Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Máshol még nincs: parkolóbérlet turistáknak

Győr - Az országban egyedülálló akcióként a Komszol parkolóbérletekkel várja a Győrbe látogató turistákat. Helybelieknek nem éri meg megvenni...
A szokásos (a nyári szünet előtti utolsó) pénteki városházi sajtótájékoztatón Nagy Csaba, a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. szóvivője bejelentette: az országban egyedülálló akcióként a Győrbe látogatók számára turista parkolási bérletek árusítását kezdték meg. Minden (összesen 80) parkolójegy-automatán magyar és angol nyelvű táblán tájékoztatják az autósokat a lehetőségről. A Tourist-bérlet, amely a város összes fizetőparkolójára érvényes, 3, 5, illetve 7 napra váltható, 4200, 5600, illetve 7000 forintért. A Tourist+P-bérlet érvényes a Jókai utcai parkolóházba is, ez 6, 8, illetve 10 ezer forintba kerül.

A bérletek a parkolóházban, a Komszol Kálvária utcai központjában és az Árpád úti Tourinform-pavilonban válthatók. Mindenki kap hozzá részletes magyar, angol vagy német nyelvű tájékoztatót a használatról (egyebek között arról, hogy az autó szélvédője mögött, láthatóan kell elhelyezni), továbbá egy tájékozódási pontokkal jól ellátott térképet arról, hol vannak a városban fizetőparkolók. Nagy Csaba elmondta azt is: az árakat úgy kalkulálták, hogy ezeket a bérleteket helyieknek nem, a több napot itt töltő turistáknak viszont megéri megvásárolni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A belváros még mindig csábító

Győr - Az önkormányzati bérlakások között még mindig a belvárosi, illetve a nem központi fűtéses… Tovább olvasom