Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Megyeszerte olvad a jég

A tegnapi ítéletidő után megyeszerte napsütéssel indult a reggel. Már sehol nincs forgalomkorlátozás, a kamionok is behajthatnak Szlovákiába.
"Régen volt ilyen szép napunk! Végre tiszta volt a levegő, sütött a Nap, sok mindent lehetett látni az égbolton. A Hold 13:50-kor kelt, ezért délután elcsíptem néhány pillanatot, amikor a repülők látszólag közel voltak hozzá. Napnyugtakor pedig a Nap tükröződését és a Holdat is sikerült megörökíteni együtt" - írta Tudósítónk a látványos fotók mellé.

Fotók

Napsütésre ébredtek Sopronban


"A tegnapi nagy havazások után ma reggel gyönyörű szép napsütésre ébredhettünk Sopronban!" - írta Tudósítónk, aki mindezt azonnal videóra is vette.Olvad a jég Darnózselin


Fotó: Talpas Balázs
Fotó: Talpas Balázs
Fotó: Talpas Balázs
Fotó: Talpas Balázs

Szombaton ránk mosolyog a nap


Sopronban elakadt két kamion, Fertőszentmiklósnál autók, Feketeerdőnél busz csúszott az árokba. Az M1-es autópályán és a főutakon is nehezítette a közlekedést a havazás pénteken.

Éjjel nyugat, északnyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadékhullás, szombat reggel a Dunától keletre, délelőtt északkeleten lehet még eső, havas eső, havazás, délután már sehol.

Felszakadozik a felhőzet és sok napsütésre számíthatunk. A szél kezdetben északon, északkeleten lesz erős, viharos. Hajnalban -4, +2, délután 1, 7°C várható" - olvasható az Időképen.

Nincs már forgalomkorlátozás a megyében


A hatóságok a 82-es főúton érvényben lévő 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozó korlátozást feloldották, így Veszprémvarsány és Veszprém között is zavartalan a forgalom.

Ismét behajthatnak a kamionok Szlovákiába


Ismét behajthatnak a kamionok Győr-Moson-Sopron megyéből Szlovákiába, miután feloldották a forgalomkorlátozást a rajkai és a vámosszabadi határátkelőknél - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője péntek este az MTI-vel.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a délután bevezetett korlátozás Rajkánál a 3,5 tonnánál, Vámosszabadinál a 7,5 tonnánál nehezebb járművekre vonatkozott a szlovákiai erős havazás miatt.

A forgalomkorlátozás idején a rendőrség pihenőhelyekre és más útvonalakra terelte a kamionokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos sebet ejtett volt főnökén

Három és fél év börtönbüntetésre ítélte pénteken a Győri Törvényszék azt a férfit, aki munkatársát Győrben úgy megverte, hogy belehalt sérüléseibe. Tovább olvasom