Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Már 4 az 1-ben!

A Kisalföld a magyarországi regionális napilappiacon egyedülálló vállalkozásba kezdett. A részletes helyi híreken túl januártól folyamatosan, immáron három minőségi magazinnal szolgálja olvasóit.

A hetente jelentkező, méltán népszerűvé vált műsorújság mellett szerdánként Gasztro és Rejtvény Magazin váltja egymást, ahogy ezt már az elmúlt hetekben ízelítőként megismerhették.

A két új magazin havi szinten hatszáz forintos értéket képvisel, de ennek mindössze töredékével, harmadával emelkedik januártól a Kisalföld előfizetési díja. Az évi egyszeri áremelés elkerülhetetlen – és sajnos nagyobb részben a magazinok nélkül is meg kellett volna lépnünk –, de jóval többet szeretnénk adni olvasóinknak annál, mint amennyit kérünk.

A költségek jelentős részét magunkra vállaljuk.

A gazdasági válság kellős közepén indokolható lenne talán még az is, ha egy szerkesztőség oldalszámot csökkentene és visszafogottabban működne. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy továbbfejlesztjük a lapot, bővítjük a kínálatot. Nincs még egy regionális napilap kiadócsoportunkon kívül, amely minőségi műsor-, Rejtvény és Gasztro Magazinnal is szolgálná olvasóit.

Reméljük, hogy örömmel és olyan szeretettel fogadják lapcsaládunk legújabb tagjait, ahogy mi készítjük önöknek őket.

Immáron tehát már 4 az 1-ben! Magyarország legnagyobb példányszámú és legbővebb napilapja műsor-, Rejtvény és Gasztro Magazinnal alkot egy lapcsaládot, továbbra is az önök szolgálatában.

Köszönjük, hogy velünk vannak!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krúdysok karácsonya

A győri Krúdy-gimnázium tanulói sikeresek voltak a szakmájukhoz tartozó versenyeken mindig. Tovább olvasom