Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Mi szórakoztatná a tétieket?

A téti városnapra megint nem megy el senki. Ilyen kevés és jelentéktelen programot! Tényleg nincs szórakozási lehetőség a „városban". Kata


Borsó László önkormányzati képviselő azzal kezdte válaszát olvasónk panaszára: szerinte jellemző a tétiekre, hogy még el se kezdték plakátolni a programot, máris bírálják azt. „Bármit csinálunk, semmi se jó" – mondta a képviselő és hozzátette: csak kritikát kapnak a programokról, a lakosok viszont nem igazán tudják megmondani, mit szeretnének, mi az elvárásuk.

Olvasónk is csak röviden küldte el véleményét, nem derült ki belőle, hogy mit hiányol. A városatya elmondása szerint számos lakostól megkérdezte, mit szeretnének, igyekezett felmérni a kulturális igényeket. Többen rockkoncertet kértek, mások kutyás bemutatót és hintákkal, rodeóbikával, ringlispíllel, dodzsemmel felvonuló mutatványosokat. Előbbi kívánság teljesült nemrégiben a rockfesztiválon, de Borsó László szerint azon alig vettek részt helybeliek. Utóbbi vágyakat a városnap szervezésekor vették figyelembe. „Kíváncsi vagyok, végül is eljönnek-e, akik ezeket kérték" – fogalmazott a képviselő.

A Tét Festen a közelmúltban neves fellépők is részt vettek, de most szombaton, a várossá avatás kilencedik évfordulóján ez nem így lesz, mert nem tud erre pénzt költeni a város. Szerényebb lesz az ünnepség és a cél az volt, hogy családias jellegű legyen, a közösségerősítést szolgálja. Egy cégre bízták a szervezést, így a programokat ingyenesen lehet látogatni, de a vállalkozó pénzért adhat helyet árusoknak és szponzorok reklámfeliratainak. (A városnap programja mai számunk Légyott mellékletében olvasható.)

Olvasóink írták

 • 3. xverax 2010. augusztus 25. 16:56
  „szerintem ha szombatonként kiengednék egy fél órára a bolondokat:-)”
 • 2. kukori 2010. augusztus 25. 14:23
  „Az a program amit közzétettek nem nagyon,mert kb.7-8 éve ez van minden városnapon!Már láttunk annyi eskükői ruhát,és a Mazsoretteket és a szalontáncos gyerekeket is láthattuk legutóbb a gyereknapon,a Hajnalcsillag dalkörrel együtt.Ez nem igazi program, a sztárvendég meg már nem is igazi "sztár" csak volt valamikor 5-6 éve.Ennél színvonalasabb programot produkálnak a legkisebb faluban is.
  A fiatalok ezekre a programokra nem igazán kíváncsak.A mutatványosokhoz meg annyit,hogy már tavaly is 5-600 Ft volt egy menet bármelyiknél és az nem volt több 2 perc. Erre nem hinném,hogy sok szülőnek van pénze iskolakezdés előtt,hiszen a tankönyvek csillagászati árúak voltak.Egyszerű,akinek nem tetszik nem megy el, a fiatalok meg úgyis mennek Mórichidára,mert Gramy bál lesz.Akit meg érdekel annak jó szórakozást!!!
  Talán jövőre sikerül jobbat és színvonalasabbat összehozni,ha nem akkor meg hagyni kéne a fenébe,kár az erőlködésért!!!!!!!!!!!!”
 • 1. Pedró 2010. augusztus 25. 14:09
  „Egy atombomba...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr lehet a munkakeresők célpontja

Ezrek vándorolhatnak Győr felé a Komárom-Esztergom megyei álláskeresők közül – mindezt azt… Tovább olvasom