Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Március 15 - Forgalomkorlátozás Győrben - Így járnak a buszok

Hasznos közlekedési infók Sopronból és Mosonmagyaróvárról. Parkolási rend Győrben.

 

Forgalmi változás március 15-én Győrben

A városi megemlékezés biztonságos lebonyolítása érdekében vasárnap forgalomkorlátozásra kell számítani, ami érinti a buszközlekedést is.

A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2015. március 15-én 10:30 és 12:30 közötti időben a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út között, valamint a Jókai úton a Révai út és Árpád út közötti szakaszán. A lezárt útszakaszra mindennemű jármű behajtása tilos!

A lezárás jelentős mértékben érinti a helyi és helyközi autóbuszjáratok közlekedését:

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, Megyeháza – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket. A rendezvény napján, a terelés idejére a Belváros jobb kiszolgálása érdekében (a Honvéd liget megállóhely kiváltására) Árpád út, Megyeháza néven ideiglenes autóbusz-megállóhely létesül.

 
Szolgáltatások és nyitva tartások március 15-én - A Győr-Szol közleménye

Hiba-és kárbejelentés
, szolgáltatási hibabejelentő: a Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház
: a Jókai és Révai parkolóházakat folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet igénybe venni.

Győr – Utcai fizető parkolók: 2015. március 15-én vasárnap Győrben a felszíni fizető parkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.
Vásárcsarnok nyitva tartás: 2015. március 15-én a vásárcsarnok zárva lesz.

Sportingatlanok: a Magyar Vilmos Uszoda, a Bercsényi ligeti és Örkény utcai műfüves pályák, a Bercsényi ligeti KRESZ-Park zárva tart.

A Barátság Sportparkban a sátorral fedett műfüves pályák, illetve a kiszolgáló épület zárva tart, a futópálya, a játszótér és az erősítő gépek használhatóak

Győr – Köztemetők: a Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők 2015. március 15-én egységesen 8 és 17 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

Hulladékudvarok: a GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri hulladékudvarok 2015. március 15-én zárva lesznek.


Az 1, 1A, 7 vonalak járatai Nádorváros és Marcalváros felől a Baross Gábor hídig, illetve a 11-es járatok a Malom ligetig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok (a 7-es vonal kivételével) a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád út, Megyeháza ideiglenes megállóhelyen. A 7-es járatok Révai Miklós utca helyett a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen.

A 2-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az  5-ös vonal járatai a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 6-os vonal járatai Sárás irányából a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) – Roosevelt utca (Bartók emlékmű) megállóhelyeken állnak meg, ezért nem érintik a Gárdonyi Géza utca – Révai Miklós utca – Városháza megállóhelyeket. Kismegyer irányából eredeti útvonalukon közlekednek.

A 8-as vonal járatai a Révai Miklós utca helyett a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyről indulnak Pinnyéd irányába, és Likócs irányából oda is érkeznek. Pinnyéd felé a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Likócs irányába a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád út, Megyeháza ideiglenes megállóhelyen.

A 14B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád út, Megyeháza ideiglenes megállóhelyen.

17, 17B járatok a Virágpiac felől a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád út, Megyeháza ideiglenes megállóhelyen. Gyárváros felől a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyen megállnak, majd a Baross Gábor hídon át a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig közlekednek.

A 19A vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. A Virágpiactól a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád út, Megyeháza ideiglenes megállóhelyen.

A 22, 22B vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 30-as és 31-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Győrszentiván felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A terelés ideje alatt a Baross Gábor hídon át, a belváros irányába közlekedő helyi autóbuszok kivétel nélkül megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen. A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Győr belvárosában március 15-én ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy Nemzeti Ünnepünk alkalmából rendezett városi díszünnepségek zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe a Győri Rendőrkapitányság illetékességi területén.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz március 15-én 10 óra 30 perctől 12 óra 30 percig, Győrben, a

- Szent István út Munkácsy Mihály utca és a Baross-híd közötti szakaszán,
az Aradi Vértanúk útja, Révai út és Szent István út közötti szakaszán, valamint

- a Jókai út, Révai út és Árpád út közötti szakaszán

A korlátozás idején, a fenti útszakaszokon teljes útlezárás lesz érvényben. Az érintett területre mindennemű jármű behajtása tilos!

A Győri Rendőrkapitányság kerülőútvonalként az Árpád út és a Bajcsy- Zsilinszky utca irányát javasolja.A rendőség térképe a lezárásokról
A rendőség térképe a lezárásokról

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sashegypuszta: videós riport Győr magára hagyott tanyavilágáról - képgaléria

Úttalan út, a legközelebbi buszmegálló másfél kilométerre, közvilágítás nincs. Van viszont erős, összetartó közösség fiatal párokkal, gyerekekkel Győr egyetlen tanyáján. Tovább olvasom