Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Miért ellenzi Németh Zoltán alpolgármester a holdingot?

Győr - Akármennyire cáfolják, a győri közszolgáltató cégek tervezett összevonása mögött privatizációs szándék húzódik meg – állítja Németh Zoltán fideszes alpolgármester.

– Hét eleji időpont-egyeztetésünkkor úgy tűnt, évértékelő alpolgármesteri interjút készítek önnel. Azóta viszont újra áll a bál a városházán. Borkai Zsolt polgármester a szerdai Kisalföldben bejelentette, hogy öt városi tulajdonban lévő cég összevonására tesz javaslatot, majd Horváth László, a tulajdonosi bizottság fideszes elnöke még aznap azt, hogy sem a bizottság, sem a Fidesz képviselői nem támogatják ezt. Mit gondol erről?

– Időnként felvetődik a cégek holdingba szervezése. Legutóbb 2004-ben Balogh József szocialista polgármester oldalán harcoltunk a törekvés megakadályozásáért. Akkor is privatizációs szándékot láttunk mögötte, most is, ami csak rosszat hozhat a győrieknek, például jóval magasabb közüzemi díjakat.

Borkai Zsolt polgármester többször kategorikusan cáfolta, hogy szó lenne erről. Mire alapozza akkor állítását?

– Miközben a polgármester úr nemrégiben Dubajban töltötte szabadságát, általános helyettese, Ottófi Rudolf alpolgármester mind írásban, mind szóban bevallotta a privatizációs szándékot. Ő pedig korábban azt nyilatkozta, éppen a Kisalföldnek: soha nem cselekszik a polgármesterrel szemben. Innentől nem hiteles számomra Borkai Zsolt cáfolata. Egyébként tudjuk, kik állnak emögött, ismerjük a nagy győri privatizátorokat.

– Kikről van szó?

– Még nincs itt az ideje, hogy elmondjam. Ha csírájában el tudjuk fojtani ezeket a kezdeményezéseket, nem is lesz szükség rá.

– Miért nem tételezi fel, hogy Ottófi Rudolf a négytagú kereszténydemokrata frakció tagjaként nyilatkozott egyféle privatizációról, amelyet ha nem támogat Borkai Zsolt, a Fidesz, de talán még az MSZP sem, akkor nem lesz belőle semmi? Másrészt azóta a KDNP jelezte, hogy nem tartja aktuálisnak a lakossági részvényekről szóló ötletét.

– Ez utólagos magyarázkodás. Bizonyíték erre az Ottófi Rudolftól már idézett mondat: ő sohasem cselekszik a főnöke ellen. Ha nem lenne ilyen szándék, nem merte volna mondani a polgármester ellenére. Ebben egyébként véleménykülönbség van köztünk: én főnökömnek nem a polgármestert tartom, hanem a győrieket és a lelkiismeretemet. A kollektív bölcsességben kell hinni, és nem egy ember gondolataiban, mert senki kezében nincs ott a bölcsek köve. Sokan vagyunk, akik úgy gondoljuk, hogy a cégek összevonása rossz döntés lenne, és van elég tapasztalatunk, hogy átlássunk a szitán. A holdingosítás mögött egyértelműen privatizációs szándék húzódik meg, akármennyire is cáfolják. Ha valaki ezt nem látja át, az adódhat egyfajta rutintalanságból. Ha átlátja, és mégis melléáll, az elképesztően nagy hiba.

Borkai Zsolt úgy nyert választást a Fidesz és KDNP támogatásával tavaly, hogy polgármesteri programjában szerepelt az egységes vagyonkezelő létrehozása. Nem gondolták komolyan ezt az ígéretet?

– Én a kampány előtt és a kampányban is elmondtam: a cégek összevonásának nagy veszélyei vannak, de esetleg érdemes megvizsgálni a kérdést. Most már úgy látom, felesleges vizsgálódni, mert csak újabb tízmilliókat dobnánk ki az ablakon. A polgármester ráadásul azt mondta: hozzuk meg a döntést, és utána nézzük meg a hatást. Ez felelőtlenség lenne. Egyébként is olyanfajta tájékozatlanság és előkészítetlenség van az ügyben, hogy nem is szabadna beszélni róla. A holdingba tömörítés átláthatatlan szerkezetet hozna létre.

