéd kutyába a vádlott, aki ezt önvédelemmel magyarázta a bíróság előtt. Tovább olvasom