Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Megyei MSZP: emberrablás készül az önkormányzatoknál?

A megyei MSZP szerint az átvilágítás "nyilvánvalóan a köztisztviselők hatalommal történő átirányítását célozza."
Az önkormányzatok önállóságát korlátozó vagy megfosztó kormánypolitika, amelyet eddig a hatáskörcsökkentés, a vagyonelkobzás formájában kellett, hogy az önkormányzatok elszenvedjenek, tovább folytatódik a személyi állomány megyei átvilágításával, amely nyilvánvalóan a köztisztviselők hatalommal történő átirányítását célozza - írta közleményében az MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei szervezete.

Ezt szolgálja, a Megyei Kormányhivatalnak a vonatkozó törvényi előírásokon túlterjeszkedő gyakorlata, amely révén sok önkormányzat személyi nyilvántartó anyagait „ellenőrzés", „betekintés" ürügyén bekérette.

Ha ez a túlterjeszkedő intézkedés az önkormányzatok személyi állományának lerablását készíti elő, úgy az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei elnöksége emiatt mélységes aggodalmát fejezi ki és a nyilvánosság felé fordul a várható további törvénytelenségek, valamint a személyi presszionálás megakadályozása céljából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új buszmegálló a sashegyi hulladékkezelőnél

A Kisalföld Volán október 1-től új autóbusz-megállóhelyet helyezett üzembe a 81-es számú főút mellett, a Győr-Sashegyi Hulladékkezelő Központ közelében. Tovább olvasom