Borkai Zsolt ezzel szemben éppen azt állítja, hogy a cégek összevonása után lenne átlátható gazdálkodásuk. Ráadásul az elképzelés korántsem földtől elrugaszkodott, hiszen több városban emellett döntöttek, például Sopronban vagy a jobboldali fellegvárnak számító Debrecenben.

– Sopronban még a szocialista irányítású önkormányzat döntött így, és ott a korábban önállóan jól működő cégek elég nagy válságban vannak. A debreceni helyzet is teljesen más, mint a győri. Ma a közpénzekről harminchat képviselő dönt. Amennyiben egy ilyen mamutcég létrejön, olyan vagyon gyúródik össze, hogy a vezetés és az igazgatóság kezében nagyobb hatalom összpontosul, mint a polgármesterében vagy a képviselő-testületében. Nem szeretném, ha egy-két kiváltságos ember dönthetne a közpénzekről. Mindenkinek azt javaslom, mielőtt holdingozni kezd, hogy nézze meg cégeinket. Csak példaként: a Győrhő egyértelműen prosperál, a Komszolon keresztül stratégiai feladatokat látunk el, a Pannon-Víznél a vezetőváltás után reményeim szerint folyamatosan megszűnik a pazarlás. Aki azt terjeszti, hogy ezek a cégek nem elég nyereségesek, nem ismeri a valós helyzetet. A piaci alapon végzett szolgáltatásaikban nyereséget termelnek, amelyet a város – mint tulajdonos – döntésének megfelelően visszaforgatnak. Egyrészt a lakosságnak az indokoltnál olcsóbban szolgáltatnak, másrészt feladatokat rendelünk meg tőlük, így „rontjuk" az eredményüket. Azt számon kérni a cégektől, miért nem fizetnek osztalékot, goromba dolog, s ha a polgármester ezt mégis megteszi, nem ismeri a saját döntéseinket.

Németh Zoltán: Ilyen durva sértés után nem tudom, ki lesz meggyőzhető. Fotó: Bertleff András

– H. Szováti Miklós, a Győrhő ügyvezetője a Kisalföld pénteki számában mégis azt nyilatkozta, hogy a tavalyi egymilliárd forintos nyereségből 700-800 millió forintot tudtak volna fizetni a városnak, csak ezt senki nem kérte.

– Tudtam a lehetőségről, amiről magam tájékoztattam Borkai Zsoltot. Az állítás részben fals: még korábbról két érvényes közgyűlési döntés van arról, hogy a város addig nem kér osztalékot a hőszolgáltatótól, amíg nem fizette vissza a hitelét. Van módszer, amivel „elvehettük" volna a pénzt, de a 2007-es beruházásainkhoz nem volt rá szükség. Ez is bizonyítja egyébként, hogy a nyereség kivétele miatt sincs szükség holdingra.

Borkai Zsolt a közeljövőben egyeztetni akar a Fidesz-frakcióval az ügyben. Mennyi esélyt lát arra, hogy bárki meggondolja magát?

– Az én szavazatomat biztosan nem lehet megnyerni, ebben a kérdésben évek óta meggyőzhetetlen vagyok. Remélem, a többiek is azok lesznek. Hogyan is fogalmazott a polgármester úr? Majd megvilágosodnak a csak a zsebükre gondoló képviselők. Ilyen durva sértés után nem tudom, ki lesz meggyőzhető. Kikérem magamnak minden képviselőtársam nevében, hogy a cégösszevonást harminc-negyven ezer forintos havi nettó díjazás miatt ellenezzük. Nekem nincs felügyelőbizottsági tisztségem, mégsem támogatom az elképzelést.

– Úgy érzem, a közvélemény döbbenten áll a Fidesz és polgármestere közötti pengeváltások előtt, hiszen a szocialisták tizenkét éves regnálása alatt ilyenek nem fordultak elő. Mi várható a következő három évben?

– Ez megint egy ügy, amin majd túlleszünk. Most sem fogunk egyetérteni a polgármesterrel, ami nem szégyen. Ha a túlfűtött kedélyek lecsillapodnak, megy tovább az élet.

– Milyen személyes viszonyban van Borkai Zsolttal?

– Munkakapcsolatban vagyunk.

