Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Már állnak az új parkolóautomaták Révfaluban és Nádorvárosban - fotók

Már állnak az új parkolóautomaták Révfaluban és Nádorvárosban - fotók

Az újonnan telepített parkolóautomaták "bevetésre kész" állapotban vannak a belvárosban, Révfaluban és Nádorvárosban, igaz, egyelőre még nem üzemelnek.

Szeghalmi Balázs - 2012.07.19. 00:01
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Mint arról portálunk többször beszámolt, tavaly október végén a győri közgyűlés rendeletet hozott a város új parkolási övezeteiről, valamint az új díjtételekről.

Az egyik legjelentősebb parkolási "újdonság" az volt, hogy év elejétől Győr-Sziget és Újváros egyes részei is fizetőssé váltak, míg Révfaluban, Nádorvárosban és néhány belvárosi utcában július elsejétől kell a zsebünkbe nyúlnunk a parkolásért.

Június elején írtunk arról, hogy a három új övezetben elkezdték a fizetős parkolók kialakítását.

Mostanra a parkolóautomaták "bevetésre kész" állapotban vannak, igaz, tapasztalatunk szerint egyelőre még nem üzemelnek.


Igazi bombaüzlet: hat autóért telepítettek egy parkolóautomatát a vidéki buszpályaudvar közelében - fotók: Cseh Róbert.

Információnk szerint a próbaidőszak napokon belül elkezdődik, s július végén már élesben működik a rendszer.

Aprót tehát mindenképp vigyenek magukkal, mert csúnya büntetés lehet a vége, ha elfeledkeznek a parkolójegyről.


Fotók: Cseh Róbert.


Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 65. AntiFricc 2012.07.31. 13:54

63.che334 2012.07.23. 15:15

Nálad a pont!

Moderálásra küldöm 64. Babenko 2012.07.24. 11:11

Úgy érzem azzal hogy itt mondjuk a magunkét nem jutunk semmire. És ez a baj. Ők is azt mondják, hadd sírjanak, majd ha parkolniuk kell úgyis fizetni fognak. El kellene gondolkodni már ennek a kormánynak, hogy melyik ujját akarja megharapni. Ha autóval járunk és parkolni akarunk, újabb bőr, amit le lehet húzni. Ha autóval járunk és tankolunk, újabb bőr, kötelező, biztosítási adó, műszaki vizsga, újabb bőr. Ha letesszük az autót és sétálunk, mindenki tapsol. Pláne az, akinek nincsen, és nem húznak le róla annyi bőrt mint az autósról. Ha meg nem megy be annyi adó, amennyit számítanak, neki is félreáll majd a szája. Ez pölö melyik ujj is ?

Moderálásra küldöm 63. che334 2012.07.23. 15:15

Vegyetek garázst!

Pofátlanság, hogy a helyi lakosok fillérekért kapják az éves bérletet, más meg keményen fizet.
Nem a város feladata a parkoló biztosítása az ajtótokban.
Az utca nem a tiétek, nincs ott több jogotok mint másnak.
Minden kedvezményt el kellene törölni (lakos, rokkant, "csókos"), akkor lehetne megfizethető percdíjakat kérni és lenne szabad parkoló.
Ha ez a rendszer marad, a Belváros, stb. kihal.
A külső utcákban senki sem fizet az parkolásért, ott az automata soha nem térül meg.

Moderálásra küldöm 62. davesmail 2012.07.23. 09:57

Szégyen az új parkolási rendszer. Révfaluban?? Damjanich utcában??? Ez nem belváros!!! Itt nem áll le senki aki bevásárolni megy. Nincs is semmi a környéken, csak családi házak és egy-két társasház. Undorító ez a mentalitás! Ez csak a az itt lakókat sújtja.
Még egy megjegyzés: Nagyon rossz a parkolohelyek felfestése, fele annyi helyet festettek mint ahogyan eddig az autók parkoltak illetve fizető automata is nagyon messze van.

Nincs ingyenes parkolási lehetőség Győrben!!! Csak a "városatyáknak" a Városházánál. Keressenek ők is szépen maguknak helyet, vagy parkoljanak a "remek" parkolóházban és vegyék meg az olcsó jegyeket bérleteket!!! Birka a nép hogy hagyja ezt és nem fog össze az új parkolási rendszer ellen.
Emberibb parkolásért, mi?? Ha-ha. Vicc.

Moderálásra küldöm 61. révfaluiszúnyog 2012.07.22. 08:56

Nagyon sok családban két autó van. Nálunk is, mivel az egyik nem személyautó, a vállalkozásban használjuk. A személyautó befér a garázsba, a másik az utcán áll. Ugyanakkor a személyautóra kell a bérlet, mert azzal éljük mindennapjainkat. A második autóra jóval harmincezer fölött kellene fizetni! A belvárosban ugyanez -ha valaki ott lakik- 140 ezer évente!!! Ezért is mondom, ezt a helyi hatalmat el kell takarítani, mint a szemetet.

Moderálásra küldöm 60. Alajos 2012.07.21. 21:42

Újra mondom: kedvezményes lakossági bérletet egész évre előre megveheted, de nem biztos, hogy parkolhatsz vele (mert nincs szabad hely a "zónádban"). Szabad ember ilyenkor választhat: vagy ücsörög az autójában, amíg valahol megürül egy hely (ekkor nagyon kell sietni, mert a szomszéd a másik sarokból is ide akar jönni), vagy Kőrözöl a logikusan kialakított egyirányú utcákban, míg csak nem találsz egy helyet. Néhány negyedóra, 50-60 váltás, kuplungolás fékezés után ez még mindig sikerült. Csak semmi pánik, a mikróban a vacsorád...

Moderálásra küldöm 59. háté 2012.07.21. 19:29

Ezek az intézkedések, csak is az itt élők /választók/ érdekében történnek! - akik másként látják,-értelmezik, azok nem értik az önkormányzat, a hatalmi elit áldásos tevékenységét.
Nincs ebben pénzsóvárság, értelmetlenség, az itt élők meggyalázása - nem!
Ez a komcsi,- komcsi fattyak, a fidelitas,- és az IKSZ szervezeteinek jövőképéhez, viselkedési útmutató egyik példája! -/ nekik ingyenes parkolás jár városunkban, Győrben - a mi adónkból!/

Moderálásra küldöm 58. umberto 2012.07.20. 21:09

53. bocikriszti 2012.07.20. 09:54

Ha helyi vagy, akkor meg mi a gond? Jár a kedvezményes parkolóbérlet...

Moderálásra küldöm 57. Mankapunka 2012.07.20. 17:37

Alajos

Marcalvárosban meg Adyvárosban nem lesz fizetős parkoló. Mielőtt érvénybe lépne, a tábla az automatával véletlenül eltünne.

bocikriszti Miért lenne felelőtlenség,ha iskolába elengednéd a gyereket. Az a felelőtlenség,ha előtte több évig nem volt megnevelve.

Moderálásra küldöm 56. titokgyula 2012.07.20. 15:15

Ebből a városból sajnos költözni kell, pedig nem volt rossz hely.


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...