Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -3°C | 6°C Még több cikk.

Lokálpatrióta-bál

Győr - A város hivatalos báljára, a lokálpatrióták 2010-es, legnagyobb szabású közéleti megmozdulására február 13-án kerül sor.

Minden évben jó és még jobb vendéglők fognak össze, hogy kínálatukkal elkápráztassák a jótékony bál résztvevőit. Idén sem lesz ez másként. A La Maréda, a Happy Italia, a Golden Ball és a Schweizerhof legjobb ételeit viszi el a bálra. A színpompás estélyen adják át a ˝Lokálpatrióta˝ címet.

Itt találkozhatnak a Győr sorsát szívükön viselők kicsit oldottabb körülmények között. Ezért is támogatja Győr megyei jogú város a bált és ezért vállalta el a fővédnöki szerepet Borkai Zsolt polgármester ismét. A védnökök között pedig Győr alpolgármestereit és a Pro Urbe győri elnökét köszönthetik majd a bálozók. Az esemény jótékony célt szolgál. A fiatal vendéglátós szakemberek képzését próbálják majd segíteni a vendégvárók. Az esemény fellépő díszvendégei között ott lesz Polyák Lilla és Fekete Dávid is. A belépőket – melyek egységesen tizenhétezer forintba kerülnek – a négy rendező étteremben, illetve a Tourinform-irodában lehet megvásárolni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balett: New York-i kritika és siker

Másként látta két rendkívül befolyásos napilap, a The New York Times és a Financial Times kritikusa… Tovább olvasom