Olvasóink írták

 • 19. Cseter János 2007. november 16. 14:47
  „Kibicsnek semmi, sem drága! Igaz itt neki is osztanak lapot és bújhat a névtelenség homályába! Nyugodtan bosszanthatja a jobbító szándékü névvel író olvasótársakat! Szólás szabadság van, az igaz, hisz itt még mindenki megírhatja a véleményét! Többen talán jobban is értenek a politzikához, mint a hivatásosok! Persze a partvonalon kívülről nem sok az esély a labdába rúgáshoz! Ezért jobb, ha a sajtó megszellőzteti a képviselőink ténykedéseit! Jobb, ha nem a hátunk mögött döntenek, vagy készítik elő a döntéseiket! Ök értünk vannak ott ahová juttatuk Őket! Az esetleges mulasztás vagy visszaélés pedig érdekel bennünket!A városnak, akkor lesz jobb, ha a polgárainak is jobb lesz az életvitele! Erre törekedjenek, ne az olyan privilégiumokra amit nem tőlünk választópolgároktól kaphatnak, hanem egy szűk érdekcsoporttól!”
 • 18. laca 2007. november 12. 11:33
  „Jancsó úr megszólalása után remélem mindenkinek tiszta lett, hogy ki áll a polgármester mögött. Kissé mohó ez az újgazdag klub.”
 • 17. Nagy Árpád 2007. november 12. 08:35
  „Kedves Ani!
  A kutyás példa tökéletesen igaz, de azért az ugatás mégsem az Ő kedvére történne. Falkából való az eb, mi pedig hordából! Ennyit a közösségről. Meglepve olvasom, hogy ezek a szocik a legjobb árakon üzemeltetett cégeket hagyták a FIDESZRE, a fiúk úgy kommunikálták, hogy itt mindehol mumifikálódott csontvázak potyognak és majd most jön az olcsó világ. Az, hogy a Polgármester úr a jókor voltak jó helyen újgazdgokkal l együtt jótékonysági kaszinózik, no az valóban nem szép dolog! A többiek már korábban hozzádörgölődtek ehhez a brancshoz.”
 • 16. NASA 2007. november 12. 03:13
  „Sajnálom, hogy a szakmai és objektív érvek helyett többnyire tisztán szubjektív hozzászólások vannak. Az alábbi tényeket és véleményeket kérem vitatni!
  1. A Fidesz programjában olyan holdingról volt szó, amelyben a cégek teljesen megtartják szakmai önállóságukat, és az együttműködésüket szervezik közös formába. Összevont cég meghirdetése Kovacsics úr programjában szerepelt. Óriási különbség.
  2. A holding egyébként olyan társaság, amelyben cél a minél nagyobb részesedés szerzése több, jogilag önálló társaságban. Ennyi, és nem konkrétan meghatározott szervezeti forma! A működtetésére számtalan felállás, forma létezhet. A jobb együttműködés természetesen a tulajdonos érdekében áll. Az önkormányzat cégeinél a részesedés eleve megvan. Az együttműködés vezérigazgatóság, hatalom koncentráció nélkül is megoldható.
  2. Az átalakítást a Fidesz mindig fejlődés eredményének tekintette, nem egy hatalmi lépésnek. Elrettentő példaként említem az országban zajló reformnak nevezett őrületet. Ezt "megváltók" kényszerítik ki előzetes hatástanulmányok nélkül, társadalmi vita nélkül, szakmai vita nélkül. Sajnos a polgármester úr is ezt a módszert szorgalmazza - átalakítani, aztán majd lesz valahogy. Gyurcsány úr lendülete is imponáló volt sokak számára kezdetben, csak amikor már látszik a káosz, akkor ébredeznek. A tudatlanság bátorsága néha tetszetős. Vizsgálatok nélkül pedig tudatlanok maradunk.
  3. A legkisebb rizikót a fejlődés jelenti, mert az mikro átalakulások halmaza, amiben minden részlet után van mód visszacsatolásra, korrekcióra.
  4. A gyors átalakítás felforgatná a jelenlegi jó működést. Az ország egyik legjobb közüzemi díjait talán nem kellene veszélyeztetni.
  5. A jelzett 50 fős "vízfej" azt a hasznot simán el is vinné, amit a közösíthető tevékenységek hoznának a konyhára. A valódi haszon azokban az együttműködésekben rejtőzik, amiket Horváth úr a Revitában részletesen ismertetett, és ezekhez nem kell külön szervezet. (Sajnos a Kisalföld ezt elkente, mintha valamiért elfogult lenne.) Ezek az együttműködések pedig, és még továbbiak is, minden mamut szerveződés nélkül végre lesznek hajtva.
  6. A KDNP programja, és a megjelent valós szándékok (idő előtti?) kiszivárogtatása, több mint gyanú arra, hogy a valódi cél a privatizálás. Nagyon kilóg a lóláb. Egy konkurencia nélküli szolgáltatás tuti üzlet lenne. A polgármester úr meg túl sokat jár elit klubba fészkelődni, ahol üzleti érdekek győzködik. Mintha nem az a csapat támogatta volna a választását! Rt.-nél egy megbízható vezetőség, plusz egy szavazás kell, és máris piacon a cég.
  7. A nyereség felhasználása jó, mert a nyilvánosság, a közgyűlés és a polgármester előtt is nyíltan, kifogást nem emelve, olyan célra lesz fordítva, amelyik hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben is olcsó lehessen a közszolgáltatás! A Kisalföld ez irányú ironizálását nem zavarta a tények nem ismerete (vagy egy irányultság fontosabb?). Sajnálom.

