Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Lezárják a Kisfaludy utcát

Csatornarekonstrukció miatt hétfőtől mintegy másfél hónapra lezárják Győrben a Kisfaludy utca egy szakaszát. Az útkezelő szakembere azt tanácsolja az autósoknak, hogy erre az időszakra kerüljék el a belvárosnak ezt a részét.
Fontos „menekülő" útvonal Győrben a Kisfaludy utcának a Czuczor Gergely és a Teleki utcák közötti szakasza. Amit az autósoknak az elkövetkező másfél hónapra tanácsos lesz elfelejteni.
– Hétfőn reggeltől csatornarekonstrukciós munkák miatt az utca érintett szakasza mintegy öt-hat hétig le lesz zárva. A kivitelezési munkákat a Pannon-Víz részvénytársaság mint csatornaszolgáltató végzi majd – tudta meg a Kisalföld a Győri Útkezelő Szervezet útügyi és forgalomtechnikai előadójától, Tóth Pétertől.

A szakember elmondta még, hogy a lezárás az átmenő forgalmat nem teszi lehetővé. Azonban a lezárás idejére a Czuczor utca színházzal szembeni szakaszát kétirányúsítják, ezért ott a parkolókat megszüntetik, „Megállni tilos!" táblákat helyeznek ki. Látható, hogy mindez jelentős forgalmirend-változással jár. Ebbe tartozik még, hogy a Schweidel utcán áruszállítási forgalom lesz, s mindez zsúfoltsághoz vezet majd.
– Ezt a környéket, aki csak teheti, az elkövetkezendő másfél hónapban kerülje el, mert jelentős torlódásokra lehet számítani – javasolta Tóth Péter.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szociális majális Győrben

Hazánkban elsőként Győrött rendeztek szociális majálist kedden. A szórakoztató programokkal… Tovább olvasom