  NASA”
 • 15. ani 2007. november 11. 22:03
  „Hiába ígér valaki valamit a kampányban, ha egyszer hülyeség ne váltsa valóra. Nem kell túlértékelni , hogy valaki egyéni körzetben nyer 90% ban pártszimpátia alapján dől el a dolog. A választási rendszer miatt 14 képviselőt mindig "benyomnak" listán, jelenleg 9 szocit nyomtak be. Ifjonc Németh Zoltán? Ne felejtsük el , hogy ez a párt, amelyik inditota valaha Fiatal demokraták szövetsége volt és ő abból az időből való, nem más pártokban leszerepelt újfideszes. Nincsen senkinek saját polgármestere, Győrnek van és nem muszáj vele egyetérteni. A pogármesteri cím mellé észt nem osztanak.
  A fidesz találhatott volna soraiban is polgármester jelöltet pl Szakács Imre de jól eltolták, hogy egy politikában járatlan a jobboldalhoz aligha köthető személyt találtak.
  Egyébként ha a kutyám indult volna Fidesz színekben az öszödi beszéd után, akkor most Ő lenne a polgármester és ugathatna kedvére.”
 • 14. szavazópolgár 2007. november 11. 15:46
  „Ani!
  Elolvastad Te, hogy Zolika mit nyilatkozott? Mert akkor nem értem, miért írod, ezeket a mondatok! Szerintem ő szapulja a saját polgármesterét. Ottófiról meg csak annyit, hogy Zolika nyomába sem érhet. Az eddigi megnyiltakozásain is látszik, hogy ő legalább felvállalja a konfliktusokat is és nem csak szalagátvágásokat csinál. Attól, hogy valaki 9 éve képviselő, még nem jelenti azt, hogy jól is csinálja! Pláne, hogy most jutott be először egyéniként!

  Idézet tőled: Kedves Fidesz utálók az is baj ha pártkatonát jelöl a Fidesz polgármesternek az is ha függyetlen személyiséget? Mindegy csak lehessen szapulni. Egyébként amit egy év rutinnal a háta mögött kitalál Borkai az sajnos valóban nem biztos , hogy a legjobb út .Németh Zoltán 9 éve képviselő, lehet jobban átlátja a helyzetet.”
 • 13. Nagy Árpád 2007. november 11. 13:02
  „Az MSZP sajnos nem politikai tényező Győrben, úgyhogy mit akarnak, az nem számít. Arra talán jók, hogy a mutyizást megbirizgálják, de ott is vigyázniuk kell, mert fény derülhet az egykoron általuk elkövetettekre is. A FIDESZ pedig amatőrök gyülekezete, azt sem tudják, mit akarnak. Kit bírt volna jelölni a FIDESZ Dr. Dézsit? Németh Zolikát? Horváth Lacikát? Szíjjártó Pétert? Az ellenzékiséget annyira megtanulták, hogy saját magukkal is ellenzékben vannak. A KDNP-t sokan bírálják, de Győrben legalább szembe mennek a megalkotójukkal. Hajrá KDNP! Hajrá Borkai! Remélem Borkai legalább elintézi, hogy nyilvános legyen Győrben is, hogy ki mennyit kaszál a képviselők közül! A bizottsági tagságit, elnökségit is hozzák nyilvánosságra, a költségtérítést is, ja meg a felügyelő bizottságit is!!!
  No akkor majd lesz ám mosoly a plakátragasztók arcán is! ?”
 • 12. valaki 2007. november 11. 09:32
  „Ad. 7.) Én úgy gondolom nem Borkai nyerte meg a várost a Fidesznek. A Fidesz bárkit állított volna jelöltnek az eredmény ugyanez.
  Ami a választási igéretekhez való ragaszkodást illeti, miért hallgatjátok agyon a 10 eFt-os fűtéskorszerűsítést. Ezt vajon komolyan gondolta, vagy blöff volt, nagy szakmai hozzáértésről tanuskodik. Ugye azóta látjuk, hogy ezt például lakásonként kb. 400 eFt-ért lehet megvalósítani. Ha sem a Fidesz, sem az Mszp nem akarja a holdingot, akkor ki? Milyen hatalmi erő erőlteti ezt Borkain keresztül?”
 • 11. kíváncsi 2007. november 11. 01:15
  „A hajós játszótér áthelyezésekor a legfőbb érv az volt, hogy "megígértük a kampányban" !!!! Feledékeny vagy Zolika. Borkai ígérete smafu, csak a Tied számít ?
  Egyébként a holding szerintem sem túl jó ötlet, de nem azért mert " privatizációs szándék" áll mögötte.
  Az ijú alpogi tanulhatna jómodort, nem biztos, hogy a saját polgármesterét az újságban kell gyanusítgatni ("átlátunk a szitán")”
 • 10. gli 2007. november 10. 23:13
  „ad 8.)
  Az oltári udvariatlanság a választás után egy évvel semmibe venni a kampány során hangoztatottakat. Azaz a másik kapura rúgják a tizenegyest.
  Más. Miféle tapaszatalatok birtokában lehet valaki ifjoncként képviselő? Másképp kérdezve, ugyan mi haszna van a közlekedési forgalomirányító lámpák mellett azoknak a szép világító számoknak? Ezek tényleg csak egy ember erőből megvalósított -haszontalan- ötletei.”
 • 9. Nagy Árpád 2007. november 10. 22:11
  „Ani! Arról van szó, hogy a választáskor ez a Holding be lett ígérve. A jelölő szervezet ígérte be FIDELSZ? Szerinted egyeztetni kell azt is, amit beígértünk, vagy az csak hamuka? A Borkai "csak" a szavát akarja tartani! Ez pedig nem jellemző a politikusokra!Melyik körzet képviselője 9 éve a Zolika? Szerintem listán lett benyomva. Talán most 1 éve a belvárosé lehet, mert mintha lenyúlta volna a NOÉ bárkáját. No az is szép volt! :-)”
 • 8. ani 2007. november 10. 21:46
  „Ottofi alpolgármester urat tényleg el kéne távolítani, mert bődületes hülyeséget hord össze, de nem lehet akit egyszer megválasztanak nem lehet visszahívni.
  Kedves Fidesz utálók az is baj ha pártkatonát jelöl a Fidesz polgármesternek az is ha függyetlen személyiséget? Mindegy csak lehessen szapulni. Egyébként amit egy év rutinnal a háta mögött kitalál Borkai az sajnos valóban nem biztos , hogy a legjobb út .Németh Zoltán 9 éve képviselő, lehet jobban átlátja a helyzetet. Nem azért van Polgármester , hogy mindenre ő találjon megoldást, és a saját feje után menjen. Annyit mégiscsak megérdemelne az őt jelölő szervezet, hogy előbb vele egyeztet és utánna áll ki a nyilvánosság elé és nem fordítva. Ez egész egyszerűen oltári nagy udvariatlanság, hogy finoman fogalmazzak.”
 • 7. T_Mcvay 2007. november 10. 21:35
  „Tisztelt Németh Úr !
  A Holding kérdésben még ha netán igaza lenne, akkor is óriási tapasztalatlanságra, hova tovább politikai alkalmatlanságra vall, hogy Ön a megyei napilapot gondolja megfelelő fórumnak arra, hogy polgármester Úrnak üzengessen. Meglehetősen rövidlátónak tűnik, ha Ön az elmúlt években de legalább az utóbbi egy évben nem jött még rá, hogy a mindig is ,,mszp-s" baloldali érzelmű megyei napilap a jobb oldal dolgaival eddig sem a tisztán látás szándékával foglalkozott sokkal inkább annak a bizonyos anyagnak a keverése céljából. Tény az is hogy hálás lehet Önnek, aki egy több mint 60-%-os többséggel megválasztott embert kóstolgat most már módszeresen, és úgy tűnik egyre nemtelenebb eszközökkel. Nagyot téved ha Őn és esetleg az Ön mögött állók úgy gondolják hogy a mór megtette kötelességét (Borkai megnyerte Győrt a Fidesznek 12 év után) most már a mór mehet. A tavalyi önkormányzati választások során be lehetett volna bizonyítani, hogy Ón és az esetleg Ön mögött állók mennyire ismert és elismert emberek a győriek szemében. Akkor azonban úgy tűnik vagy tele volt a gatya vagy volt még némi realitás érzékük. El a kezekkel a polgármester Úrtól Önnek és idegen szívű Szijjártó Péter (TV-s meccs és ordítozza:"Csak a kispest") bandájának. Győr nem kér a budapesti gyűlölködés városunkba való exportálásából.”
 • 6. Nagy Árpád 2007. november 10. 21:16
  „Nem értem hogy kerülhetett ez a fiatalember alpolgármesteri székbe. Örülök, hogy Borkai Zsolt kezd kibújni fogvatartói kezéből. Szíjjártó Péter az igazságosztó és Németh Zoltán a csírájában elfojtós hivatásos forradalmárok az arrogáns és agresszív fő foglárok hírében álltak. Hajrá Borkai! Hajrá Győr!”
 • 5. gli 2007. november 10. 20:04
  „ad 4.)
  Érdekes vélemény. Ezek szerint Borkai Zsolt polgármester nem érti a dolgát és csak báb az öncélú rosszakarók kezében.
  Ugyan már, ki az a HF. és kik tartoznak a körébe?”
 • 4. győri polgár 2007. november 10. 18:22
  „Véleményezhető, hogy a polgármestert HF. és köre biztatja. Cél: a Fidesszel szembeni akaratérvényesítésen kivül a város gazdaságának a kézbekaparintása. Nem szabad megengednünk, hogy a hozzánemértés kihasználásával egyesek gazdasági hatalomra tegyenek szert a városban.”
 • 3. szavazópolgár 2007. november 10. 17:32
  „Zolika, szégyellem, hogy rád szavaztam. Undorító, amit művelsz. Borkai csak eszköznek kellett nektek, mert egy épkézláb embert nem tudtatok felmutatni, aki esélyes lett volna polgármesternek. Ha ilyen álmokat dédelgetsz, hogy Borkai helyére szeretnél lépni, megsúgom, hogy a saját szavzóid egyre jobban utálnak.
  Hajrá KDNP. Álljatok ki a választási ígéretek mellett és legfőképpen a válaszott polgármesterünk mellett, mert nem kell Győrnek egy őszödi böszme sem!!!!”
 • 2. gli 2007. november 10. 13:18
  „Nem lesz ebből előrehozott helyi választás?
  A jelek szerint Borkai Zsolt csak azért kellett polgármester-jelöltnek, hogy biztos befutó legyen a jelölő szervezet. Ja, hogy közben elmúlt egy év.
  Az ilyen mondat pedig: "Még nincs itt az ideje, hogy elmondjam. Ha csírájában el tudjuk fojtani ezeket a kezdeményezéseket, nem is lesz szükség rá" egyszerre sugall rágalmat és jelent blöfföt. Ez nagyon megy. És persze tisztességtelen.
  Ez pedig felháborító a pozitív eredmények ismeretében: "Egyrészt a lakosságnak az indokoltnál olcsóbban szolgáltatnak...". Nem éppen az lenne az alpolgármester úr legfontosabb feladata, hogy a "főnökének" tekintett lakosságot minél kedvezőbb pozícióba hozza?
  Nem ilyen vezetőt érdemel a város!”
 • 1. Fiatp 2007. november 10. 13:11
  „Kedves Német Z. alpolgármester Úr. Ha igaz amit a cikkben állít, hogy az Ottófi úr irásban és szóban bevallotta a privatizációs szándékot, akkor miért nem kezdeményezik az Úr felállítását a székéből. Ő mire esküdött, egyes emberek zsebeinek a tömésére, vagy a város polgárainak szolgálatára.
  Kérem, követelem, hogy Ottófit távolítsák el a városházáról.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűz pusztított a sorházban

Táplánypuszta - Teljesen leégett egy hétlakásos sorház tetőszerkezete Táplánypusztán tegnap… Tovább olvasom